Jdi na obsah Jdi na menu
 


Předseda texaských republikánů - Možná by se měly spojit státy, které dodržují zákon a zformovat Unii

12. 12. 2020

Předseda texaských republikánů - Možná by se měly spojit státy, které dodržují zákon a zformovat Unii

 

12.12.20

USA:

 

Po protiústavním rozhodnutí Nejvyššího soudu a odmítnutí žaloby Texasu na 4 swing states "pro porušení Ústavy", prohlásil předseda texaských republikánů Allen B. West:

 

"Nejvyšší soud odmrštěním texaské žaloby, ke které se přidalo 17 států a 106 amerických kongresmanů, vyhlásil, že stát může konat neústavně a porušit svůj vlastní volební zákon. To má zničující efekt na jiné státy, které zákony dodržují, zatímco se provinilci vyhnou všem následkům.

 

Toto rozhodnutí vytvořilo precedent, který říká, stát může porušit Ústavu USA, aniž by za to byl hnán k zodpovědnosti.Toto rozhodnutí bude mít rozsáhlé následky pro budoucnost naší ústavní republiky.

 

Možná by se státy, které dodržují Ústavu, mohly spojit a vytvořit Unii států, které budou Ústavu dodržovat."

 

_____

Abyste všichni viděli, jakého svinstva se dopustil Nejvyšší soud USA, následuje výňatek z ústavního volebního federálního zákona:

 

"3 U.S. Code § 1 - Čas pro určení volitelů

 

Volitelé prezidenta a viceprezidenta by měli být určeni v každém státu, v úterý, které následuje po prvním pondělí v listopadu v každém čtvrtém roce po volbě úspěšného prezidenta a viceprezidenta."

 

Tomu úterý se říká "volební úterý" a volební úterý bylo 3. listopadu 2020. Tohoto dne měly být spočítány volební hlasy a určeni volitelé, kteří zvolí prezidenta USA.

 

Swing states počítaly hlasy ještě týdny po volebním úterý.

Zvědavec

Zdroj: https://gab.com/Nea/posts/105364388133163629

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář