Jdi na obsah Jdi na menu
 


Odsun německého obyvatelstva z Československa

17. 7. 2019

Němci zásadně o odsunu, transferu či přesídlení nemluví.  Téměř vždy jen o vyhnání. Dodávají, že před vyhnáním jsme je ještě okradli. Ale kdybychom jenom toho jsme se dopustili. Jejich náčelníci mluví o odsunu jako o etnické čistce. Kdo byl Němec, byl vyhnán. Při etnickém čištění jsme se, jak tvrdí někteří němečtí politici, dopustili zločinů proti lidskosti. Posselt  mluví dokonce o chladnokrevných válečných zločinech. Není to tak dávno, co jsme byli obviňování z genocidy tzv. sudetských Němců. Tato kvalifikace zazněla i na jednom ze sjezdů "sudetoněmeckého landsmanšaftu." O genocidě mluví i členové a funkcionáři rakouského SL. Objevuje se čas od času tvrzení, že máme na svědomí životy více než 140 tisíc sudetů.  Jen při "pochodu smrti" z Brna údajně  zahynulo několik set Němců.

S takovými a podobnými tvrzeními se setkáváme. Stále se mluví jen o tom, čeho jsme se, my Češi, dopustili na Němcích. Polopravdy a lži se dále kupí. Válka jako kdyby neexistovala. 360 tisíc našich mrtvých je často opomíjeno. Dějiny pro landsmany a sudetomily začínají až po 9. květnu 1945.

 

Proto je nutné, abychom psali a mluvili pravdu o tom, čeho se po válce na nás a u nás dopouštěli Němci, hlavně ti tzv. sudetští. O tom mluví i záznamy o poválečné činnosti tzv. wehrwolfů.  Několik článků o wehrwolfech přinášíme.

J. Skalský


 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář