Jdi na obsah Jdi na menu
 


Něco k zamyšlení na 4. července. Demokraté a FBI nacizovali Ameriku

4. 7. 2022

Něco k zamyšlení na 4. července. Demokraté a FBI nacizovali Ameriku

Peter Navarro, 73 let, byl asistentem prezidenta pro obchodní a výrobní politiku během Trumpovy vlády. Neznám ho, píše v komentáři Paul Craig Roberts.

Paul Craig Roberts, americký publicista

4. července 2022 - 09:01

 

V únoru ho demokraté předvolali, aby vystoupil před „Výběrovou komisí pro útok 6. ledna“, což je ukázková zkušební operace, která se snaží vymyslet „povstání“ lidí, kteří si pořídili selfie sedící v křesle Nancy Pelosiové.

 

Jak Trump prohlásil výkonné privilegium, Navarro jednoduše respektoval prezidentovo právo a odmítl se dostavit.

 

Na tom není nic neobvyklého. Děje se to odjakživa.   Osobně nevím, jestli je výkonná výsada dobrý nápad, ale je to fakt.

 

To, co se stalo Navarrovi, je bezprecedentní.   Začátkem června ho pět ozbrojených agentů FBI popadlo, když nastupoval do letadla do Tennessee, spoutali ho, dali do želez na nohy a umístili na samotku.

To není normální postup ze strany FBI.   To je čistá procedura gestapa.   Připomíná mi to raná léta nacistického Německa.   Soudy by odmítly falešná obvinění proti politickým oponentům, ale když ospravedlněný člověk vyšel ze soudní budovy, byl zajat gestapem a uvězněn bez ohledu na to.


Normálním postupem je vyřešit problém žádostí o zřeknutí se exekutivního privilegia nebo dát věc do rukou soudů.   Ale místo normálního legálního postupu se bývalému asistentovi prezidenta Spojených států dostalo ošetření gestapem.

 

Každý Američan by tím měl být šokován, ale nejsou.   Demokraté si myslí, že je úžasné, že zlý, rasistický člen Trumpovy administrativy dostal zaslouženou odměnu. Prestitutky nevidí nic špatného.   ACLU je zjevně příliš zaneprázdněná vytvářením transgenderových práv, než aby si dělala starosti s ústavou.   Republikáni, včetně Trumpa, se chovali k Julianu Assangeovi hůř než demokraté k Navarrovi.

 

Jinými slovy, vše je tak zpolitizované, že není místo pro Ústavu.

V mnoha zemích je být v politice vstupenkou do vězení.   Zatýkání bývalých prezidentů jejich politickými oponenty je jihoamerickou tradicí.   Je to tradice, kterou demokraté a FBI přinesli do Ameriky.

 

Demokraté svou politikou identity, kritickou rasovou teorií a politikou otevřených hranic zabudovali do Ameriky rozpolcenost a zkorumpovali ministerstvo spravedlnosti a proměnili se v politickou zbraň.   Demokraté zazvonili umíráček „zemi svobodných“.

Mávání vlajkami 4. července nemůže obnovit naši svobodu. Američané samozřejmě strčí hlavy do písku a půjdou to popřít, jako vždy, když čelí nepříjemným faktům o své zemi. V důsledku toho se neudělá nic pro zastavení nacifikace Ameriky.

 

(rp,prvnizpravy.cz,pcroberts,foto:arch.)