Jdi na obsah Jdi na menu
 


Výsledky voleb do Evropského parlamentu rozhodnou o změnách EU

19. 5. 2019

Tyto volby do Evropského parlamentu jsou nesmírně důležité. Pokud zvolíme do EP poslance, kteří Evropskou unii chtějí změnit zevnitř a vytvořit z ní společenství rovnoprávných národních států, tento cíl, který i my sdílíme, se může naplnit.

 

Volebním lídrem kandidátky vlasteneckého hnutí Svoboda a přímá demokracie je MUDr. Ivan David, ministr v dřívější vládě Ing. M. Zemana.

 

Víme, že kandidují do EP i další vlastenecké subjekty. Je jich celá řada. Většina z nich nedosáhne ani na jediného poslance. Hlasy dané těmto stranám propadnou. Jaká škoda, že vlastenecké organizace se nedohodly a nevytvořily společnou kandidátku. Je ještě však čas, aby vedení menších vlasteneckých stran a hnutí vydalo prohlášení pro své členy a stoupence, aby volili právě SPD, jež má velkou šanci i samostatně získat dvě poslanecká křesla. V obdobné volební pozici je KSČM. I na její kandidátce jsou lidé, např. Ing. Jaromír Kohlíček, CSc., kteří si zaslouží, aby byli zvoleni.

 

Je-li pro menší vlastenecké subjekty zájem vlasti  jedním z prvních, a nejde pouze o zviditelnění jejich předsedů a několika dalších funkcionářů, pak ještě není pozdě. Vážení přátelé vlastenci, vyzvěte co nejdříve k většinové vlastenecké volbě do EP! Vyzvěte k volbě SPD! A pokud se tohoto racionálního apelu nedočkáme, je na každém z nás, aby po uvážení  celkové situace a  všeho co je v sázce, se rozhodl sám za sebe, i  když s velkým váháním, a volil, pokud je to pro něj přijatelné, SPD! Je to zvlášť těžké pro voliče, jímž přirostla jejich vlastenecká strana k srdci. Sám cítím obtížnost takového postupu. Alternativou takového jednání je však ztráta tisíců vlasteneckých hlasů. Nedopusťme, aby k tomu došlo!

(Upravená verze)

Dr. O. Tuleškov

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář