Jdi na obsah Jdi na menu
 


Matteo Salvini z Ligy bojuje jako lev proti nelegální imigraci a invazi z Afriky

13. 7. 2019

Autor: Radim Fiala | Publikováno: 13.7.2019  

 

Náš přítel a spojenec, italský ministr vnitra Matteo Salvini z Ligy, bojuje jako lev proti nelegální imigraci a invazi z Afriky, i když mu sluníčkářské neziskovky i různé lidskoprávní soudy házejí klacky pod nohy. Nyní chce zvýšit pokutu pro lodě neziskovek, které navzdory zákazu vplují do některého z italských přístavů, z 50 000 eur (1,28 milionu korun) na jeden milion eur (25,5 milionu korun). Matteo, držíme Ti palce. Společně musíme bránit Evropu a naše vlasti!

 

Liga chce také zjednodušit proceduru, která umožňuje úřadům lodě porušující zákaz dočasně zabavit.

 

Držíme palce našemu příteli a spojenci Matteo Salvinimu, který hájí Itálii před invazí imigrantů. Podle našeho názoru mají být nelegální imigranti deportováni zpět, odkud přišli, a ti, kteří je pašují, mají být trestně stíháni. Lodě pašující nelegálními imigranty by měly být zabavovány.

 

Připomeňme, že Salviniho politika uzavírání přístavů výrazně snížila migraci z Afriky do Itálie. Od začátku roku připlulo do Itálie přes moře podle Úřadu vysokého komisaře OSN pro uprchlíky 2450 běženců, což je o 90 procent méně než v témže období loni. Za celý rok 2018 dorazilo do Itálie přes Středozemní moře 23.370 migrantů, o rok dříve jich bylo 119 370.

 

Matteo, držíme Ti palce! Společně Evropu ubráníme před invazí! Hnutí SPD je v Evropském parlamentu členem vlastenecké frakce Identita a demokracie (ID) v čele s Matteem Salvinim a Marine Le Penovou.

 

https://www.lidovky.cz/…/salviniho-strana-navrhla-zakon-nam…

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář