Jdi na obsah Jdi na menu
 


Členové této šílené vlády lžou občanům z hlouposti nebo záměrně?

12. 6. 2022

Členové této šílené vlády lžou občanům z hlouposti nebo záměrně?

1.6.2022 08:42

 

To, že moudrost, bystrost, kvalitní vzdělání, prozíravost a pragmatické myšlení, tolik potřebné pro výkon funkce ministra, člena vlády, se těm našim současným, Rychetského dílem dosazeným do Strakovky, vyhlo a úspěšně vyhýbá, téměř bez rozdílu, nás přesvědčují tito budižkničemové, neschopové, dnes a denně.

Ono, když ministr financí neví, kolik má miliarda nul, a i jiní o svých rezortech dřístají až neuvěřitelné hňápotiny, zhůvěřilosti, není se co divit, že jako celek působí víc jak tristně. Prostě vláda hlupců a politických gaunerů.

Z urputného snažení se, až chorobného chtění, ministr vnitra, učitel z Kolína, Vít Rakušan, rovněž jenom lže, lže a lže. O své strategii, plánu, jak zvládnout uprchlickou krizi běženců z Ukrajiny, kterou slibuje předložit v PSP opozici již víc jak měsíc, opět úspěšně mlčí a nic nepředkládá. Vždyť co, mají tam většinu, tento podvodný slepenec stran, oni nic nemusí. Oni ale všechno smí, mohou.

Lžou až se jim od úst práší, jak všechno zvládají, jaké jsou jedničky a ještě s hvězdou na hlavě, ale ve skutečnosti nezvládají nic, neví nic, nemají žádná relevantní čísla o počtu běženců, o jejich sociálním, profesním, zdravotním, už vůbec ne o jejich kriminálním složení a tím pádem pro nás, občany, bezpečnostním riziku jejich pobytu u nás. Mají odhady, prý sofistikované.

Asi tak, jak sofistikovaně umí lhát, mlžit, dezinformovat, manipulovat s veřejností. Protože to je jejich stěžejní, klíčový, zásadní program. Jistě, vedle neustále pěstovaného, zalévaného už přihlouplými výmluvami, doslova kecy, programu AntiBabiš.

Takže zpět k tomu lumenovi mezi učiteli z Kolína, Vítovi Rakušanovi.

S vážnou tváří, předstírající vědění a dokonce starost, sdělil občanstvu, že tady máme, tady zůstává, pobývá 300 tisíc běženců. Kde jsou, kde se zdržují? Prý 75% bydlí (někde), 10 procent je ASI mimo (probůh kde, když jsou tady?), dalších 10 procent dohledávají. Sic!

Pane učiteli, pořád vám tam chybí těch 5 procent. To si, věřte, umí spočítat i žák základní školy, dokonce na prvním stupni. Inu, vám to nejde, no …

Tudíž, dle vašeho sofistikovaného odhadu, cca 15 tisíc lidí. Kdepak jsou, kdo to je? Mají ten dočasný, ochranný azyl, anebo nemají? Platíme za ně zdravotní pojištění? Poskytujeme jim královskou sociální dávku pět tisíc korun českých, nebo ne? Pesimista a obav pln člověk, občan, by se také mohl zeptat – nejsou to, anebo povětšinou, ti propuštění na Ukrajině kriminálníci, mnozí z nich těžký, nebezpeční? A nemají sebou zbraně? I ty, co jim ministryně války a zabíjení v této šílené vládě, Černochová, se štědrostí jí vlastní v tomto případě, poslala? No co co co, vždyť tam, na Ukrajině, se ty zbraně rozdávaly každému, kdo natáhl ruce, jak bonbóny hodným dětem na táboře, né že ne.

Tato šílená vláda hlupců a gaunerů nejenom že nás tahá do bídy, nedokáže zajistit energii, plyn a už i potraviny za normální ceny, přiměřené kupní síle občanů, ale navíc nás vystavuje nebezpečí, nedokáže zajistit pro nás elementární bezpečnost našeho běžného žití.

Odejděte, podejte už konečně demisi, vy neschopové.

Růžena Chrastekova

http://vasevec.parlamentnilisty.cz/blogy/clenove-teto-silene-vlady-lzou-obcanum-z-hlouposti-nebo-zamerne