Jdi na obsah Jdi na menu
 


"Již nemůžete přidávat další příspěvky. Musíte některé nejdříve smazat."

16. 11. 2019

 

 

Již nemůžete přidávat další příspěvky. Musíte některé nejdříve smazat."

 Tento text se  objevil na našich eStránkách dnes, 16. listopadu 2019, několik minut po 9. hodině. Žádný článek jsme skutečně nemohli přidat. Tak jsme začali mazat. Asi 10 článků jsme smazali, takže 10 nových můžeme přidat. Nic nového se až do pondělí nemůžeme dozvědět. Technická podpora stránky probíhá pouze ve všedních dnech, pondělí až pátek, od 08 do 16.00 hodin. Náhoda? Faktem je, že články nám ze stránky nemizely, ani se nám neobjevilo sdělení, že ten či onen  článek nesmíme vyvěsit.

 

Firma, která nám pro náš web poskytuje hostingové služby již více než 10 let, nám k 31.12.2019 tyto služby vypovídá.  Náhoda? Tento problém nyní řešíme.

 

FB k nám byl velmi "přátelský". Před několika lety nám smazal celou naší stránku. Mohli jsme se odvolat, což jsme udělali, ale bez výsledku. Blokace dalších stránek, mizení článků, doporučení, kterým jsme nemohli nevyhovět, následovaly na dalších stránkách, jež jsme nově vytvořili. Byly dvě. V jedné z nich jsme soustřeďovali písně a videa. Vydrželi jsme nějaký rok "potýkání a stýkání", pak jsme jejich doporučením, přáním již často nevycházeli vstříc. Chtěli jsme být i nadále sami sebou. A pak jsme ke svým stránkám najednou nemohli a již jsme se k nim nedostali.

 

Na FB je však ještě jedna "naše stránka",nese název České národní listy a v záhlaví má naši známou fotografii Hradčan. Tuto stránku neprovozujeme již řadu let. Někdo to za nás, bez našeho souhlasu, dělá sám. Je to také náhoda?  Jaké cíle provozovatel stránky, který od nás nemá žádný souhlas k tomuto počínání, sleduje? Několikrát jsme upozornili nám známé navštěvovatele této stránky, že my ji již neprovozujeme. Tuto stránku, pokud se nám to podaří, v následných dnech zrušíme.

 

Vážení přátelé, pokud uznáte za vhodné, rozešlete tento náš článek svým přátelům pro informaci. Děkujeme i za další kroky, které v souvislosti s uvedeným případně učiníte.

V Praze dne 16. listopadu 2019

 

Dr. O. Tuleškov

 

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář