Jdi na obsah Jdi na menu
 


Elon Musk - Globální elity plánují další teroristický útok pod falešnou vlajkou, horší než 11. září

7. 3. 2024

Elon Musk - Globální elity plánují další teroristický útok pod falešnou vlajkou, horší než 11. září

7. 3. 2024 kuryr

 

Majitel sociální sítě X (bývalý Twitter) Elon Musk varoval, že globální stínová vláda plánuje spáchat další teroristický útok pod falešnou vlajkou ve stylu útoku na newyorská dvojčata 11. září 2001, který však tentokrát už Amerika nerozchodí.

 

V příspěvku na síti X Musk prohlásil: „Tato administrativa (Joea Bidena) importuje voliče a zároveň vytváří hrozbu pro národní bezpečnost ze strany neprověřených nelegálních migrantů.“

 

Musk zveřejnil odkaz na článek v Daily Mail, který se týkal přiznání Bílého domu, že od ledna do prosince 2023 byly tisíce ilegálních migrantů z cizích zemí letecky dopraveny na nejméně 43 různých amerických letišť.

 

I podle portálu Modernity.news je vysoce pravděpodobné, že se vytvářejí základy pro něco mnohem horšího než bylo 11. září 2001.

 

Tady je Muskův status na síti X:

 

 „Je to jen otázka času,“ uzavřel svůj status Elon Musk odkazující na článek Daily Mail, který uvádí, že Biden přiznal letecký import až 320 000 migrantů do USA.

 

Podrobnosti o tajném Bidenově programu byly odhaleny na základě soudního procesu ve sporu o poskytnutí informací podle zákona o svobodném přístupu k informacím, o kterém jako první informoval novinář Todd Bensman z Centra pro studium imigrace.

 

Toto úsilí přinutilo Bidenovu administrativu přiznat, že zorganizovala lety s nejméně 320 000 migranty do USA ve snaze snížit počet nelegálních překračování hranic.

 

Úředníci odmítli poskytnout jakékoli podrobnosti o tom, kdo byl letecky přepraven a kam, přičemž právníci vládních imigračních úřadů tvrdili, že odhalení míst, kde se nelegálně nacházejí, by mohlo vytvořit „zranitelnosti“ pro národní bezpečnost a umožnit „špatným aktérům“, aby toho zneužili .

 

Navzdory opakovanému konstatování, že jižní hranice USA s Mexikem je bezpečná a že tvrzení konzervativců (republikánů) o „otevřené hranici“ jsou nepravdivá, dnes je již jasné, že Bidenova administrativa přímo přepravovala nelegální migrance do země.

 

V roce 2022 se také ukázalo, že administrativa přepravovala nelegální migranty napříč USA lety v utajení během hluboké noci.

 

Elon Musk opakovaně varuje, že Bidenova vláda napomáhá nekontrolovanému nelegálnímu přistěhovalectví ve snaze vytvořit „stát jedné strany“.

Autor: Sean Adl-Tabatabai, Zdroj: thepeoplesvoice.tv