Jdi na obsah Jdi na menu
 


Německo se v Evropské unii znovu snaží protlačit kvóty na imigranty.

24. 1. 2020

Německo se v Evropské unii znovu snaží protlačit kvóty na imigranty.

Nyní je nenazývá „kvótami“, ale „spravedlivým podílem“

Autor: Radim Fiala | Publikováno: 24.1.2020 | Rubrika: Zamyšlení

 

Německo se v Evropské unii znovu snaží protlačit kvóty na imigranty. Nyní je nenazývá „kvótami“, ale „spravedlivým podílem“. Jak informoval Gatestone Institute, z uniklého návrhu plánu je zřejmé, že EU bude od všech členských států vyžadovat přijímání ilegálních migrantů. Pokud půjde všechno podle plánu, tak bude tento návrh zákona přijat Evropským parlamentem ve druhé polovině roku 2020, během německého předsednictví EU. Poté by tuto novou legislativu měla ratifikovat Evropská rada složená z lídrů členských států EU. Hnutí SPD jakékoli přerozdělování imigrantů, ať už se bude nazývat jakkoli, jasně odmítá!

Hnutí SPD přerozdělování imigrantů naprosto odmítá. Podle našeho názoru mají být nelegální imigranti deportováni zpět, odkud přišli, a ti, kteří je pašují, mají být trestně stíháni. Lodě pašující nelegálními imigranty by měly být zabavovány.

Nový evropský komisař pro ochranu evropského způsobu života Margaritis Schinas tento návrh podpořil: „Komisařka pro migraci Ylva Johansson a já jsme se setkali s Horstem Seehoferem. S Německem naprosto souhlasíme“.

Německý ministr vnitra Seehofer seznámil se svým plánem reformy společného evropského azylového systému novou předsedkyni Evropské komise Ursulu von der Leyen v Bruselu 2. prosince 2019. Očekává se, že von der Leyen oznámí své návrhy týkající se migrace v únoru 2020, tedy ještě před následujícím německým šestiměsíčním předsednictvím Evropské rady, které začne v červenci 2020.

Cílem nového plánu Německa je změnit Dublinské nařízení Evropské unie, které vyžaduje, aby lidé hledající azyl v EU o něj požádali v první zemi EU, do které se dostanou.

Připomeňme, že již v září 2017 rozhodl Soudní dvůr Evropské unie, že Evropská komise má zákonné právo nařídit členským státům EU, aby přijaly migranty žádající o azyl. Soud rovněž rozhodl, že členské státy EU nemají žádné zákonné právo se těmto příkazům nepodřídit.

Maďarsko a Slovensko podporované Polskem ovšem prohlásily, že Evropská unie porušila svá vlastní pravidla a překročila své pravomoci, když schválila systém kvót "kvalifikovanou většinou" – hlasy přibližně dvou třetin členských zemí EU. Obě země také tvrdily, že režim přerozdělování migrantů je přímým porušením Dublinského nařízení.

Soudní dvůr EU ale skandálně rozhodl, že hlasování kvalifikovanou většinou stačí, protože "EU nebyla povinna jednat jednomyslně, když toto sporné rozhodnutí přijala." V rozsudku, v němž nebyla jediná zmínka o Dublinském nařízení, se závěrem praví: "Tento mechanismus (přerozdělování migrantů)přispěje k tomu, aby se Řecko a Itálie mohly skutečně vypořádat s dopadem migrační krize z roku 2015 a je to mechanismus přiměřený."

Klíčová část nového dokumentu předkládaného požaduje, aby žádosti o azyl byly posouzeny okamžitě po příjezdu na vnější hranici EU. Tam by potom nově vytvořená Agentura Evropské unie pro azyl (EUAA) "rozhodla", který členský stát bude odpovědný za převzetí žadatelů o azyl a za detailní zpracování jejich žádostí.

Německo, EU a globalisté chtějí Evropu zaplavit imigranty a zničit původní evropské národy. Odmítáme, aby unijní azylová agentura EUAA rozhodovala o tom, kdo má v naší zemi žít! Podpořte nás a spolu se proti diktátu Bruselu a Berlína ubráníme. 

Popisek: Je zde nový plán na přerozdělování imigrantů. Nyní se kvótám říká „spravedlivý podíl“. Musíme se proti tomu jasně postavit.

https://cs.gatestoneinstitute.org/15295/nemecko-migranty-eu

euportal.cz

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář