Jdi na obsah Jdi na menu
 


EU je diktaturou nevolených a neúspěšných politiků, kteří v rámci svých vlastních národů selhali.

21. 5. 2019

Tito nezvolení diktátoři nám vnutili masovou a nekontrolovanou migraci. Na svých rukou mají krev Evropanů

Autor: Janice Atkinson | Publikováno: 21.5.2019  

 

Janice Atkinson, britská europoslankyně a víceprezidentka frakce v Evropském parlamentu Evropa národů a svobody (ENF):

 

"Vyzývám Čechy a všechny občany EU, aby v nadcházejících volbách hlasovali pro strany, které je vymaní ze jha zlého impéria, kterým je Evropská unie, nebo pro strany, které Evropskou unii zbourají a zajistí, aby se moc vrátila zpět do rukou svobodných evropských národů.

 

Evropská unie je diktaturou nevolených a neúspěšných politiků, kteří v rámci svých vlastních národů selhali, a kteří vysávají z našich zemí životní sílu demokracie. Tito nezvolení diktátoři nám vnutili masovou a nekontrolovanou migraci. Selhali při ochraně našich vnějších hranic a nezastavili migranty, kteří se k nám dostávají pěšky, na lodích a díky pašerákům.

 

A Schengenský systém jim umožňuje se v Evropě volně pohybovat a žít tam, kde se jim zalíbí, aniž by se nás někdo na něco ptal. Rozpoutali na našich ulicích hrůzu a teror. Jsou zodpovědní za znásilňování a sexuální útoky na ženy. Na svých rukou mají krev Evropanů.

 

Změnili ulice našich měst tak, že je my sami již nepoznáváme a ve svých vlastních zemích jsme se stali cizinci. Tolerují radikální islám, což do našich životů přineslo právo šaría, mrzačení ženských pohlavních orgánů, dětské sňatky a středověké oblečení jako je třeba burka. A já říkám dost! To už stačí!

 

Nepřijímejte tento vývoj jako neodvratný osud Evropy, protože je možné ho zvrátit a zastavit. Pokud si vážíme svých svobod, způsobu života, právního státu, své kultury a dědictví, tak musí být Evropská unie zrušena. Jediný způsob, jak toho dosáhnout, je hlasovat pro stranu Tomia Okamury – SPD. Tomio může spolu s mými kolegy - Geertem Wildersem, Marine Le Pen a Matteem Salvinim - změnit kurs Evropy.

 

Strana SPD vám také dá svobodu rozhodnout se o Czexitu – možnost uspořádat referendum o tom, zda chcete zůstat v Evropské unii. Doufám, že budete následovat Brity a budete hlasovat pro odchod. Nicméně, přátelé, opustit Evropskou unii není snadné, jak se o tom sami Britové přesvědčili. Navzdory skutečnosti, že většina lidí v Británii hlasovala pro Brexit, se britský establishment a Evropská unie předem domluvily, že nám znemožní odejít. A v tom je ta potíž. Zvolili jsme si národní poslance a poslance Evropského parlamentu, kteří přenechali moc nad naším každodenním životem a budoucností běžných Evropanů i celých států lidem, kteří naprosto nevěří v národní státy, jejich suverenitu a v jejich právo tvořit vlastní zákony.

 

V těchto volbách do Evropského parlamentu máte šanci zachránit Českou republiku a zachránit Evropu. Chcete být i nadále okrádáni nezvolenými byrokraty, jako jsou Jean Claude Juncker, Frans Timmermans a Donald Tusk? Já říkám, ne!

Euportal.cz

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář