Jdi na obsah Jdi na menu
 


Kádeuáci mají v úmyslu omezovat i styky prezidenta M. Zemana s ruským prezidentem V. Putinem?

30. 11. 2020

Kádeuáci mají v úmyslu omezovat i styky prezidenta M. Zemana s ruským prezidentem V. Putinem?

 

Prezidentův poradce Martin Nejedlý ve čtvrtek odcestoval do Ruska. Jaká troufalost! Poradce M. Nejedlého nebo kadeuáků? Samozřejmě je naprosto pochopitelné, že aparát obou prezidentů, jejichž dojednaná schůzka se neuskutečnila v minulosti, bude připravovat jejich nové setkání. To je důvod proč poradce prezidenta M. Zemana odjel do Moskvy.

 

A nyní na přání kádeuáků, kteří si neoprávněně říkají lidovci,  se  má uvedenou cestou zabývat dokonce Sněmovna? Pokud by se měla Poslanecká sněmovna PČR o takovéto záležitosti skutečně starat, pak by bylo nejlépe nejdříve věnovat pozornost činnosti některých představitelů KDU v době nepříliš vzdálené. Co všechno stačil  natropit v česko-„sudeto“-německých vztazích např. pan P. Bělobrádek,  místopředseda vlády ČR v sobotkovské éře, nebo další významný činitel KDU, pan D. Herman, ministr kultury, je až neuvěřitelné. Jsme přesvědčeni, že tito pánové, a samozřejmě i někteří další jejich straničtí kolegové, se spíše starali o „sudetoněmecké“ záležitosti než o naše státní a národní zájmy. Proto by parlament měl zkoumat jejich dřívější činnost z hlediska její slučitelnosti s postavením ústavních činitelů, kterými byli.

 

A jelikož pochopitelně nemůžeme ovlivnit parlament tak, aby se činností KDU a jejich některých činitelů zabýval, přineseme několik informací či celých  článků, které ukazují, jak se jmenovaní pánové snažili uhrát vše, co bylo možné, ale s jedním kazem, ve skutečnosti hráli v cizích barvách a sloužili cizím zájmům, jak jsme přesvědčeni. Bude však lepší, když jejich některé aktivity necháme k posouzení vám.

 

České národní listy

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář