Jdi na obsah Jdi na menu
 


Je skutečně slovanské Rusko našim nepřítelem? Není a nebude!

1. 7. 2020

Je skutečně slovanské Rusko našim nepřítelem? Není a nebude!

Našimi nepřáteli jsou ti, kteří připravují válku.

 

Rusko prohlašují za nepřítele. Pochopitelně. Aby NATO mohlo dále existovat,  zbrojit, pořádat vojenské manévry, i na ruských hranicích, potřebuje nepřítele. A tak volba padla na Rusko.

 

Ruská federace patří mezi slušné státy. Hlavně co si na ni ceníme, je její snaha jednat v souladu s mezinárodním právem, a právě tím se odlišuje od snad všech západních států. Těm z mezinárodního práva, z OSN a Rady bezpečnosti OSN hlava nebolí. Dělají, co je napadne, z čeho mají nějakou materiální výhodu. A tak označují některé jiné státy za diktátorské, které údajně škodí lidstvu.

 

V současnosti je na tapetě Rusko. Někteří političtí křesťané, jak slyší jeho jméno, upadají do extáze. Jak jinak označit jejich výroky o připravenosti na válku s Ruskem  nebo že jaderná válka s Ruskem je jejich povinností?

 

Problém je v tom, že Rusko má jaderné zbraně, rakety, silnou armádu. A tak se Západ snaží jej zeslabit. Nejlépe by bylo uspořádat ruský majdan a vytvořit v „novém demokratickém“ Rusku, prozápadní vládu, která Západu udělá vše, co na očích mu bude vidět. Ale je zde ten ošklivý Putin a jeho lidé, kteří otevřeně říkají, že budou hájit ruské zájmy. A co nyní?

 

Postupně k ruským hranicím soustřeďovat armády a pak jednoho krásného dne do Ruska proniknout a šířit tam osvědčeným způsobem „demokratické hodnoty“ Čas zraje. Na ruských hranicích přihořívá. Ale může hořet nejen ruská zem, ale celý Západ.

 

Již Napoleon si byl jist svým vítězstvím nad Ruskem – a prohrál. S bídou z Ruska utekl. Jeho následovník, A. Hitler, pro jistotu s velkou svou armádou do Ruska nevtáhl . Ale také se dočkal. Rusové za ním přišli až do Berlína. Aby nemusel se setkat s jejich návštěvou, raději utekl ze života.

 

A kdo bude ten třetí, kdo do Ruska vtáhne nebo pošle na ruská města záplavu raket s jadernými hlavicemi, aby Rusko, jak se myslně domnívá, již prvním útokem srazil na kolena? Zatím jeho jméno neznáme. Ať se jmenuje jakkoliv, skončí jako Napoleon a Hitler. Jeden rozdíl zde však zřejmě bude. Pán XY, pokud si to Západ ještě nerozmyslí, způsobí mnohem více škod  Rusku, než oba dva jeho předchůdci. Ale Rusko také silně poničí Západ. Vše může dojí až tam, že nakonec ve vítězné válce zahyneme všichni. A možná že i jakýkoliv život na naší krásné planetě Zemi.

 

Takže,  kdo  bude ten třetí?

K. Malý

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář