Jdi na obsah Jdi na menu
 


Boj o ČT vrcholí

23. 3. 2021

Boj o ČT vrcholí

Pražská kavárna vyhrožuje Radě i poslancům. Blíží se televizní krize č. 2? Dvořákovy kšefty přes holandský Globeinvest. Výzva páté kolony říká vše: Při sčítání ignorujte českou národnost - uveďte evropskou...

www.protiproud.cz

22. 3. 2021

 

Radek Pokorný se zamýšlí nad dalším dějstvím boje o Sorosův mediální vliv v naší zemi, který právě vrcholí střetem o volbu normálních lidí do Rady "veřejnoprávní" televize

 

I přes kovidovou clonu probíhá u nás v neztenčené míře boj mezi agenty globalistů a zbytkem národa. Minulý týden Pražská kavárna, zběsile zaútočila na řádně zvolené radní ČT. Důvodem je obava o odvolání ředitele České televize Petra Dvořáka, který je důležitým článkem řetězu sorosovských vlivových zahraničních kruhů prosazujících v naší zemi zájmy globálních korporací.

 

Na tomto případu můžeme názorně sledovat celou strukturu páté kolony prosazující cizí zájmy na našem území. Každý post je v této válce proti českému státu a jeho národům důležitý. Dvojnásobně důležitým je post ředitele České televize, který je převodovou pákou celého soukolí ovlivňujícího v transformační době důležitou část veřejnosti.

 

Profesionální petenti

 

Kdykoli Pátá kolona ucítí, že by v budoucnu mohla být tato jejich figura ohrožena, rozehrají celou škálu obranných akcí, které mají za cíl odpoutat pozornost od ohrožení jimi ovládaného ředitele. Jako první vyrazily minulý týden na zteč osvědčené "osobnosti" kulturní, politické, korporátní a intelektuální scény. Profesionální petenti obhajující jako vždy zájmy Bruselu proti vlastní zemi se podporováni hlavními médii a neziskovkami vrhli do obhajoby Dvořáka opravdu s vervou.

 

Odvolejte Hanu Lipovskou, Luboše Xavera Veselého, Pavla Matochu a všechny další radní ČT, kteří by mohli požadovat, aby ředitel Dvořák skládal, účty a v případě zjištěných pochybení by mohl být odvolán z funkce, křičí hystericky Pražská kavárna. Dvořák pochopitelně patří mezi hájené chráněnce, kteří jsou z podstaty věci neodvolatelní, i kdyby se třeba dopustili zločinů v přímém přenosu.

 

Je to typické: Zatímco legendární návštěva fotbálku na Slávii vyvolala vlnu obviňování všech, kteří se akce vyvolených zúčastnili, Petru Dvořákovi prošla slávistická eskapáda bez ztráty kytičky. Dokonce ani ke všem ostatním účastníkům kritická média, nenutila Dvořáka, aby po tomto pochybení složil funkci, když už nám Česká televize při každé příležitosti vytýká, že jsme málo odpovědní a její moderátoři nosí demonstrativně náhubky i ve studiu, kde nemusí.

 

Kavárna

 

Mezi petenty akce „ČT si rozvracet nedáme“ nechybí nikdo z bruselské kolaborantské scény, která nedávno vyzvala, aby se lidé při blížícím se sčítání lidu nehlásili k české ale k evropské národnosti. Herečka, Anna Geislerová, která celou akci s evropskou národností v duchu osvědčených protektorátních tradic zaštítila, figuruje i na čelném místě petice na podporu ČT.

 

Kromě ní tam můžeme nalézt i ostatní představitele sorosovských zájmů: Tomáše Halíka, Olgu Sommerovou, Helenu Třeštíkovou, Jiřího Grygara, Tomáše Sedláčka, Elišku Wagnerovou a stovky dalších. To, že jde do tuhého, naznačují i výhrůžky, které pátá kolona použila v případě, že zákonodárci této nátlakové skupině nevyhoví.

 

Iniciativa „Stojím za ČT“ mimo jiné prohlašuje: „Demokratické strany – Česká pirátská strana, STAN, ODS, KDU-ČSL, TOP 09 a ČSSD – by teď měly společně odmítnout užší výběr kandidátů do Rady ČT a vyzvat premiéra Babiše k dialogu, aby se už podobní do Rady ČT nedostali. Jinak budou muset zasáhnout občané.“ Jak si zásah občanů pátá kolona představuje, je v podstatě jasné. Vyvolat další "televizní krizi", jako byla ta před dvaceti lety. Každopádně otevřené výhrůžky jasně ukazují, kam až hodlá kavárna zajít, pokud by jí poslanci nevyhověli, a jejímu nátlaku nepodlehli.

 

Zřejmě si tyto protinárodní skupiny dobře uvědomují, že ztratit pozici ředitele - na kterého jsou navázány stovky penězovodů, z nichž je významná část Pražské kavárny financována - by s nástupem nového vedení mohly být rozkryty. Bruselská mediální chobotnice by tak ztratila řadu chapadel, ze kterých je financována nejen mediální pátá kolona ale také významná část aktivistického filmového byznysu placeného z našich daní.

 

Ředitel

 

Na posledním zasedání Rady ČT bylo řediteli ČT Petru Dvořákovi dokázáno, že porušuje zákon: místo aby Radě na podezření z konfliktu zájmů odpovídal osobně, poslal místo něho odpověď ředitel korporátních vztahů a komunikace. A porušení zákona je základní předpoklad pro jeho odvolání. Zároveň bylo Dvořákovi na analýzách od Rady ČT jasně prokázáno, co každý střízlivý divák vidí každý den. Tedy že do zpravodajství ČT a diskusních pořadů mají přístup pouze představitelé probruselské mafie, ať už jde o politiky či publicisty.

 

Ten kdo má kritický názor na globalisty a Brusel nebo třeba jen podporoval Donalda Trumpa, nemá do veřejnoprávních médií přístup. Ideová linie Bruselské pětky (ODS, TOP 09, KDU-ČSL, STAN, Piráti) je prověřenou trojkou Šámal, Fridrich, Dvořák základním předpokladem, pro účast v pořadech ČT. Podle Rady ČT je tento přístup nepřijatelný, neboť diskriminuje velkou část občanů, kteří s bruselským protektorátem nesouhlasí.

 

Nevyváženost zpravodajství a publicistiky, ale není jediným důvodem, proč by měl Dvořák skončit. Kromě prkotin, jako je zneužívání služebního auta, se objevila i informace o některých firmách, ve kterých má Dvořák výrazný podíl a které dostávají od České televize zakázky. Kdyby se podobná aféra provalila na některého z politiků, kteří jsou na černé listině ČT, natočila by o tom Nora Fridrichová s Markem Wollnerem další díl ze seriálu účelových mediálních lynčů.

 

Skutečnost, že Dvořák je kromě ředitele ČT i místopředsedou představenstva v akciovce Gopas (včetně majetkového podílu) dobře ukazuje propletenec korporátních sítí obepínajících naši zem. Firma je totiž největší poskytovatel počítačových školení u nás a na Slovensku a pan ředitel tam má spolu se svou ženou významný podíl. To je ta paní, která vede fotografickou galerii Leica, kterou propaguje Česká televize v kulturním zpravodajství a která si od ČT kupovala licenci na pořad ČT jako součást výstavní prezentace.

 

To že Česká televize využívá i služeb Dvořákovy firmy Gopas, která ji poskytuje školení z oblasti IT, ovšem panu řediteli nepřijde nijak divné. Sám Dvořák k tomu nedávno pronesl slova, která by se měla tesat do kamene. „To, že si někdo objedná IT školení od největší firmy na trhu, která školení pořádá, opravdu nedokážu ovlivnit,“ říká o své globální korporaci Gopas registrované přes společnost Globeinvest v Holandsku globalista Dvořák.

 

Není těžké si představit, co by v jiném případě z podobných pavoučích sítí vytvořili osvědčení propagandisté placení v ČT z našich daní. V tomto případě jsou ale hlídací psi demokracie slepí a hluší. Vlastně ne: štěkají jak diví ve snaze ochránit svého chlebodárce.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář