Jdi na obsah Jdi na menu
 


Himmler by si rozhodně zasloužil pomník k uctění památky

19. 1. 2020

Heinrich Himmler by si rozhodně zasloužil pomník k uctění památky. Nezůstávejme jen u Vlasovců, kteří společně s Wehrmachtem a SS bojovali hrdinně a statečně proti strašlivému Sovětskému svazu...

 

Michal Brand 

Heinrich Himmler by si rozhodně zasloužil pomník k uctění památky. Nezůstávejme jen u Vlasovců, kteří společně s Wehrmachtem a SS bojovali hrdinně a statečně proti strašlivému Sovětskému Svazu. A kdyby bývali Vlasovci společně s německými vojáky z SS a wehrmachtu zvítězili, mohli být Češi ušetřeni hrůz komunistické totality. Neboť by Češi všichni do jednoho (kromě několika málo „poněmčení hodných“ kolaborantů) proletěli komíny krematorií nacistických koncentračních a vyhlazovacích táborů společně s příslušníky ostatních slovanských národů a židů. 

 

A tím by Češi byli zcela a nezvratně uchráněni strašlivého komunismu nebo marasmu husákovské normalizace, kdy se primitivní Češi zmanipulovaní komunistickou propagandou starali o svoje děti, stavěli si chaty, stáli fronty na banány, no prostě horor, před kterým je mohl Auschwitz zcela uchránit!

Navíc Vlasovci statečně přišli na pomoc Pražskému povstání. Když jim tedy došlo, že se přidali ke straně, která nejen že spáchala do té doby naprosto bezkonkurenční válečné zločiny a zločiny proti lidskosti (ostatně, to přeci Vlasovcům nevadilo, protože se na nich sami aktivně podíleli), ale především ke straně, která prohrála válku a bude tedy již sakramentsky brzy za válečné zločiny a zločiny proti lidskosti po právu souzena. (A Vlasovci jako spolupachatelé a pachatelé zločinů stejných se báli, že budou soudu čelit rovněž.) A tak tedy Vlasovci statečně hledali - asi tak 3 dny před koncem války v Evropě - cestu, jak se zachránit před oprávněným trestem. Přímo hrdinsky jen pár dní po smrti svého führera Adolfa Hitlera, kterému přísahali věrnost. A také svou přísahu věrnosti Adolfovi dodrželi, protože z řad statečných nacistických bojovníků proti žido-bolševikům a plutokratům odešli až po Adolfově smrti. Takže byli navíc čestní a pomník si tedy jednoznačně zaslouží. Děti by se o nich měly učit, aby měly nějaký pozitivní vzor! V pobaltských zemích se staví pomníky příslušníkům jednotek SS, veteráni jednotek SS tam pořádají veřejné pamětnické pochody a Evropská unie, humanitární organizace, neziskovky a všichni ostatní to mlčky schvalují. A Vlasovci byli tak čestní, že přísahu věrnosti Adolfu Hitlerovi dodrželi stoprocentně. Tak proč by Vlasovci nemohli být ve školních osnovách vzorem pro české děti, no ne? Heinrich Himmler si také pomník rozhodně zaslouží. A to hned z několika důvodů. Sice se dopustil nějakých těch válečných zločinů a zločinů proti lidskosti. Sice realizoval politiku holokaustu, politiku vyhlazení Židů a Slovanů, ale to je jen taková drobnost, že? Hlavní je, že bojoval proti Sovětskému Svazu. A že tedy jednotky SS, včetně jednotek Einsatzgruppen, spadající pod velení Heinricha Himmlera těm zlým Rusům ale pořádně zatopily! To to Putinovi nandáme svojí oslavou SS a Vlasovců! To si Putin za rámeček nedá! Těch vypálených vesnic! Těch oběšených nebo zaživa upálených ruských, běloruských, ukrajinských, slovanských i židovských mužů, žen, dětí, starců, kteří stejně všichni byli jen oporovou zlého ruského komunismu. Tedy vlastně Sovětského komunismu pod vedením Gruzínce Stalina, který je důkazem, jací jsou Rusové zločinní diktátoři!

Jednotky SS se navíc, kromě Židů, vzpurných Slovanů a slovanské inteligence, zaměřovali na vraždění politických komisařů a komunistů. Takže SS vlastně byly účastníky třetího odboje. Mirek Topolánek měl nějaké esesmany vyznamenat. Škoda, že dal přednost sexuálním aktům s nezletilými prostitutkami v Berlusconiho vile a na tento státnický akt si čas nenašel, když už vyznamenal Mašíny.

Heinrich Himmler velel jednotkám bojujícím proti strašlivému Sovětskému Svazu, který, jak se později ukázalo, nařídil znárodnění malých továren (velké továrny zabavil Beneš zcela dobrovolně v rámci tehdejší celoevropské vlny znárodňování a socialistických tendencí ve všech zemích Evropy, včetně např. Británie, Francie) a drobných živností, ve srovnání s čím je nacisty naplánované vyhlazení Čechů pouhá drobnost! Každý správný Čech by v plynové komoře nebo v pracovním lágru pro německý herrenvolk umíral radostně, když by věděl, že jeho ševcovská dílna nebyla znárodněna zlými komunisty na příkaz Sovětského Svazu, ale bude po jeho smrti arizována ve prospěch nějakého statečného německého, francouzského, lotyšského, estonského nebo ukrajinského veterána SS! Takže tedy z toho vyhlazování nás Čechů nedělejme zase takovou tragédii, ne?!? Jsou důležitější věci, než to, zda jsme vůbec naživu!

Koneckonců, Pavel Novotný je prý částečně židovského původu – a taky mu mnohem více vadí, že v roce 1968 přijela vojska 5 komunistických zemí pomoci jedné partě komunistů proti druhé partě komunistů, než skutečnost, že Vlasovci bojovali na straně, která, kdyby vyhrála, tak by jeho předci prolétli komínem spalovacích pecí dřív než by se on sám vůbec mohl narodit! Příště možná Pavel Novotný, aby to nandal ruské propagandě, pojede do Terezína přibít někam na zeď bývalého ghetta slavnostní pamětní desku na oslavu neznámého dozorce SS. (A pak nám všem – se svojí pověstnou vysokou inteligencí - vynadá, jací jsme primitivové, hovada, debilové, burani, pro-ruští kreténi a vůbec.

 

Heinrich Himmler nejen velel statečným jednotkám SS bránícím celou Evropu před strašlivým komunismem, ale dokonce se aktivně účastnil odboje proti nacismu! Ha! To jste nevěděli, co?!? Komunisti a ruská propaganda vám to zamlčeli! Heinrich Himmler se asi dva dny před smrtí Adolfa Hitlera obrátil na západní mocnosti s nabídkou separátního míru a s nabídkou na společný boj proti Sovětskému Svazu. Takže Himmler byl protinacistický odbojář, který se snažil pomoci všem evropským národům, tedy i Čechům. Kdyby jen bývaly západní mocnosti neosvobodily už před touto nabídkou Dachau a nebo kdyby alespoň nepublikovaly, co tam našly! To by pak nečelily tlaku svého domácího veřejného mínění a mohly by přijmout Himmlerovu nabídku! A Himmlerovo statečné protihitlerovské úsilí by nevyšlo zcela zbytečně nazmar! A vojáci americké armády by ho nemuseli zatknout z důvodu hrubého a odporného nátlaku zlého Stalina a těch zlých Rusů! Vidíte, co jsou ti Rusové zač? Chudáky Američany brutálně donutili, aby nekryli Vlasovce! A dokonce nebohé Američany donutili ti zlí Rusové, že zatkli statečného a odvážného odbojáře Himmlera! To je ta ruská svoloč! Zatýkat a trestat nacistické válečné zločince – to je ta jejich primitivní povaha!

Shrnuto – když si zaslouží pomník Vlasovci, když mohou v členských státech EU být pomníky k uctění památky jednotek SS, proč by nemohl Pavel Novotný v Řeporyjích postavit pomník nejen Vlasovcům, ale i Heinrichu Himmlerovi? Heinrich Himmler byl statečný bojovník proti komunismu a navíc aktivní protihitlerovský odbojář. Taky jen posledních pár dní, ale to neva.

Samozřejmě si dělám legraci. Černý humor. Ale Pavel Novotný si legraci nedělá a ve svém tupém protiruském fanatismu otevřeně obhajuje a propaguje nacismus.

Dovětek: Jeho výstup v ruské televizi je vynikající ukázkou hlouposti Pavla Novotného. Choval se a vystupoval tak, že působil jako dementní kretén nebo zfetované hovado. Nespisovné výrazy používám proto, aby jim rozuměl i super-inteligentní Pavel Novotný. Podívejte se na to video sami – Pavel Novotný se na něm vážně chová, jako když ho vytáhli z blázince. Nehodnotím jeho prohlášení a politické názory, ale to, že vypadá jako duševně nemocný, jako velice vážně duševně nemocný.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář