Jdi na obsah Jdi na menu
 


Avia.pro - Rusko je připraveno zahájit preventivní úder proti skladišti jaderných zbraní USA v Německu

7. 12. 2021

Avia.pro - Rusko je připraveno zahájit preventivní úder proti skladišti jaderných zbraní USA v Německu

7. 12. 2021 Janinna 1 komentář Německo, Rusko, usa

Možnosti preemptivního úderu Ruska umožňují zničit americký sklad jaderných zbraní v Německu.

Přítomnost taktických raketových zbraní a hypersonických raket v arzenálu země dává Rusku možnost zničit obrovský sklad jaderných zbraní USA na německém území několika preventivními údery. 

Důsledky toho budou pro NATO tak vážné, že ve skutečnosti bude zničena celá střední a východní Evropa.

Provokativní akce NATO a otevřená agrese proti Rusku vedou k tomu, že ruská strana bude připravena v případě sebemenší provokace ze strany kteréhokoli členského státu NATO zasáhnout preventivním úderem proti jakékoli jiné zemi NATO. 

S ohledem na skutečnost, že největší úložiště amerických jaderných zbraní v Evropě se nachází na území Německa, bude cílem právě tento objekt.

Navzdory skutečnosti, že Rusko v současnosti nemá pozemní taktické raketové komplexy schopné zasáhnout americký sklad jaderných zbraní na letecké základně Ramstein v Německu, ruské hypersonické raketové systémy Kinžal a Zircon to umožňují. 

Pár přesných zásahů na strategické zařízení hypersonickými zbraněmi ke zničení základny bude stačit a v případě výbuchu jaderného arzenálu budou následky pro celou Evropu katastrofální.

Navíc v případě potřeby je Rusko schopno sestřelit americké stíhačky a bombardéry nesoucí jaderné zbraně přímo na hranicích Německa. 

Údaje o této záležitosti již dříve zveřejnil Viktor Baranec, který poznamenal, že schopnosti ruských stíhaček a systémů protivzdušné obrany budou dostatečné k tomu, aby zabránily letadlům NATO vlétnout k nebi s jadernými zbraněmi – budou zničeny ještě předtím, než začnou představovat skutečnou hrozbou.

 pokec24.cz