Jdi na obsah Jdi na menu
 


Poslanec Bundestagu v Ramsteinu - "Německo je stále okupovaná země"

10. 10. 2023

Poslanec Bundestagu v Ramsteinu - "Německo je stále okupovaná země"

V sobotu se v centru města Ramstein konalo protestní shromáždění pod heslem „Zavřít leteckou základnu Ramstein – Ami go home!“

Robert Farle, poslanec Spolkového sněmu

10. října 2023 - 04:20

 

Demonstrace byla namířena proti americkým okupačním jednotkám v Německu a vyzvala je, aby se dobrovolně stáhly z Německa, jako to udělali Rusové při znovusjednocení Německa.

 

Příležitost vyjádřit se k této otázce, která je pro německou suverenitu klíčová, si nenechal ujít Robert Farle, poslanec Spolkového sněmu, který byl přímo volený lidmi, a tudíž nezávislý na straně.

 

Sluší se však říci, že ruskému odsunu předcházel bankrot Sovětského svazu a že odchod ruských okupačních vojsk museli plně financovat západní Němci. Sověti byli tak na mizině, že nemohli ruským vojákům ve východním Německu zaplatit ani jízdenky na vlak domů.

 

Vesmírné centrum v Ramsteinu: NATO se chystá na válku ve vesmíru - 20.10.2020


Přesto to nic nemění na tom, že se Rusové stáhli z Německa bez násilí. Věřili slibu Američanů, že nebudou rozšiřovat NATO dále na východ. Sprostě jim lhali.

O Putinovi si můžete myslet co chcete. Snad zde platí rčení: Kde je hodně ve světle, je i hodně ve stínu. Faktem ale zůstává, že Putin zastavil drancování Ruska ve prospěch západních korporací během Jelcinovy éry a dal USA stopku expanzi NATO na východ.

 

Německo a Japonsko dodnes nemají žádné mírové smlouvy se spojeneckými vítěznými mocnostmi z druhé světové války. Německo a Japonsko jsou v Chartě OSN stále prohlášeny za nepřátelské státy.

 

Proč nabídky na mírovou smlouvu vždy přicházejí z ruské strany - země, se kterou jsme údajně ve válce - a ne od našich domnělých spojenců a docela nejlepších přátel? Ti zámořští spojenci, kteří špehují naše občany, politiky a podniky, kteří od nás vymáhají náklady na údržbu svých okupačních jednotek a kteří sabotují naše dodávky energie?

 

(rp,prvnizpravy.cz,pinews,foto:arch.)