Jdi na obsah Jdi na menu
 


DSSS vykázána "bojovníky za svobodu" ze sálu!

14. 11. 2019

POŠKOZENÍ JEDNÁNÍ ANS

 

DSSS vykázána "bojovníky za svobodu" ze sálu!

Zástupci Dělnické strany sociální spravedlnosti (DSSS), ve složení výkonný místopředseda Jiří Štěpánek a místopředsedkyně Alena Poláčková, se zúčastnili 4. celostátního shromáždění Aliance národních sil (ANS) v Praze. Místopředseda Štěpánek vystoupil na jednání s projevem, ve kterém vyzdvihl nutnost spolupráce národních sil v dnešní době, která ohrožuje národní svébytnost jednotlivých evropských států. Pozval přítomné na akci INVENTURA 30, která se koná 16. listopadu v Praze od 10 hodin na Novotného lávce 200/5, což je opět příležitost k dalšímu setkávání a poznávání.

Bezprostředně po projevu místopředsedy Štěpánka vystoupil představitel Českého svazu bojovníků za svobodu (ČSBS) a vyzval zástupce DSSS k odchodu ze sálu a následně z budovy. Jako důvod uvedl, že přítomnost DSSS je nepřípustná, neboť budova, kde se odehrávalo jednání ANS je v majetku ČSBS, která nesouhlasí s názory a postoji DSSS.

Zástupci DSSS nechtěli narušovat jednání přátel z ANS a během jejich odchodu jim mnozí přítomní vyjadřovali sympatie a nesouhlas s krokem ČSBS, za který se omluvila předsedkyně ANS V. Vítová.

Je zajímavé, že někdo, kdo má v názvu "za svobodu" bude vykazovat někoho pro jeho názory a postoje, které se mu nelíbí a nesouhlasí s nimi. Nehledě na to, že DSSS svými postoji a názory nikdy nepřekročila hranice demokratické soutěže a diskuse.

Tiskové centrum DSSS

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář