Jdi na obsah Jdi na menu
 


Pozor! Sebrat občanku. Odvézt na výlet. Zatlačit. Děti se radí, jak zabránit rodičům volit Babiše

13. 1. 2023

Pozor! Sebrat občanku. Odvézt na výlet. Zatlačit. Děti se radí, jak zabránit rodičům volit Babiše

13.01.2023 10:45 | Ze sítí

„Chtějí rodiče volit Andreje Babiše? Tak jim schovejte občanky, zavřete je doma, seberte volební lístky. Zatlačte na ně, samo to nepůjde. Dejte jim Gutalax. Noste jim Reflex. Zkuste být tvrdý. Jsou to sobci, zachovejte se k nim podle toho i vy. Poté, co se jeden uživatel twitteru svěřil, že jeho rodiče budou „volit toho estébáckého hajzla a kurvit budoucnost dětem“, projevili mnozí diskutéři pochopení a sounáležitost a zasypali ho radami, co má rodičům udělat, aby jim zabránil v projevu vlastního názoru.

Foto: Hans Štembera Popisek: Volební urna

 

„Musí to ven, nebo mě odvezou. Rodiče chtějí volit toho estébáckého hajzla,“ svěřil se na twitteru pan Kroutil se svým problémem a aby bylo vidět, jak moc ho trápí, ulevil si i trochu ostřeji…“ Výňatek z článku

 

Parlamentní listy

 

Poznámka ČNL: Již něco podobného jsme tady měli. Bylo to tehdy ve slušnější podobě než to, co čteme nyní. Tehdejší bojové heslo „mladých avantgardistů“ znělo: „Přemluv bábu, dědka.“ Dále byly uvedené rady, jak na ně.

 

Když „slušná pravice“ chce dosáhnout svých volebních cílů, snižuje se i k uvedeným způsobům. Podle nás je to podlost. Stavět takto děti proti svým rodičům a prarodičům je jednou z praktik, které vedou k uvolňování či dokonce k rozbíjení rodinných svazků. Snad bychom měli takovýmto liberálním demokratům, kteří se rádi považují za křesťany, připomenout jedno přikázání:“Cti otce svého a matku svou!“  A v souvislosti s tím  poukázat na zásadu, že pevná spořádaná rodina je základem každého spořádaného státu. Ano, nevážení liberálové, jdete cestou i rozbíjení státu. Kam až dojdete?