Jdi na obsah Jdi na menu
 


Hynek Blaško - Evropská unie je nereformovatelná a nedemokratická!

8. 7. 2019

Vlastenecký český europoslanec za SPD po návratu ze Štrasburku podal děsivé svědectví, nový předseda Evropského parlamentu prý řval od pultíku jako Mussolini a velké frakce vybudovaly proti národním silám v EU parlamentu “Sanitární koridor” na odstavení alternativních stran od veškerých funkcí! Hynek Blaško varuje před možným tlakem EU ke zrušení Benešových dekretů! Bernd Posselt ihned loboval přímo ve Štrasburku!

Čvc 7, 2019

 

Český europoslanec za SPD, generál a vlastenec Hynek Blaško se ve čtvrtek vrátil z úvodního plenárního zasedání EU parlamentu ve Štrasburku a nestačil se divit. Hned druhý den v pátek uveřejnil na svém Facebooku informace [1] o tom, co probíhalo v Evropském parlamentu za procesy a jeho poznatky a nálezy jsou děsivé, zdrcující, ale pro nás na Aeronetu v podstatě nijak překvapující.

 

Generál Hynek Blaško podle svých vlastních slov získal ihned po prvním zasedání v EU parlamentu pocit, že Evropská unie je nereformovatelná a nedemokratická. Tento výrok si zaslouží zvláštní pozornost, protože jak jistě všichni víte, Hnutí SPD kandidovalo do Evropského parlamentu právě s cílem prosadit reformu EU do přijatelnější podoby. A byl to právě Aeronet, který už dopředu varoval, že Evropská unie je nereformovatelná. Když nyní slyšíme potvrzení našich slov přímo od Hynka Blaška, cítím jasné zadostiučinění.

 

Současně jsme velice rádi, že jsme pana generála v Evropských volbách podpořili, protože se ukazuje, že pan Hynek Blaško se nijak nebojí říkat pravdu a popisovat události a věci pravými jmény. Ano, Evropská unie je a zůstane zcela nereformovatelnou a je potřeba znovu zopakovat, že národní státnost a suverenitu lze budovat jen zevnitř národů, z domova, stejně jako to dělají v Maďarsku, protože ochranu národních zájmů z Bruselu nečekejte.

 

Vzpomeňte si na Věru Jourovou, která chtěla prosadit zákaz dvojí kvality potravin na ochranu národních zájmů spotřebitelů, ale nakonec to bylo v Evropské unii zamítnuto, a to i na základě hlasů poslanců Marine Le Pen, protože francouzský potravinářský průmysl profituje z výroby a produkce dvojí kvality potravin. První jakost z výroby jde do Německa a na západní trhy, druhá jakost francouzských potravin jde do zemí bývalého Východního bloku.

 

Vlastenecká frakce v EU parlamentu čelí mohutné izolaci

 

Oba europoslanci za SPD (pan generál Hynek Blaško a pan doktor Ivan David) jsou začlenění v evropské frakci s názvem Evropská aliance lidu a národů (EAPN) [2], která má v Evropském parlamentu celkem 73 křesel z celkových 751 europoslanců, což je necelých 10% všech hlasů. Jenže, přesto dříve bývalo zvykem, že jednotlivé frakce měly své členy v evropských orgánech a frakce se tak spolupodílely na řízení Evropského parlamentu, jednotlivých výborů atd. Jenže, po těchto eurovolbách je všechno úplně jinak.

 

Velké frakce v EU parlamentu, jako jsou např. Evropští lidovci a Socialisté, se totiž rozhodly zcela izolovat frakci EAPN a úplně ji vynulovat a odstavit od procesů rozhodování. Pamatujete si, jak jsem přesně o tomto hovořil na Svobodném vysílači CS před evropskými volbami? Hovořil jsem o tom, že po volbách čekají SPD a další národní strany pouze dva možné procesy: Buď naprostá izolace a odstavení vlastenecké frakce od procesů v EU parlamentu, anebo zkorumpování a zapojení do procesů reformy podle představ Německa a Francie, tedy podle formátu Aachenu. Svědectví Hynka Blaška tak de facto potvrzuje, že nastala první varianta, tedy izolace.

 

Sanitární koridor, žádné funkce v EU parlamentu, nulová demokracie

 

Generál Hynek Blaško však přinesl i konkrétní detaily o tomto izolačním procesu. Podle jeho informací má tato izolace dokonce svůj vlastní název, v Evropském parlamentu prý izolaci frakce EAPN říkají “Sanitární koridor”, což je de facto termín používaný v oblasti zdravotnictví a infekčních oddělení, kdy jednotlivé přechody mezi karanténou a běžným zdravotnickým zařízením jsou odděleny tzv. sanitárními koridory.

 

To jsou de facto místnosti, kde probíhá desinfekce oblečení, ochranných pomůcek, pohyb dovnitř a ven je monitorován. Lidovci a socialisté se tak dohodli, že vlastenecké a pronárodní partaje působí v EU parlamentu jako infekce, kterou je potřeba izolovat. A dámy a pánové, takhle si oni představují tu demokracii. Jakmile někdo nesouhlasí s politikou Německa a Francie ve vztahu k budoucnosti EU, je okamžitě izolován a uvržen do karantény. Doufám, že je vám jasné, že reforma v naivním pojetí Marine Le Pen o návratu EU před Lisabon je naprostá utopie.

 

Sami si přečtěte slova pana generála a budete možná překvapeni, že v podstatě čtete moje vlastní slova z mých článků a pořadů na SVCS. Hynek Blaško vnímá skutečnou podstatu a tvář Evropské unie jako pravý vlastenec, a tudíž nemůže nalézt jiná slova pro tuto instituci než ta, která použil. Evropská unie je nereformovatelná a je nedemokratická ve všech svých aspektech.

 

Proto hlavním úkolem českých vlastenců v EU parlamentu musí být reprezentace vlasteneckých postojů ve vztahu k domácí politické scéně v ČR více, než ve vztahu k procesům uvnitř EU, na něž frakce EAPN zjevně nebude mít naprosto žádný vliv. Generál Hynek Blaško byl správnou volbou do Evropského parlamentu a je dobře, že se nebojí popisovat realitu procesů v EU tak, jak doopravdy je. Zpráva pana generála o tom, co zažil ve Štrasburku, je níže.

 

Svědectví generála o situaci v Evropském parlamentu po evropských volbách

 

Vážení přátelé, včera jsme se s p. Davidem vrátili ze Štrasburku. Odvezl jsem si pocit, že EU je za současného stavu rozložení politických sil nereformovatelná a nedemokratická instituce mající sice plná ústa demokracie, rovnoprávnosti atd., ale praxe je zcela jiná. Dokladem toho je, že Katalánsko si zvolilo 3 poslance a ti nesmí být v EP, naše frakce ID je zcela vytěsněna z rozhodujících orgánů na které má nárok.

Otevřeně se mluvilo ještě před tímto zasedáním o vyhloubení “sanitárního koridoru” proti této frakci a je vyhlouben. O tom hovořil ve svém inauguračním projevu i nový předseda [3] (pozn. David Sassoli). Tento projev socialisty byl pro tento akt zcela zásadní. Hovořil celkem normálně až do chvíle kdy začal o jednotné Evropě, o jejích občanech které je nutno chránit před nacionalisty a dalšími nezdravými projevy těch, kteří nesouhlasí a že musíme být solidární…. Bla,bla a další socanské žvásty, které jsou už mantrou.

 

Jenže to už nemluvil, on přímo řval do mikrofonu. V tu chvíli jsem vypnul a vytanul mi na mysli obrázek “Duceho” řvoucího z balkonu. Jednotná Evropa? To nám neustále perou do hlav a tady u nás se přizvukuje. Najednou je Masaryk spíše škůdce než tvůrce národní samostatnosti, a co ty tisíce mrtvých občanů ČSR jako daň boje za vlast ve 2.SV?

 

Evropa musí být jednotná, vyzdobená těmi správnými principy spravedlnosti, práva, solidarity a do této Evropy se nehodí, aby v ČR existovalo něco jako Benešovy dekrety, co hyzdí tu idylickou tvář nové Evropy. Proč to píšu? Ve St a Čt jsem viděl Berndta Posselta, předsedu Sudetoněmeckého landsmanchaftu, vždy obklopeného lidmi. Kladu si otázku, jak dlouho ještě bude trvat než dostaneme příkaz ZRUŠIT Benešovy dekrety a vrátit co bylo “ukradeno”.

Hynek Blaško má obavy z procesů v Evropském parlamentu, očekává i vznesení požadavků na zrušení Benešových dekretů. Bernd Posselt nelenil a loboval dva dny v EU parlamentu ve Štrasburku

 

Pan generál to vidí úplně stejně jako já a jsem rád, že chápe souvislosti a vztahy mezi současnými procesy v EU a posilováním role Německa, která nevyhnutelně povede k oficiálnímu vznesení požadavků na zrušení Benešových dekretů. Ta slova o tom, že co bylo ukradeno, to musí být vráceno, to jsou známá slova Miroslava Kalouska ve vztahu k církevním restitucím. Co je ovšem děsivé, to je svědectví pana generála, že ve středu a ve čtvrtek přímo v EU parlamentu loboval Bernd Posselt, šéf Sudetoněmeckého landsmančaftu. Byl prý obklopen mnoha lidmi, on sám byl 20 let eurposlancem a má jistě bohaté kontakty ve Štrasburku.

 

A jak už jsem před 2 týdny na SVCS zdůrazňoval, začíná se postupně ukazovat, že stejná mantra je postupně uplatňována i na vracení majetků sudetským Němcům a na prolamování Benešových dekretů. Znovu se používá fráze o tom, že co bylo ukradeno, musí být vráceno. Přičemž je to naprostá lež, protože německé majetky nebyly ukradeny, ale byly znárodněny na základě Postupimských dohod vítězných velmocí, z nichž následně až teprve poté vzešly Benešovy dekrety jako důsledek Postupimi.

 

Reforma EU podle představ vlastenců se konat nebude, místo ní je připravena jiná reforma Evropské unie, která bude natolik děsivá, že nic podobného se k tomu ani nedá přirovnat. Aachenská úmluva podepsaná 22. ledna tohoto roku mezi Německem a Francií je zakládajícím dokumentem de facto 4. Říše, která se bude opírat o odkaz Karla Velikého. Postupně bude likvidován Schengen a bude nahrazován Aachenem. Současný Schengen je postaven na provázanosti s NATO, což je pro globalisty již nežádoucí.

 

Právě proto Aachenská smlouva počítá s vytvořením Evropské armády, společného daňového a fiskálního prostoru, společného školství a společného sociálního systému. Postupně všechny dnešní země Schengenu budou přinuceny, aby přistoupily k Aachenu. To bude konec národních států, konec státních rozpočtů, konec státních důchodů, konec státních daní. Rozpočty, důchody i daně bude určovat Nová Evropa. A to je ten hlavní rámec reformy EU. Proto není divu, že pronárodní strany v EU se najednou ocitují za sanitárním koridorem v naprosté karanténě a izolaci. Globalisté si nenechají rozvracet své plány na světovou vládu.

 

-VK-

 

Šéfredaktor AE News

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář