Jdi na obsah Jdi na menu
 


Další vlna migrace, nepřizpůsobiví… - můj dnešní rozhovor pro Parlamentní listy

16. 8. 2021

Další vlna migrace, nepřizpůsobiví… -  můj dnešní rozhovor pro Parlamentní listy

Tomio Okamura

 

1) Vaši kritici říkají, že migrace není pro nás hrozbou. Nezdá se Vám, že toto téma není aktuální?

Piráti či koalice SPOLU v čele s paní Pekarovou, kteří k nám chtějí přijímat migranty, jsou úplně mimo. Také europoslanci hnutí ANO či KSČM hlasují v Evropském parlamentu pro přijímání migrantů. Vláda Andreje Babiše (ANO + ČSSD) dokonce z veřejných peněz financůje neziskové organizace podporující migraci do ČR například Organizaci pro pomoc uprchlíkům. Přitom naposledy uplynulý čtvrtek honila po Praze policie desítky nelegálních muslimských migrantů ze Sýrie, kteří se rozprchli po okolí. Máme tady další výraznou migrační vlnu do Evropy. Imigranti překračují houfně hranice na všech frontách. Litva dokonce plánuje hraniční plot proti migrantům. Lotyšská vláda se rozhodla vyhlásit od středy 11. srpna do 10. listopadu nouzový stav ve třech krajích a městě Daugavpils ležících poblíž hranice s Běloruskem, odkud do země proudí migranti. Pohraničníci mají dovoleno použít fyzickou sílu a speciální prostředky, aby okamžitě do Běloruska vraceli lidi nezákonně překračující státní hranici. Vláda nasadila i armádu.

 

Hnutí SPD jako jediné ve Sněmovně jasně bojuje od začátku proti masové imigraci z nám civilizačně nepřátelských okruhů a výrazně bojujeme i proti islamizaci. Předložili jsme též zákon zakazující nenávistnou islámskou ideologii či islámské zahalování na veřejnosti. Prosazujeme nulovou toleranci nelegální migrace a říkáme jasně NE islámu v ČR. Je také potřeba ukončit financování všech proimigračních neziskovek.

 

Další vlna migrantů přichází také z rozvráceného Afghánistánu. Ale imigrantů velmi přibývá i ve Středozemním moři a na Balkáně. Evropa se podle Ellinor Zeinoové, pracovnice Nadace Konrada Adenauera, musí připravit na masivní příliv afghánských běženců. „V tuto chvíli se na íránsko-turecké hranici každý den objeví kolem 2000 běženců. Z Turecka se ale chtějí dostat do Evropy. To mi potvrdil turecký velvyslanec,“ uvedla. Jen za červen Frontex eviduje 11 150 nelegálních překročení vnější hranice Evropské unie. To je o 69 procent více než za stejné období loni. Celkem se do EU během prvních šesti měsíců letošního roku pokusilo dostat 61 tisíc běženců. Ve srovnání s loňskem jde o 59procentní nárůst.

A i kdyby imigrace do západní Evropy v tuto chvíli totálně skončila, jakože naopak narůstá, už nyní je tam obrovské množství afrických a muslimských imigrantů, kteří mohou získat díky své porodnosti většinu v tamních státech. A víme, co to přináší: kriminalitu, vraždy ze cti, teroristické útoky, krádeže, znásilnění, vraždy, výtržnosti. Vidíme, jaké problémy u nás přináší nepřizpůsobiví. Takže by nám fakt scházelo, abychom dopadli jako západní Evropa.

2) Zmínil jste nepřizpůsobivé. Zákon hnutí SPD, který má zamezit ve zneužívání dávek nepřizpůsobivými ale stále neprošel…

Piráti, KDU-ČSL a část ČSSD blokují opakovaně zákon SPD proti zneužívání dávek nepřizpůsobivými. Podporují tak nepřizpůsobivé. Pro SPD je zásadní konec zvýhodňování nepřizpůsobivých občanů a diktátu menšin. Jestli vyhrají volby Piráti, bude se republika podle mě měnit na jeden velký Chanov či hořící předměstí Paříže...

Hnutí SPD bude nadále bojovat za přijetí našeho návrhu zákona na ukončení zneužívání dávek. Zákon by mimo jiné přinest také úsporu cca půl miliardy korun, které chceme přesunout na podporu slušných lidí.

3) Proč Piráti neustále Vás zákon blokují?

Tak jasně vidíme, že Piráti podporují nepřizpůsobivé. Do toho jsme například obdrželi i zprávy v Praze, že těmto nepřizpůsobivým přidělují městské byty. My jsme například podpořili i zákon, který odebírá část dávek neplatičům pokut. Podle senátorky Pirátů Adély Šípové je ale tento návrh diskriminační. Šípová před časem napsala, že souhlasí s kvótami a na migranty se těší…

Předseda Ivan Bartoš se zúčastnil demonstrace „uprchlíci vítejte v ČR“. A televize CNN Prima připomněla výrok Ivana Bartoše. „Jestli má být Evropa do deseti až patnácti let muslimská, nemám s tím problém“, napsal dnešní šéf Pirátů Ivan Bartoš. Piráti via facti podporují masovou imigraci a islamizaci Evropy. Ani koalice SPOLU podle mě není lepší.

4) A proč?

Lídryně SPOLU Markéta Adamová otevřeně veřejně prosazuje, aby Česká republika přijímala africké a a arabské imigranty ze zemí EU, které jsou zahlceny imigranty. Začít by se podle ní mělo s dětskými imigranty a pokračovat by se podle ní mělo i přijímáním dalších imigrantů. Řekla to tento týden v rozhovoru pro Novinky.cz. Opět se prokazuje, že politici SPOLU podporují imigraci. Bývalý poslanec Dominik Feri například říkal, že máme na to, abychom přijali čtyři tisíce „uprchlíků“. Že jsme měli přijmout několik tisíc „uprchlíků“, říká i poslanec SPOLU a čestný předseda TOP 09 Karel Schwarzenberg. Přijímání „uprchlíků“ podporuje například i další politička SPOLU, europoslankyně Michaela Šojdrová, která prosazovala přijímání takzvaných „syrských sirotků“…