Jdi na obsah Jdi na menu
 


Nepřehlédněme slova prezidenta Zemana, že pověří sestavením vlády stranu, která získá nejvyšší procento hlasů

11. 10. 2021

Nepřehlédněme slova prezidenta Zemana, že pověří sestavením vlády stranu, která získá nejvyšší procento hlasů

 

„Prezident Miloš Zeman již v létě prohlásil, že pověří sestavením vlády stranu, která získá nejvyšší procento hlasů. Tedy nikoliv koalici předvolebních stran. To znamená, že i v případě, že by koalice SPOLU předstihla stranu ANO, nebyl by důvod pověřovat sestavením vlády někoho jiného než Andreje Babiše.“

( Z článku „Keller k volbám - Uplácat předvolební koalici z jedné silné strany a z několika trpaslíků se vymstí“,novarepublika.cz)

 

Pokud pan prezident Zeman dodrží své slovo, pak by měl pověřit sestavením nové vlády pana Ing. A. Babiše. ODS se umístila ve volbách daleko za babišovským ANO. Přesto se však „opodemokraté“ domáhají, aby pan prezident pověřil sestavením nové vlády pana Petra Fialu, předsedu ODS. A lze očekávat, že svůj tlak na prezidenta budou stupňovat. Víme však,  kdo je pan Fiala?  Zatímco o Babišovi média psala soustavně, zvláště pak o jeho slabších stránkách, ať již domnělých či skutečných, o panu P. Fialovi jsme se nic, co by jej ukázalo jen trochu v horším světle, nedozvěděli. Ani investigativní novináři a redaktoři  v tomto směru „neuspěli“. Zřejmě jejich mysl byla upoutána téměř převážně k Babišovi. Záplavy dezinformací, které se valily z médií, tvořily veletok, jenž by podrazil nohy i světci.  

 

A tak zbývá na nás, abychom přinesli několik zajímavých informací nejen o P. Fialovi, ale i o dalších přátelích „sudetoněmecké věci“.  Je jich v obou koalicích celá řada. Germanofilové, sudetomilové, eurohujeři, kteří jsou nebezpečím pro náš národ, stát, tvoří silnou pátou kolonu, jež ve spojení s určitými zahraničními silami,může a zřejmě bude usilovat o „změnu“, o níž pan P. Fiala ve volební obdobím tak často mluvil. Její obsah může být pro nás katastrofální.

 

To jsou důvody, proč vyvěsíme články o některých významných činitelích koalice SPOLU. Informace v nich obsažené jsou obecně málo známé.

ČNL