Jdi na obsah Jdi na menu
 


Balkánské války PhDr. Stanislav Balík

31. 7. 2019

Zničení Jugoslávie bylo dlouhodobě připravováno Západem. Politika balkanizace se nejprve vyzkoušela v Jugoslávii, měla být realizována v Rusku, ale zatím neúspěšně. Na Blízkém východě je tento plán ve stádiu realizace a jeho konečným cílem je překreslit mapu Blízkého východu.

          Titovi se po skončení druhé světové války podařil realizovat jeho záměr, jehož cílem bylo vytvořit federaci na principu jednoty a bratrství jednotlivých národů Jugoslávie. Měly být zapomenuty všechny genocidy a ničení, které se odehrálo během druhé světové války. Jeho cíl se podařil, ale byl dosažen jeho charismatem a půjčkami od MMF (Mezinárodní měnový fond). Po jeho smrti se vše začalo hroutit. Nebyla jemu podobná osobnost, která by byla akceptována v celé Jugoslávii. Neoliberální politika MMF nutila federální vládu k úsporným opatřením, která vedla k posílení nacionalistických politiků v jednotlivých státech federace.

          Rozpad začal uznáním nezávislého Slovinska a Chorvatska, pokračovala Makedonie, Bosna a Hercegovina, Kosovo, Černá Hora a z federace zbylo okleštěné Srbsko. Západ všechny separatistické snahy podpořil, zejména Slovince, Chorvaty, Bosenské muslimy a Kosovské Albánce. Všichni dostali zbraně, instruktory a později přímou vojenskou podporu jak se stalo již v Bosně, ale zejména v roce 1999 při letecké válce proti Jugoslávii. Bylo třeba zničit celou Jugoslávie. Je to předobraz toho, co čeká Evropu v blízké budoucnosti po rozpadu Evropské Unie a zaplavení Evropy invazními armádami uprchlíků. Cílem byla balkanizace a islamizace, pokusná laboratoř pro celou Evropu. Evropští kolaboranti sehráli v podobě užitečných idiotů opět svoji zrádcovskou roli.

          Po svržení komunistické vlády v Kábulu v roce 1991 byli islamisté přesouváni z Afghánistánu na Balkán, kde bojovali v Bosně a Hercegovině na straně místních muslimů. Američané vytvořili letecký most, který přesouval bojovníky islamistické internacionály na nové bojiště. Vše financovala Saudská Arábie, zbraně poskytly Američané, byl výborně prověřený scénář, který se modifikoval do nové podoby, pouze došlo k mediálnímu kamuflováni, islamisté již nebyli zváni do Bílého domu, jak tomu bylo v období vlády prezidenta Reagana. Bylo třeba vše uchovat v tajnosti, islamisté již neměli nejlepší pověst a Američané museli být chápáni zásadně v roli mírotvorců. Jejich skutečné zájmy museli být pečlivě skryty před zraky veřejnosti.

          Propagandistická mašinérie „svobodných médií“ vytvořila obraz fašistických Srbů vraždící nevinné bosenské oběti, nejlépe se to podařilo v podobě Srebrenice. Miloševič se stal dalším Hitlerem, kterého je nutno zničit, v zájmu demokracie a humanity, jak o tom rád hovořil světově proslulý dramatik a humanista Václav Havel. 

          Islamisté začali bojovat proti Srbům a spolu s leteckými údery NATO se stali nejdůležitějším faktorem vojenského zvratu v Bosně. Bosenská armáda byla vyzbrojena a doplněna džihádisty, letectvo NATO ničilo srbské pozice na zemi. Islamisté mohli začít vítězně postupovat, tento scénář byl několikrát úspěšně zopakován.

          Srbské vesnice byly vypalovány, muži mučeni a zabíjeni, ženy znásilňovány. Po válce se tam islamisté usadili a jsou tam dodnes, čekají na další etapu války, která brzy vypukne, o tom samozřejmě svobodná média taktně pomlčela. Po válce bylo třeba začít všude budovat mešity a náboženské školy, tyto důležité projekty zaplatila Saudská Arábie a její spojenci v Zálivu.

         Po tomto úspěchu bylo třeba přikročit k islamizaci Kosova. Stále stejný scénář. Bylo třeba vyvolat povstání teroristů z UCK (Kosovská osvobozenecká armáda), dostali zbraně a instruktory ze stále stejných zemí. V zemích bývalé Jugoslávie byla velmi aktivní německá rozvědka, bylo třeba vyrovnat účty z první a druhé světové války. Po tom, co Jugoslávská armáda začala bojovat s teroristy, ji bylo třeba obvinit z etnických čistek a spustit humanitární intervenci, která měla zachránit nebohé albánské obyvatelstvo. Bombardování Jugoslávie probíhalo úspěšně, všechny cíle byly zasaženy, infrastruktura státu se tak ocitla v troskách. Bylo mnoho obětí na lidských životech, téměř všechny oběti byli civilisté. Používala se munice s ochuzeným uranem stejně jako při bombardování Iráku. Obětí je mnohem více a celá desetiletí lidé umírají, zejména na rakovinu. Světoznámý humanista a dramatik Václav Havel při každé vhodné příležitosti hovořil o humanitárním bombardování jako o tom nejlepším, co je možné pro lidi udělat.

          Po vyhlášení příměří bylo Kosovo obsazeno vojáky NATO, ještě před tím islamističtí teroristé z UCK stačili provést etnické čistky, začali vyhánět Srby a ostatní národnosti, které žily v Kosovu. Roku 2008 byla vyhlášena nezávislost Kosova a mnichovanská politika tak byla úspěšně dotažena k dokonalosti. Všude již stály mešity a pravoslavné kostely a kláštery po kosovské křišťálové noci již byly zničeny. Islamizace proběhla úspěšně. Turecko se mohlo radovat ze svého nového tažení na Balkán bez jediného výstřelu. Erdoganova neoosmanská říše se požehnaně rozrůstá. Z Kosova se stala největší heroinová křižovatka v Evropě, drogy jsou dopravovány z Afghánistánu, který se stal největším dodavatelem heroinu na světě. Tento narkostát ovládá 95% produkce heroinu na světě.

          Na Balkáně si Američané spolu s evropskými kolaboranty vyzkoušeli, jak úspěšně probíhá islamizace Evropy. Je nutno Evropu etnicky vyčistit a osídlit ji muslimy. Srbové se stali pokusnými králíky tohoto procesu. Srbové byl hrdý nepoddajný národ. Jsou to Rusové v malém, bylo třeba předvést jaký osud je připraven pro Rusy samotné. Jelcin poskytl této agresi krytí, byl to zrádce vlastního národa.  Kdyby byl prezidentem Putin, začala by třetí světová válka již tehdy. Její vypuknutí bylo posunuto do dnešních dnů.

          Clinton vytvořil bezletovou zónu nad severním Irákem, podpořil ekonomické sankce, které vedly k nedostatku potravin, v jejichž důsledku zemřelo půl milionu iráckých dětí. Vše se připravovalo k nové velké operaci, která měla přijít a přinést to nejsladší ovoce, které si Američané podle svého přesvědčení zasloužili po vítězství ve studené válce.

https://www.databazeknih.cz/knihy/nas-boj-s-islamskym-statem-338996  

https://www.youtube.com/watch?v=le5bMoe8xRg

V Častohosticích 30. 7. 2019