Jdi na obsah Jdi na menu
 


Demo před US ambasádou v Berlíně. Žádné německé tanky pro cizí zájmy!

12. 2. 2023

Demo před US ambasádou v Berlíně. Žádné německé tanky pro cizí zájmy!

Junge Alternative Deutschland v pátek před americkou ambasádou na Pariser Platz v Berlíně demonstrovala proti ochotě německé vlády předat v důsledku amerického tlaku německé tanky ukrajinským ozbrojeným silám.

Z demonstrace

12. února 2023 - 06:20

 

Spolkový předseda Junge Alternative Hannes Gnauck vysvětlil: „Dodávka dalších tanků a materiálu je špatná. Nyní musíme přerušit spirálu eskalace a místo toho donutit naše národní ozbrojené síly, aby byly vybaveny tak, aby náš osud již nemohly určovat Washington a Brusel nebo Moskva a Peking. Chceme suverenitu Německa a žádnou světovou válku."

 

 

 

„Nepřímá a mezitím také přímá globální agrese USA proti jejich geostrategickým konkurentům hrozí, že nás zažene do třetí světové války. Vidíme na Ukrajině amerického zástupce, který trpí opotřebovací válkou proti Rusku," zdůraznil Marvin T. Neumann, bývalý spolkový předseda Junge Alternative .

„Je to tragické, ale aby Německo takto nedopadlo, je nutné okamžitě zastavit drancování německých ozbrojených sil a ukončit transatlantický paternalismus," dodal Marvin T. Neumann.

 

(rp,prvnizpravy.cz,pinews,foto:arch.)