Jdi na obsah Jdi na menu
 


Okamura v parlamentu navrhl referendum o vystoupení z EU a hned se ozvalo Německo...

26. 4. 2020

Okamura v parlamentu navrhl referendum o vystoupení z EU a hned se ozvalo Německo...

Autor: Radim Fiala | Publikováno: 26.4.2020 | Rubrika: Zamyšlení

 

Ve sněmovně se nám sice nepodařilo prosadit hlasování o zavedení referenda o vystoupení z EU, ale hned se ozval německý velvyslanec. Je vidět, že moci lidu se evropské elity bojí jako čert kříže a Německo se bojí, že by přišlo o svou kolonii či protektorát, tedy o Českou republiku. V boji za obnovení nezávislosti našeho státu nepolevíme!

K hlasování se ozval na Twitteru i německý velvyslanec Christoph Israng. „Výsledek hlasování Sněmovny k referendu o vystoupení ČR z EU musí být impulzem, abychom své české partnery a přátele získali ještě více pro Evropu. Aktivní ČR v srdci Evropy je ku prospěchu nás všech,“ vzkázal a označil předsedu Sněmovny Radka Vondráčka, Úřad vlády ČR a Ministerstvo zahraničí vedené Tomášem Petříčkem.

V souvislosti s výročím druhé světové války je nutné odmítnout lži, že druhá světová válka byla důsledkem existence národních států a národovectví. Jak dokazuje Hannah Arendtová ve své knize Původ totalitarismu či jak o tom mluvil sám vůdce Třetí říše Adolf Hitler, nacismus byl nadnárodním rasismem, který měl sjednotit germánské arijské národy v jeden celek – ukázkou v praxi byly nadnárodní jednotky Waffen SS. Současná EU v lecčems navazuje na Hitlerův projekt Nové Evropy.

Podobně jako v roce 1938 nemůžeme spoléhat na dnes již zdegenerovaný neomarxistický takzvaný Západ reprezentovaný Německem a Francií, které s námi mají zlé úmysly. Jsme pro ně jenom kolonie, ve které vidí odbytiště pro své šmejdy, levnou pracovní sílu a místo, ze kterého mohou vysávat zisky.

Projekt Německem ovládané Evropské unie je po nacismu a komunismu dalším totalitním projektem, který má zničit suverenitu a demokracii národních států ve prospěch centrální nedemokratické diktátorské moci.

Když nevystoupíme z EU, Brusel nás zničí masovou imigrací, sluníčkářským neomarxismem a ekoterorismem. Samozřejmě se musíme na vystoupení připravit. Naše země bude opět naše – svobodná, soběstačná, bezpečná a prosperující.
euportal.cz

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář