Jdi na obsah Jdi na menu
 


Donald Trump Jr. srovnává Bidena a Putina a je vyděšen…

12. 2. 2024

Donald Trump Jr. srovnává Bidena a Putina a je vyděšen…

 

11.2.2024 12:53

Že rozhovor Tuckera Carlsona s Vladimírem Putina jistě bude využit v kampani Donalda Trumpa je jasné a nelze jej ani nevyužít. Ten rozhovor oblétl svět, ale zejména v USA už teď lomcuje veřejným míněním. Mladý Donald Trump uvedl, že je "vyděšen" z rozhovoru Tuckera Carlsona s ruským prezidentem Vladimirem Putinem v příspěvku na sociálních sítích, kde přirovnal jeho chování k prezidentu Joe Bidenovi.

Carlson, bývalý moderátor Fox News, který zůstává populární postavou mezi konzervativci, udělal rozhovor s ruským prezidentem, což je vzácný rozhovor, který Putin vedl s americkými novináři. Rozhovor byl zveřejněn na X (dříve Twitter) ve čtvrtek večer.

Donald Trump Jr., nejstarší syn bývalého prezidenta Donalda Trumpa, v příspěvku na platformě sociálních médií napsal, že ho rozhovor "vyděsil", protože nevěří, že by prezident Joe Biden dokázal přelstít Putina "v jakémkoli jednotlivém tématu".

"Rozhovor Tuckera s Putinem je děsivý, protože se snažím představit si, že by Joe Biden přelstil Putina v jakémkoliv tématu, a upřímně řečeno, nedokážu to. Ani jeden! Biden si nemůže vzpomenout, kdy jeho syn zemřel nebo kdy byl viceprezidentem a Putin recituje historii devátého století z rukávu!! napsal.

To zároveň nastalo v době, kdy zvláštní vyšetřovatel Robert Hur zveřejnil svou zprávu o vyšetřování, zda Biden nesprávně zacházel s utajovanými dokumenty, které byly objeveny v Penn Bidenově centru pro diplomacii a globální angažovanost ve Washingtonu D.C. a také v jeho domě v Delaware mezi listopadem 2022 a lednem 2023.

Hur sice odmítl Bidena za dokumenty stíhat, ale vznesl pochybnosti ohledně prezidentovy paměti a napsal, že si nepamatuje, kdy jeho syn zemřel nebo kdy sloužil jako viceprezident.Začátek formuláře

Komentář Trumpa juniora tak přichází v době, kdy nová zpráva vyvolala obavy ohledně Bidenových kognitivních schopností.

 

Jiří Vyvadil

vasevec.cz