Jdi na obsah Jdi na menu
 


Donald Trump jako 45. prezident USA se rozloučil v projevu z Bílého domu s americkou veřejností

21. 1. 2021

Donald Trump jako 45. prezident USA se rozloučil v projevu z Bílého domu s americkou veřejností

a mnoha lidem záhy dojde, že byl posledním prezidentem USA! Jeho projev přinášíme v plném znění s českými titulky. Americký Deep State ve středu 20. ledna 2021 dosadil do Bílého domu historicky 1. amerického Protektora s podlomeným zdravím, jehož projev naháněl hrůzu a lidem vstávaly vlasy na hlavě! Žádná virtuální realita se nezhmotnila, žádné zatýkání Bidena, žádný zázrak na poslední chvíli, žádný zvrat a zásah armády, ta naopak dohlížela na hladké dosazení Protektora do funkce!

 

Led 20, 2021

 

Redakce AE News přináší exkluzivně plný překlad rozlučkového projevu Donalda Trumpa, který přednesl v Bílém domě v úterý 19. ledna 2021 a jeho projev už nyní je v ostrém kontrastu k bizarnímu a děsivému inauguračnímu projevu Joea Bidena, který zanalyzuji v extra článku ve čtvrtek. Donald Trump ve svém rozlučkovém projevu zopakoval, že jeho cílem bylo, aby americká vláda se změnila a uvědomila si, že vláda musí sloužit národu, a ne naopak, že národ bude sloužit vládě…

 

Donald Trump rovněž připomněl, že je prvním prezidentem za mnoho dekád, který ve své funkci nerozpoutal žádnou novou americkou válku ve světě. V projevu Donalda Trump zaznělo i několik odkazů na otázku Halachy, připomněl. že to byl on, kdo uznal jménem USA Jeruzalém jako hlavní město Izraele, a že to byl on, kdo jako prezident uznal Izraeli, že syrské Golany jsou integrální součástí Izraele. Rovněž uvedl, že dojednal mírové dohody mezi Izraelem a Spojenými arabskými emiráty a Katarem, což se historicky žádnému americkému prezidentovi do té doby nepodařilo. Všechny tyto 3 věci jsou totiž součástí budování Velkého Izraele, jsou to z hlediska Halachy úkoly budování Jeruzaléma jako Nového Babylonu. A jak se zdá, Donald Trump posloužil, splnil úlohu jako poslušný gój a byl odhozen, už není potřeba.

 

Amerika má svého 1. Protektora v Bílém domě

 

Donald Trump se ve středu 20. ledna 2021 rozloučil na letecké základně Andrews ještě jednou se svými voliči, prohodil poznámku, že v nějaké formě se vrátí, což způsobilo nadšení a potlesk, ale Donald Trump zvolil opatrnou formu a výrok, že návrat bude v nějaké formě dává tušit, že zvažuje založení vlastní strany, údajně Patriotické strany (Patriot Party), ale zatím je to pouze spekulace, protože pokud by strana vznikla jako samostatná, neměla by šanci vyhrát prezidentský úřad proti konsolidované Demokratické straně. Očekává se, že pokud Trump založí nějaký subjekt, bude to pouze vnitrostranická republikánská platforma uvnitř strany, něco podobného jako byla a dosud je platforma Tea Party, která ztratila svůj lesk a slávu především kvůli tomu, že jí chyběli kádry.

 

1. americký Protektor Joe Biden složil slib do rukou šéfa zkorumpovaného Nejvyššího soudu

 

Samotnou inaugurací Joea Bidena se budu zabývat v extra článku až ve čtvrtek, protože to je na samostatné téma. V USA došlo dnešním dnem k uvedení historicky 1. Protektora do funkce v Bílém domě. To není prezident, dámy a pánové, to je churavá a s podlomeným zdravím dosazená loutka, ovšem s velice nebezpečnou agendou, na kterou za jeho zády dohlédne Deep State. Ani na sekundu neuvažujte o Bidenovi jako o prezidentovi, vůbec jím není. Posledním americkým prezidentem byl Donald Trump, kterého si lid svobodně zvolil v roce 2016.

 

A posledním americkým prezidentem zůstane do doby, než dojde k porážce Deep State, což bude vyžadovat podle všeho pouze řízení na 6. prioritě, tedy občanskou válku. Jinými cestami bažina Deep State vysušit nejde a Donald Trump, který byl okraden o vítězství ve volbách, který byl zadupán americkými soudy, když lidé žádali spravedlnost kvůli zfalšovaným volbám, a když i Kongres a jeho viceprezident ho zadupali do země, tak je jasné, že i Trump už teď ví, že bažinu nejde vysušit na vyšších procesech řízení, tedy politicky, ale pouze silově. A Donald Trump ví, že pro silové řešení on není ten pravý.

 

Americký protektorát má i svého Emanuela Moravce

Mike Pence se zúčastnil inaugurace Joea Bidena, když stařík stoupal po schodech a hledal své místo, byl pozván ovšem nikoliv jako host, ale jako rukojmí. Deep State totiž udělal z Mikea Pence kolaboranta, podobně jako nacisté v roce 1939 udělali z Emanuela Moravce svého rukojmího a vykonavatele nacistické vůle v Protektorátu Čechy a Morava. Nacisté potřebovali u sebe někoho ze strany nepřítele, někoho z řad českých elit, koho by mohli vydávat za polepšeného, kdo prozřel, kdo si uvědomil slávu a moc III. Říše, a právě Mike Pence dostal přesně tuto roli, měl být vidět a viděn kamerami, aby navěky bylo zaznamenáno, že Trumpova pravá ruka, Trumpův viceprezident, přihlíží inauguraci prvního amerického Protektora.

 

A pokud se ptáte, co bude Protektor chránit, čeho se ochrana, tedy protekce bude týkat, tak je to jasné. Biden bude chránit zájmy Deep State a pokusí se udržet při životě systém Pax Americana, a to za každou cenu, i za cenu pošlapání americké ústavy, i za cenu cenzury, omezení svobody slova, vyjadřování, svobody cestování, shromažďování, jako dnes ve Washingtonu byl zákaz, prostě cokoli bude potřeba.

 

Viděli jsme v posledních dnech ztrátu kontaktu s realitou u příznivců Donalda Trumpa, u nichž se projevilo něco, čemu se v české psychiatrii říká “popření reality”. Je to psychický fenomén známý z Německa, kdy v dubnu 1945 fanatičtí Němci věřili v totální vítězství, protože Vůdce má prý schované v Alpách zázračné zbraně, které zvrátí výsledek války na poslední chvíli. Kdokoliv namítl, že je to nesmysl, byl zastřelen jako defétista. Kdyby někdo řekl v roce 1943 po porážce u Stalingradu, že válka je ztracená, byl by to samozřejmě defétismus, protože v té době mělo Německo stále mnoho možností, jak naprosto reálně, a nikoliv jen virtuálně, vyhrát II. sv. válku. Jenže v dubnu 1945 v Berlíně, když Sověti čistili ulice Berlína, bylo přesvědčení o totálním vítězství ve válce už pouze virtuální realitou z oblasti popření reality. Závěrem si řekněme, do kdy měl Donald Trump skutečnou šanci na zvrat.

Donald Trump měl nadosah vítězství a porážku Deep State, ale v rozhodující chvíli nedokázal dát rozkaz, když od Pentagonu přišel do očí křičící signál, že vojáci čekají na rozkaz vrchního velitele a nikoliv rozkaz od Nancy.

 

Bylo to 6. ledna 2021 v okamžiku, kdy po útoku na Kongres přišla z médií informace, že Pentagon odmítl Nancy Pelosi vyhovět a nevyšle na obranu Kongresu členy Národní gardy z posádek v distriktu hlavního města. Nancy Pelosi proto požádala guvernéra Virginie, aby do D.C. poslal virginskou Národní gardu, a ta skutečně za 3 a půl hodiny do hlavního města dorazila. V té chvíli měl Donald Trump podle nejen mého názoru, ale i podle názoru Rona Paula, na své straně generály v Pentagonu. A tady, přesně tady udělal Donald Trump katastrofální chybu, která vejde do dějin.  

 

Jenže, Donald Trump ten signál nepochopil, nebo pochopil, ale měl strach, nebo prostě ztratil kuráž, nebo byl zaskočen zradou Mikea Pence, který jen několik desítek minut předtím Trumpovy šance na zablokování hlasů volitelů v Kongresu potopil, těch důvodů může být mnoho. Faktem ale je, že v té rozhodující chvíli, kdy generálové vyslali Trumpovi signál, že nevyhoví Nancy Pelosi, když američtí občané vtrhli do Kongresu, byl to tak křiklavý signál, který musel Trump vidět a pochopit. On ale ten krok neudělal.

 

Měl použít svoji prezidentskou moc a vyhlásit stav ohrožení státu, stav vzpoury, měl dát rozkaz armádě s již nachystaným seznamem lidí určených k zatčení a už by to jelo. Trump to ale neudělal, naopak, natočil na zahradě Bílého domu video, ve kterém vyzval, že lidé mají jít domů. To byl moment, kdy generálové pochopili, že Trump se zalekl a nikdy rozkaz nevydá a nepůjde vojensky proti Deep State. A tak Pentagon okamžitě za pár dní otočil a všichni velitelé spojeného velení, ze strachu, aby se to neprovalilo, podepsali oběžník a rozeslali jej na všechny strany, že novým vrchním velitelem se 20. ledna stane Joe Biden.

Za 4 roky už nebude možná o co bojovat, protože za 4 roky se americký Protektorát změní k nepoznání, a to hlavně po demografické a voličské stránce.

 

Donald Trump dostal okno, malé časové okno asi 3 hodin od Pentagonu, než do D.C. dorazí Národní garda z Virginie, aby vyhrál válku proti Deep State. Toto okno nevyužil a namísto rozkazu Pentagonu přišlo video a žádost k lidem v Kapitolu, aby šli domů. Generálům v tu ránu bylo jasné, že Trump ten rozkaz nevydá ani tehdy 6. ledna, ani později. Pentagon už neměl dál důvod za Trumpem stát. Ve chvíli, kdy Trump přišel o podporu Pentagonu, v tom okamžiku byl konec. V tom okamžiku bylo i mně jasné, že šance na zvrat vypršela. Od té chvíle všechny naděje šířené na alternativě již nebyly podloženy realitou, ale pouze virtuální realitou a přáním na zázrak. Armáda až do poslední chvíle byla na Trumpově straně, ale ten rozkaz musel přijít od Trumpa nejpozději v ten okamžik 6. ledna. Nemohlo to být tak, že se armáda jako sama rozhodne, tak to nefunguje.

 

Trump se rozhodl, že proti podvodům a zfalšování voleb, proti korupci a selhání americké justice, která odmítla poskytnout americkým občanům odpovědi a spravedlnost, a proti korupci Kongresu, nezasáhne silou, ale nechá proběhnout inauguraci Protektora dosazeného Deep State, zřejmě v domnění, že Biden selže a za 4 roky budou lidé volat Trumpa zpátky. Otázkou je, zda-li za 4 roky a po očekávané legalizaci minimálně 11 milionů ilegálů dosud žijících v republikánských státech na jihu bude mít Trump a jakýkoliv republikánský kandidát vůbec šanci vyhrát 270 hlasů volitelů. Válka se dá vyhrát i prohrát jediným taktickým manévrem, který zvrátí celou strategii. Jednu věc však Donald Trump dokázal, odhalil a odkopal Deep State až úplně na základy. Celý svět dnes vidí Ameriku takovou, jaká doopravdy je, bez maskování, bez pozlátek, ale opravdovou, jako předobraz nastupující totální diktatury.

 

-VK-

 

Šéfredaktor AE News

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář