Jdi na obsah Jdi na menu
 


David Icke zakázaný rozhovor - COVID 19 - Humanita na kolenou.”

7. 4. 2020

David Icke zakázaný rozhovor - COVID 19 - Humanita na kolenou.”

Názor si udělejte sami. Pro všechny, kteří stále ještě věří, že je to všechno jen náhoda

7. 4. 2020

 

Po ohromující sledovanosti prvního rozhovoru na téma “Není žádný COVID-19” (8 milionů diváků) včera poskytl spisovatel David Icke portálu London Real druhý rozhovor. Okamžitě – několik minut po zveřejnění – byl na youtube zablokován. Nahráli jsme ho, protože jsme tušili, že k tomu dojde.

 

Názory Davida Icka je třeba vnímat jako příspěvek do diskuse na téma: “Co se to vlastně kolem nás teď sakra vlastně děje” a “Ocitli jsme se v tektonickém zlomu dějin lidstva, nebo je to jen remízek?”.

 

Zároveň předesíláme, aby se čtenáři v době karantény kvůli koronaviru důsledně řídili všemi nařízeními vlády, lékařů a příslušných úřadů.

 

David Icke je autorem desítek knih na téma na téma globalistické moci. 30 let píše na toto téma přednáší. Mnozí ho považují za vizionáře, jiní za konspirátora. Čtenář nechť si udělá názor sám.

 

Ukázka zakázaného videa zde:

“Jejich základní měnou je strach.”

 

Celé video zde

TV London real po zákazu na youtube nahrál video na vlastní server. Moderátor Brian Rose si po jeho skončení podává ruku s Davidem Ickem. Navzdory koronaviru.

London Real.cz

 

Koronavirus a síť 5G

 

David Icke v rozhovoru upozorňuje na časovou souvislost mezi začátkem epidemie koronaviru a zaváděním revoluční sítě 5G. Icke nabízí k úvaze, zda může být náhoda, že první město, kde byla síť 5G spuštěna v Číně, bylo město Wu-han.

Fedarální komunikační komise USA udělila povolení 12 tisícům “amerických” satelitů na šíření signálu 5G. Současně je vyvíjena kampaň proti čínské firmě Huawei.

“Potřebují čas, aby dokončili své monstrózní dílo.”

 

Nová převratná síť 5G je v těchto měsících masivně zaváděna všude na světě, do vesmíru satelity jsou vypouštěny na šíření signálu. Podle Ickea přitom prý nejsou provedeny žádné testy o škodlivosti záření.

 

Naše tělo na toto silné záření reaguje, říká Icke, buňky vylučují protilátky. Ty jsou při testech RT PCR zaměňovány za údajný virus, jež má být zdrojem nákazy COVID-19. Na podporu tohoto tvrzení uvádí nový výzkum Dr. Andrew Kaufmana.

 

Podnikatel Elon Musk ( SpaceX , PayPal, Tesla) dostal uprostřed karantény povolení vypustit do vesmíru tisíce satelitů na vysílání signálu 5G. “Je už jen na nich, kdy to spustí naplno,” míní Icke.

Vysílání satelitů 5G do vesmíru v režii Elona Muska. Snímek je z ledna 2020.

I> 

Humanita na kolenou

 

Podle Ickeho je údajná epidemie koronaviru záminka ke změně světového řádu, zrušení papírových peněz a absolutní kontrole obyvatel.

 

“Humanita je na kolenou,” říká Icke a doplňuje, že dalším krokem bude kontrola jídla, které bude dávkováno. “Kdo nebude poslouchat, nedostane najíst.”

 

David Icke uvedl, že ve světě, který svou současnou nečinností umožňujeme stvořit, budou žít naše děti a vnoučata. Situaci označuje za “přelomový moment”. Zdůrazňuje, že právě teď jde o všechno.

Hlavní promotér očkování Bill Gates. Vakcíny financovala jeho nadace. Podrobnosti čtěte ZDE

 

Tekutý čip

 

Podle Davida Icka bude lidem na paži vytetována značka, aby se poznalo, kdo je očkován proti COVID-19. Bez této značky nebude nikomu dovoleno cestovat přes hranice a sehnat práci. Dotyčný bez “cejchu” bude vyloučen ze společnosti.

 

O tomto plánu hovořil i Bill Gates, zakladatel společnosti Microsoft a hlavní tahoun očkování proti epidemii. Jeho argumentem bylo, že se epidemie může vracet znovu a znovu, protože ji v jednotlivých zemích zvládají různě.

 

Icke se domnívá, že “iluze epidemie” bude zneužito v několika vlnách – “Budou ji vracet tak dlouho, dokud bude třeba – až bude uvalena jistá forma karantény napořád. Svět jaký známe, skončil.”

 

Ve vakcíně bude podle Icka zřejmě tekutý čip, umožňující identifikaci. Tuto verzi naznačuje Bill Gates v rozhovoru o dalších plánovaných krocích.

 

Sedm vakcín, u všech byl Gates

 

“Vakcín je celkem sedm. Výzkum všech sedmi financoval Bill Gates a jeho nadace. Ten Bill Gates, který krátce před vypuknutím epidemie uspořádal cvičení na ochranu proti epidemii,” říká David Icke.

“Vím, že po mě půdou,” říká David Icke, “ale jsem silnější, než oni.”

 

“Zatímco v Číně se tato tyranie kontroly děje už roky zcela otevřeně, v západním světě se odehrávala skrytě. Nyní, když si stvořili záminku, dochází k eskalaci. Radikální změny – a provedeny rychle. Proto potřebují svět uvězněný pod zámkem.”

 

Žádný nárůst zemřelých

 

Icke připomněl, že podle statistik není více zemřelých než loni či v předchozích letech. Tento argument je zásadní, když na planetě řádí pandemie, doprovázená drastickými opatřeními. Dosud je 74 tisíc údajných obětí COVID-19 (koronavirus) – jiné nemoci mají obětí mnohonásobně víc.

Tuberkulóza: 200x tolik obětí než COVID-19. Matky, zemřelé při porodu: 3x tolik.

 

Spisovatel David Icke též upozorňuje na statistiku, podle které 99 procent nakažených koronavirem mělo jednu až tři jiné vážné nemoci. “Jako oběti koronaviru označují i ty, kteří měli rakovinu v nejpokročilejším stádiu, ty, kteří zemřeli na infarkt či z jiných příčin. Prostě rekvalifikují příčinu smrti.”

Statistika hovoří jasně: Není žádná epidemie. Je jen strach z epidemie

 

“Na zavedení tak razantních opatření neměli dost mrtvých. Většina údajných nakažených navíc nemá žádné, nebo jen slabé symptomy. Ten jejich RT PCR test neměří a ani nemůže měřit kolik máme toho, co nazývají virem.”

 

“Mnozí z těch, kteří teď sledují tento pořad, jsou testováni pozitivně, ale nemají žádné příznaky. Test RT PCR neumí zjistit, kolik toho tzv. viru máte. Potřebujete masivní přítomnost, abyste byl nemocný.”

 

Chtějí čas na své straně

 

“Takže nemáte dost mrtvých, ale potřebujete záminku pro masivní karanténu. Tak vám řeknou, abyste byli trpěliví, že nejprve musí udělat spoustu průzkumů – a získat čas. Není žádný COVID-19, je jen chřipka, tak měří a měří a čím víc lidí testují, tím víc objeví údajně nakažených.”

 

Virus? Výzkum Dr. Kaufmana

 

David Icke odkazuje na výzkum Dr. Andrew Kaufmana z New Yorku, podle kterého nejde o test na virus, ale na genetický materiál. Ten – jak tvrdí Dr. Kaufman, vylučují buňky, které jsou vystaveny nemoci, stresu, nebo například elektromagnetickému záření.

 

Video s výzkumem Dr. Kaufmana, podle něhož není test sestaven na zjišťování viru, ale genetického materiálu:

Výzkum Dr. Kaufmanna: “Netestují virus, ale genetický materiál.”

 

Icke odkazuje na video jiného lékaře z New Yorku, podle kterého nejde o žádný virus nebo nemoc COVID-19. Plíce pacientů prý vypadají, jako by trpěly nedostatkem kyslíku. “Jako by jste někoho postavili na vrchol Mount Everestu.”

 

Dr. Camerel Kyle-Sydell z nemocnice v New Yorku: “To není žádný COVID-19!”

Dr Sydell pracuje na jednotce intenzivní péče: “Nikdy jsem nic takového neviděl. Tohle není žádný COVID-19. Léčíte nesprávnou nemoc.”

 

Strach ti nepomůže

 

Icke upozorňuje, že otec Billa Gatese (který je jedním z vykonavatelů plánu s přímým napojením na tzv. Kult, který vše řídí) byl na vedoucím postu organizace Planned Paterhood (Plánované rodičovství). Ta opakovaně poukazuje na to, že na planetě žije příliš mnoho lidí a pokud nedojde k redukci, planeta zkolabuje.

 

Jejich největší zbraní je strach. A já nemám strach. Proto jsem silnější, než oni,” říká David Icke v pozoruhodném rozhovoru. Názor si udělejte sami.

Arfa.cz

 

 

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář