Jdi na obsah Jdi na menu
 


Demokraté neuznávají výsledky demokratických voleb

14. 6. 2019

Tzv. Demokratický blok hlásal a hlása vytrvale, že výsledky demokratických voleb jsou omylem, který musí být napraven. Nikoliv novými volbami po skončení stanoveného volebního období, ale již dnes, zítra.

Slavní "demokraté", kteří mají se skutečnou demokracií, jak jsme přesvědčeni,  málo společného, nebyli schopni do boje "za lepší zítřky" získat obyčejné české lidi. Stali se elitářským klubem, který hodně kritizuje, ale není schopný vytvořit novou vládní platformu, která by konkurovala té babišovské.

"Demokratický blok" však, snad nečekaně, získal nejen oporu, ale i razantní hlasatele nové demokracie, jíž bychom mohli označit za kraválistickou.  Mladí vpřed! Ulice a náměstí se nám plní apoštoly "nové doby". Hodně slov, méně  pravdy, ale hodně silná slova a hlavně velký hluk, i nadávky a vyhrožování. 

Jsme přesvědčeni, že ani spojení "Demokratického bloku" s mladými horlivci nemůže ohrozit základy demokratického zřízení naší republiky. Všeho dočasu! I těch pouličních kraválů, které by někdo rád změnil na jakýsi puč, spojený se střídáním, ovšem že nikoliv demokratickým, mocenských elit.  A do té doby, než k tomu dojde, vyhrožují někteří náčelníci kraválistů,  klid v našich ulicích a náměstích nenastane. Víme však ze skušenosti, že člověk míní a Pán Bůh mění. Třeba i osvítí "bojovníky za svobodu a demokracii". Dej, Bože!

J. Kovář
 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář