Jdi na obsah Jdi na menu
 


Hamáček zaútočil na naše znepokojené občany

20. 6. 2019
Autor: Tomio Okamura | Publikováno: 20.6.2019

 

Tak to je síla! To co předvedl ministr vnitra Hamáček (ČSSD) před chvílí ve Sněmovně nemá obdoby. Místo, aby řešil znásilnění nezletilé dívky africkým migrantem, tak zaútočil na znepokojené české občany! Před chvílí jsme ústy naší poslankyně Moniky Jarošové (SPD) jako jediní ve Sněmovně interpelovali ministra vnitra Hamáčka, aby podal informace ohledně odporného znásilnění nezletilé dívky na Litoměřicku migrantem z Afriky.

Muž byl zadržen, obviněn a poslán do vazby. Na kauzu jsem jako první předevčírem upozornil na sociálních siltích. Ostatní strany kauza ani teď evidentně vůbec nezajímá. Ale místo pořádné odpovědi Hamáček zaútočil na naše znepokojené občany, kteří píší v diskusích na sociálních sítích rozhořčené příspěvky. A řekl, že komentáře již policie prověřuje. Místo toho, aby policie vynaložila síly na to, aby chránila české občany. A nakonec předseda ČSSD Hamáček dodal, že ČR je podle něj nadále bezpečnou zemí. A řekl, že podobným případům lze teoreticky předejít pouze zavedením kontroly hranic, což ale vláda hnutí ANO, ČSSD a KSČM nechce udělat.

Co si o politice ČSSD myslíte Vy? A co si myslíte o ministrovi vnitra a předsedovi ČSSD Janu Hamáčkovi? Měla by ČSSD skončit ve vládě? A měla by být ČSSD příště ve Sněmovně? Napište mi do komentářů.

euportal.cz

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář