Jdi na obsah Jdi na menu
 


Holocaust 2.0 a vznik policejních diktatur jako elitami zamýšlený výsledek pandemie SARS-CoV-2?

20. 4. 2020

Holocaust 2.0 a vznik policejních diktatur jako elitami zamýšlený výsledek pandemie SARS-CoV-2?

Nejprve začnu tím, že se potvrzuje to, na co jsem upozorňoval ve svých článcích již v únoru: nový virus nechává vážné a trvalé zdravotní následky u značné části „vyléčených“ a ti se mohou opět nakazit, jako tomu bylo prokázáno v Číně a Jižní Koreji. Ani prodělaná nemoc a to, že ji lidé přežijí a jsou zařazeni do statistiky uzdravených, ještě neznamená, že je všechno úplně v pořádku: „Asi třetina vyléčených pacientů, kteří byli infikováni koronavirem SARS ( SARS-CoV ), vykazovala ještě po třech letech od léčby poškození plic, ‚většina‘ z nich se problémů zbavila po 15 letech. Rovněž celá třetina nakažených koronavirem MERS utrpěla zjizvení plic neboli fibrózu, tedy nevratné poškození plic“. Statistiku z historie epidemií jiných koronavirů připomínají v článku Los Angeles Times s otázkou, jakou bilanci ohledně dlouhodobých následků bude mít COVID-19.

Něco o tom vědí také v Číně, kde se pohroma objevila: Podle čínské studie provedené přímo ve Wu-chanu se u 19,7 % pacientů s koronavirem objevilo poškození srdce během hospitalizace.

V jiné studii z minulého týdne čínští vědci tvrdí, že u „mnohých“ z 34 sledovaných pacientů během hospitalizace se hodnoty krevních testů nevrátily k normálu. Bylo to podle nich způsobeno zejména tím, že u zjevně zotavených pacientů přetrvávala špatná funkce jater. Týkalo se to i těch, kteří měli slabší průběh nemoci. 12 % ze 191 nakažených ze dvou čínských nemocnic podle přes měsíc staré studie mělo potíže se srdcem. Ty se projevily dokonce i u některých pacientů, kteří byli pozitivní, ale nevykazovali známky respirační poruchy.

Do toho vystoupí naši ,, zdravotní klauni“ a řeknou, že je potřeba „promořit“ celou populaci. To nevymyslíš! A o ty statisíce nebo miliony ,,vyléčených“ invalidů se potom tedy postarají? Řekl bych, že nikoliv.

Evropská unie již představila plán, kterým chtějí „elity“ řešit pandemii. Místo opatření k posílení imunity obyvatelstva, jej chtějí pouze ještě více stresovat a ovládat. Slábnutí imunity a degenerace přirozeného prostředí, je přitom hlavním problémem současné civilizace ( přinejmenším té západní regionální s ambicemi ovládat svět ). Nemáš-li dostatečnou imunitu, tak ti ji žádný chemický preparát nevrátí, musíš změnit kompletně životosprávu. O farma kartelu a jeho zhoubném vlivu jsem psal mj. zde

http://www.nwoo.org/2019/03/30/obchodnici-se-smrti/

Už nyní je jasné, že vzhledem k pandemii viru se bude muset mnohé změnit. Své plány má i Evropská komise. Vydala nový dokument v utajení ( sensitive ). Utajení znamená : Distribution only on a ‘Need to know‘ basis – Do not read or carry openly in public places. Must be stored securely and encrypted in storage and transmission. Destroy copies by shredding or secure deletion. Full handling instructions ( Česky: Distribuovat pouze těm co „Potřebují znát“, Nečíst a nenosit otevřeně na veřejných místech. Uchovávat v bezpečné místnosti a zašifrovaně ve archivu a při přenosu. Kopie zničit a nosiče a vymazat).

Podle nové zprávy ( Plány EU ) chtějí nekompromisně rozdělit lidi ( se selekcí mají zkušenosti z poslední Třetí říše ) a všechny sledovat a pronásledovat. Již nyní je protichůdnost opatření do očí bijící. Důsledkem jsou dva extrémy: Na jedné straně v ČR znovu otevřely velké nadnárodní řetězce jako Hornbach, OBI a další, kde je hlava na hlavě, tisíce lidí pohromadě, a to jaksi nevadí. A na druhé straně desítky tisíc malých obchůdků, drobných provozoven živnostníků a hospod zůstává zavřených, i když by jejich otevřením nic nehrozilo, lidí by tam bylo méně naráz než v OBI, ale to není dovoleno a živnostníci musí mít zavřeno. Nestojí totiž za nimi velký nadnárodní globalistický kapitál. Na jedné straně se nemůžete ve volném čase sdružovat, na druhé straně nevadí, pokud jste celý den v rámci pracovního procesu v uzavřených prostorách s desítkami nebo stovkami lidí. Do toho všeho telefonáty udavačů, sdělujících bezpečnostním složkám, že ,,někdo sedí v parku“ , budí husí kůži. Je to předzvěst dalších absurdit ( z našeho pohledu ).

Nový dokument se jmenuje ,,Evropská cestovní mapa pro opatření v rámci Covid-19“. V dokumentu se EU chlubí, jak celou situaci s koronavirem zvládla ( opravdu to tam je, v takové paralelní realitě asi bruselští úředníci žijí ). To je první část dokumentu. V dokumentu jsou i opatření, které bruselská oligarchie plánuje pro všechny ( podřízené ) občany EU. V prvním bodě druhé části Evropská komise konstatuje, že ví, že krize okolo koronaviru potrvá minimálně rok, příp. roky, možná i dlouhá léta. V podstatě nikdo prý neví, kdy virová pandemie skončí. Přiznávají že se bude cyklicky vracet. Proto vytvořili následující program: máme se naučit s virem ,,žít“. Chtějí úplně vyždímat zdravé a pracující lidi. Obyvatelstvo má být podle jakéhosi moderního feudalismu rozděleno na tři skupiny. Na „elity“, které budou žít stranou a v bezpečí, budou si užívat života a cestovat napříč Evropou. Druhou skupinou budou ,,zdraví a užiteční“, které budou využívat, aby jim ( „elitám“ ) vydělávali peníze. Třetí skupinu budou tvořit ,,nepotřební, nemocní a staří“. Ta má být vcelku hitlerovsky likvidována, tedy segregována ( rozuměj ,,karanténizována“ ), sledována ( samozřejmě pro ,,obecnou bezpečnost“ ) a omezována na právech ( nepustit je do práce, ilozovat, tvrdě postihovat, zavírat do vězení ). Tito takzvaní ,,zbyteční lidé“ budou buď očekávat svoji smrt, anebo až na ně přijde řada, aby mohli být „vyléčeni“ a otročit „elitám“ jako skupina druhá.

Podle Mezinárodního měnového fondu může globální ekonomika spadnout až o 30 % a dopady budou daleko drastičtější, než nás média opatrně připravují. Kristalina Georgieva, výkonná ředitelka Mezinárodního měnového fondu ( MMF ), členka organizace Bilderberg nečekaně a prudce změnila kurs této organizace. MMF přezdívaný ve světě jako Institut bídy a hladomoru, se pod jejím vedením 9.4.2020 začal chovat značně nezvykle. Jeho obvyklá krizová politika likvidování sociálního a zdravotního zabezpečení a důsledné vymáhání dluhů byla najednou změněna na podporu sociálního a zdravotního zabezpečení a odpouštění dluhů! Pokud dojde k takové-to razantní změně politiky MMF, je zřejmé, že „elity“ mají strach. Strach ze světového kolapsu. Stejně jako v minulých krizích budou obyčejní lidé nasazovat své životy, aby elity přežili. Pád světa do chaosu, by „elity“ mohl vystavit vyhlazení, zchudnutí či vyvlastnění. Je tedy zřejmé, že „elity“ mají strach. Situace s ,,resetováním“ řádu bude velmi vážná.

Zákaz shromažďování se proto ještě bude hodit, aby byl hned pádný argument pro jednotlivé režimy ( sloužící tomu globálnímu ) obvinit protestující oběti krize, že ,, ohrožují národní zdraví“ a nechat je rozprášit silou. Nejlepší cesta ( pro parazitické „elity“ ), jak třeba u nás čelit pravděpodobnému milionu nezaměstnaných a milionům těch, kteří nebudou mít buď žádné příjmy, anebo takové, které nepostačí na stávající výše nájmů, splátek úvěrů, hypoték a exekucí.

Odkazy na zdroje

https://www.imf.org/en/News/Articles/2020/04/07/sp040920-SMs2020-Curtain-Raiser

https://m.youtube.com/watch?v=QYO_7gkSXCQ&t=388s

https://www.latimes.com/science/story/2020-04-10/coronavirus-infection-can-do-lasting-damage-to-the-heart-liver

https://www.seznamzpravy.cz/clanek/covid-19-muze-trvale-poskodit-organy-vylecenych-nevi-se-jak-moc-99981

https://www.scmp.com/news/hong-kong/health-environment/article/3074988/coronavirus-some-recovered-patients-may-have

https://jamanetwork.com/journals/jamacardiology/fullarticle/2763524?resultClick=1

https://abcnews.go.com/Health/coronavirus-long-term-effects/story?id=69811566

https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/32171076

https://www.novinky.cz/zahranicni/koronavirus/clanek/temer-stovka-uzdravenych-jihokorejcu-ma-znovu-pozitivni-testy-40320187

 

Stáhnout článek jako PDF

Vydáno: 20.4.2020  v  16.02   Autor: Daniel Novák

nwoo.org  

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář