Jdi na obsah Jdi na menu
 


ALARM. Z UTAJENÝCH ZDROJŮ ARMÁDY PŘESUNY AMERICKÝCH VOJSK DO ČESKA A NA SLOVENSKO

17. 12. 2021

ALARM. Z UTAJENÝCH ZDROJŮ ARMÁDY PŘESUNY AMERICKÝCH VOJSK DO ČESKA A NA SLOVENSKO

MAJÍ BÝT ZAHÁJENY JIŽ NA PŘELOMU ROKU! PAK URYCHLENÉ ROZMÍSTĚNÍ RAKET STŘEDNÍHO DOLETU BEZ OBSTRUKCÍ AKTIVISTŮ A VEŘEJNOSTI! POLITICI VÁM CHYSTAJÍ PEKLO – NUKLEÁRNÍ ARMAGEDON!

14. prosince 2021

 

EU/USA: Poslední dny a hodiny postupně odkrývají plány amerických neoconů v Evropě. Po telefonickém jednání amerického prezidenta Joea Bidena s prezidentem Ukrajiny Volodymyrem Zelenským následoval konferenční rozhovor amerického prezidenta s nejvyššími představiteli zemí tzv. Bukurešťské devítky (B-9), což je označení amerického Pentagonu pro tzv. East Flank v Evropě, tedy pro Východní křídlo postkomunistických zemí, které zahrnuje Estonsko, Lotyšsko, Litvu, Polsko, Českou Republiku, Slovenskou Republiku, Maďarsko, Rumunsko a Bulharsko.

 

Všech devět zemí představuje země tzv. Trojmoří, ale Američané zatím oficiálně toto označení nepoužívají, protože Rakousko, Slovinsko a Chorvatsko jsou zatím z operací drženy stranou, a to hlavně kvůli ne zrovna stabilní situaci na Balkáně a rovněž i kvůli stále platné neutralitě Rakouska, kterou Vídeň zatím nechce porušit. Zatím. Takže americký Pentagon zatím mluví jen o Bukurešťské devítce, případně o East Flank. A právě ve čtvrtek 9. prosince se na webu Bílého domu objevil zajímavý dokument.

 

Joe Biden během telemostu na summitu B9 v Bukurešti letos v květnu

Americký prezident Joe Biden totiž informoval 7 prezidentů a dva premiéry zemí B-9 o tom, jak dopadlo jeho jednání s ukrajinským prezidentem Zelenským, a že mu sdělil informaci, že v případě vstupu ruské armády na ukrajinské území přesune americká armáda a NATO svá vojska do skupiny zemí Bukurešťské devítky, ale nikoliv na území Ukrajiny. V případě vstupu ruských vojsk na Ukrajinu poskytne Washington Kyjevu materiální pomoc v podobě zbraní a munice, ale ne vojska a ne armádní sbory. Ukrajinská média nešetří slovy kritiky a dokonce zaznívají z agentury Unian už i slova o zradě Ukrajiny ve Washingtonu, o zbabělosti, o planých nadějích ze strany Ukrajinců, a že v případě války půjde o válku totální.

Ukrajina byla podle ukrajinského tisku Američany podvedena a podražena, cílem krize na Ukrajině má být rozmístění vojsk a raket NATO v zemích Bukurešťské devítky

 

Tento vývoj situace je potřeba si ujasnit a vysvětlit. Znamená to hned několik věcí, z nichž některé jsou zcela zásadní pro Českou a Slovenskou republiku. Pomalu se začíná ukazovat přesný záměr a cíle neoconů a americké armády. Krize na Ukrajině a případné vyvolání konfliktu mezi Kyjevem a Moskvou má ve skutečnosti dosáhnout cílů mimo Ukrajinu. Poté, co ruská vojska vstoupí na Ukrajinu, má se v zemích skupiny B-9 rozpoutat masová hysterie, má se vyvolat obrovský strach a děs obyvatelstva z invaze a války, a na základě této hysterie má veřejnost akceptovat a s nadšením přijmout plán na rozmístění nejen amerických vojsk v zemích skupiny B-9, ale i na rozmístění raket středního doletu a odpalovacích ramp pro střely s plochou dráhou letu.

 

Americká armáda by se tak díky zámince a po vyvolání paniky po vtrhnutí ruské armády na Ukrajinu dostala se svými zbraněmi, základnami a raketami až na samé východní hranice zemí skupiny B-9. Za normální situace a v době klidu a míru by proti rozmístění vojsk a raket mohutně protestovala veřejnost a aktivisté. Ale ve chvíli, kdy by bylo Rusko obviněno z invaze na Ukrajinu, by se všechno změnilo.

 

Vlády zemí B-9 by dostaly záminku a už by se veřejnosti na souhlas neptaly, prostě ve jménu bezpečnosti by rozhodly o dočasném rozmístění vojsk NATO na svém území včetně rozmístění raket s jadernými zbraněmi. A nikdo by neřekl ani slovo z politiků, až na několik výjimek, které by ale byly překřičeny hysterickými médii, které by začaly vykreslovat mapy a scénáře tažení Rusů do Evropy. Nejprve si ocitujme, co se objevilo [1] na webu Bílého domu minulý čtvrtek.

 

Záznam z jednání prezidenta Bidena s vedoucími představiteli devíti spojenců Bukurešťské devítky na východním křídle NATO

09. PROSINCE 2021

PROHLÁŠENÍ A TISKOVÉ ZPRÁVY

Prezident Joseph R. Biden, Jr. dnes hovořil se skupinou Bukurešťská devítka (B9), našimi spojenci na východním křídle NATO, aby zdůraznil závazek Spojených států k transatlantické bezpečnosti a náš posvátný závazek k článku 5 NATO. Vedoucí představitelé diskutovali o destabilizujícím vojenském posilování Ruska podél ukrajinských hranic a o potřebě jednotného, připraveného a rozhodného postoje NATO ke kolektivní obraně spojenců. Prezident Biden zdůraznil závazek Spojených států pokračovat v úzkých konzultacích a koordinaci se všemi transatlantickými spojenci a partnery při úsilí o deeskalaci současné krize prostřednictvím odstrašení, obrany a dialogu.

K telefonátu se připojili tito vedoucí představitelé:

•         Bulharský prezident Rumen Radev

•         Předseda vlády České republiky Andrej Babiš

•         Estonský prezident Alar Karis

•         Maďarský prezident Janos Ader

•         Lotyšský prezident Egils Levits

•         Litevský prezident Gitanas Nauseda

•         Polský prezident Andrzej Duda

•         Rumunský prezident Klaus Iohannis

•         Slovenský premiér Eduard Heger

 

Ruská armáda se podle Strelkova opravdu chystá na pomoc lidem na Donbasu, pokud ukrajinská armáda zahájí ofenzívu.

 

Po skončení této schůzky se začaly dít věci. O víkendu se nám do redakce ozval náš starý zdroj z okruhu generálního štábu AČR a informoval nás, že přišel příkaz k prověření prostředků a zázemí pro případnou dislokaci spřátelených útvarů spojeneckých armád na území ČR v horizontu 45 dnů od vydání rozkazu. Prověření prostředků AČR má proběhnout ve formě ověření logistických tras, dopravního značení, ubytovacích objektů, objektů vymezeného určení požadovaného partnery v NATO, prověření přistávacích a vzletových ploch letišť, prověření palivových stavů a rezerv AČR, včetně prověření bojové hotovosti a připravenosti sil rychlého nasazení. Podle těchto informací se tedy budou prověřovat kapacity AČR k dislokaci cizích vojenských těles hostovaných na území ČR v případě eskalace konfliktu na Ukrajině.

 

Podle posledních informací z ruské alternativy ruská armáda na hranicích s Ukrajinou montuje na tanky podivné nástavby, které mají neutralizovat útoky z dronů a především z protitankových systémů Javelin, které Američané dodali Kyjevu v počtu zhruba 400 raket a několika desítek odpalovacích komplexů. Na internet unikly fotografie, že ruská armáda opravdu tyto podivné střechy montuje na své tanky rozmístěné podél ukrajinských hranic. Podle Igora Strelkova, bývalého ministra obrany Doněcké lidové republiky, disponuje ruská vojenská rozvědka GRU vysoce důvěryhodnými informacemi o plánu na zahájení útoku ukrajinské armády na Donbas na přelomu roku, případně po novém roce po skončení Pravoslavných Vánoc a Nového roku podle Pravoslaví.

 

Zelenský přišel o kontrolu nad Kyjevem a armádou? Nepřímé důkazy tomu nasvědčují

 

Uvnitř kyjevské vlády již bylo podle těchto informací rozhodnuto o útoku a rozmístění už více jako 130 000 vojáků ukrajinské armády na hranici Donbasu to jen potvrzuje. V obou odtržených republikách disponuje ruskými pasy odhadem asi 50 až 120 000 lidí, přesná čísla ale jsou utajována, podle Strelkova to může být i pětkrát tolik. V případě útoku ukrajinské armády by tito lidé byli v ohrožení života, protože Kyjev je označuje za vlastizrádce. Otázkou však je, jestli si Kyjev troufne zaútočit na Donbas, když nebude mít za zády americkou armádu na Ukrajině. Podle Strelkova by k tomu Kyjev za normální situace odvahu neměl, ale něco se podle jeho názoru změnilo.

  

Rozkaz na rozmístění ukrajinské armády v počtu přes 130 000 mužů na hranici Donbasu přišel jako velké politické rozhodnutí, se kterým je spojeno mnoho plánů a mnoho slibů, které byly v Kyjevě někomu dány. A tyto sliby nelze vzít zpět. Zelenský podle reakcí by rád z krize vycouval, jeho výroky o možném referendu o východní Ukrajině jasně ukazují, že by rád šel jinou cestou, ale podle Strelkova se v Kyjevě něco stalo a Zelenský již zřejmě nerozhoduje o ukrajinské armádě. Není jasné, jestli jsme svědky palácového tichého puče, ke kterému mohlo v Kyjevě dojít, jestli byl Zelenský zbaven faktického velení a zůstal pouze v pozici ceremoniální figury, ale kroky ukrajinské armády a prezidentského paláce nejsou v synchronizaci.  Někdo za každou cenu potřebuje, aby ukrajinská armáda napadla ruské občany na východě Ukrajiny.

 

Američanům “zatím” nejde o Ukrajinu, ale potřebují Rusy na Ukrajině. Bez nich nepůjde vyvolat hysterii v zemích NATO a souhlas politiků s rozmístěním amerických raket středního doletu

 

A že je situace vážná, o tom svědčí rozmístění více jako 120 000 ruských vojáků na hranicích Ukrajiny s obrovskou výzbrojí, s tanky, dělostřelectvem, helikoptérami a stíhačkami. Od jarního cvičení se toto rozmístění ruských vojsk liší v mnoha detailech. Ruská armáda neprovádí žádné cvičné střelby, žádné válečné hry, naopak uniklé záběry dokazují, že po příjezdu tanků po železnici začínají technici na tanky montovat protikinetické stříšky proti střelám Javelin a proti ukrajinským dronům turecké provenience Bayraktar. Ruská armáda podle všeho počítá s tím, že ukrajinská armáda opravdu zaútočí na Donbas. A právě vstup ruské armády na ukrajinské území by vedl hned k několika věcem.

Za prvé, Berlín by okamžitě zařízl projekt Nord Stream 2, to je prakticky jisté. Jenže kromě toho by se tím v zemích Východní Evropy rozpoutala hysterie a strach z ruské invaze do Evropy do takové míry, že by politici ztratili rozum a ochotně by pozvali a dočasně rozmístili vojska NATO na svých územích, včetně raket středního doletu a raket s plochou dráhou letu, což je dlouhodobým plánem Pentagonu, který se ale dlouho nedařilo u politiků v zemích B-9 prosadit, protože politici se báli křiku veřejnosti. Pokud ale Rusko bude donuceno vstoupit na Ukrajinu k ochraně ruských občanů, veřejnost v zemích B-9 otočí o 180 stupňů a bude prosit a žádat NATO o rozmístění vojsk a raket. A přesně o to se teď hraje. Takže ne Ukrajina, ale záminka pro rozmístění vojsk a raket NATO v zemích bývalého Východního bloku.

 

Zeman a Čaputová jsou na blacklistu amerických neoconů, konferenční hovor Bílého domu s předáky B-9 to potvrdil

A právě proto Bílý dům z telefonického rozhovoru vynechal Miloše Zemana, ten totiž jako prezident u telefonického konferenčního hovoru chyběl. Nahradil ho Andrej Babiš. A chyběla i slovenská prezidentka. Všech zbylých 7 zemí reprezentovali prezidenti při konferenčním hovoru s americkým prezidentem, pouze Česko a Slovensko zastupovali premiéři. Doufám, že chápete, jaký signál to vysílá. Miloš Zeman je kádr Izraele a jeho ochrany, což automaticky znamená ochranu na ose Jeruzalém – Moskva. Miloš Zeman ale vadí i kvůli svému postavení globalisty a jeho vztahům k Číně, takže Američané ho už dávno umístili na černou listinu, což poprvé dali najevo zorganizováním mohutné demonstrace proti němu v Praze v listopadu 2014, kdy studenti a neziskovky napojené na americké velvyslanectví si chtěli vyřvat Zemanovu demisi.

  

Američané tehdy zainvestovali do protestů proti Zemanovi nemalý kapitál, ale nevyšlo to. Zeman ukázal, že má obrovskou podporu mezi lidmi. A tak byl Zeman alespoň Američany vynulován a izolován. Zeman nesmí do Bílého domu a veškeré jednání s NATO a s Bílým domem tak obstarává Andrej Babiš jako premiér. Takže toto nepřekvapí. Ale proč Bílý dům odstřihl i Zuzanu Čaputovou? To si musíme vysvětlit a zanalyzovat. Američané mají obavy ze Zemana ze stejných důvodů kvůli Moskvě a Pekingu, jako mají obavy i z Čaputové kvůli jejímu nebezpečně těsnému napojení na neziskový sektor ovládaný Georgem Sorosem, který představuje velkou hrozbu pro plány amerických neoconů a Trojmoří.

 

George Soros rozbíjí USA pomocí Antify a BLM, všichni jeho spolupracovníci jsou na černé listině neoconů stejně, jako na něm jsou přátelé Kremlu a Pekingu

Abyste pochopili ten zásadní rozdíl, jde v podstatě o to, že Zeman i Čaputová jsou oba globalisté, zatímco premiér Eduard Heger, Andrej Babiš anebo ti další prezidenti skupiny B-9 jsou marionety amerických neoconů, kteří usilují o udržení konceptu světového pořádku podle Pax Americana, který se George Soros právě snaží (a velmi úspěšně) v USA rozbít pomocí Antify, pomocí sponzorování BLM, pomocí hispánské migrace do USA. A kdokoliv je napojený či financovaný Sorosem, jako třeba neziskovky na Slovensku operující okolo Čaputové, tak je automaticky nežádoucím partnerem pro americké neocony a není připuštěn do rozhovorů s americkým prezidentem.

Proto i v případě slovenské prezidentky jednání během konferenčního hovoru s Bidenem obstaral Eduard Heger. Američané tak odstavují z plánu Trojmoří jak Pražský hrad, tak i bratislavský prezidentský palác. Signály jsou tím vyslány. Zeman jako globalista na ose Praha – Moskva – Jeruzalém – Peking a Čaputová jako globalistka a duhová prezidentka vzešlá ze Sórošova puče na Slovensku v roce 2018. Jenže, mezi Zemanem a Čaputovou je zásadní konceptuální rozdíl. Zatímco Zeman je globalista na straně Halachim, Čaputová je globalistkou na straně Domu Sion. A oba dva Domy usilují o rozbití USA a jejich dominance ve světě. Proto tento konferenční hovor Bílého domu s devítkou zástupců postkomunistických zemí přinesl jasné světlo do postavení dvou prezidentů bývalého Československa, kteří se tak moc odlišují od plánů americké centrální moci.

-VK-

Šéfredaktor AE News

 

ZDROJ: https://aeronet.cz/news/bukurestska-devitka-se-dohodla-s-joem-bidenem-na-rozmisteni-vojsk-nato-a-americke-armady-na-svych-uzemich-v-pripade-vkroceni-ruske-armady-na-ukrajinu/