Jdi na obsah Jdi na menu
 


Vládě je potřeba poděkovat a ne ji neustále sprostě fackovat

3. 5. 2020

Vládě je potřeba poděkovat a ne ji neustále sprostě fackovat

Nehoráznost, sprostota, zlý úmysl, hloupost.....ještě i jinak by bylo možné  nazvat chování opozice a městského soudu v Praze.

Tak vládu  odsoudil městský soud v Praze za její opatření a opozice mu za to zuřivě tleská....neskutečné....rozum zůstává stát všem lidem, kteří vědí a dokáží ocenit práci vlády za to, co dakázala udělat pro záchranu možná stovek životů, že u  nás nemuseli umírat lidé po stovkách jako třeba  v zemích tak vyspělých jako je   Německo, Belgie, Francie , Itáliie, Španělsko, Holansko a Británie o USA nemluvě.

Odsoudili jí za to, že naši lékaři a sestry  nepadali  vyčerpáním jako třeba v Itálii a Španělsku. Za to, že se jí  podařilo vybavit nemocnice potřebnými ochranými pomůckami, sehnat materiál, který byl a je pro celý svět v nedostatečném množství a mnohdy úpně nedostupný. Potrestali je za to, že věnovali spousty hodin a vlastních sil na zvládnutí pandémie, kterou tento svět nezažil stovku let . Nikdo nic takového nikdy nemusel řešit a nemohl mít tedy ani  zkušenost jak to řešit.

 A oni za to ty lidi odsoudí....nehoráznost která nemá obdoby. Hnus který se musí slušným lidem příčit. Kdyby všechna ta opatření neudělali a vir se tu rozšířil jako jinde ve světě ,tak by ti kritici z opozice řvali a obviňovali vládu za to, že ta opatření neudělali. Nejodpornější a nejhnusnější je v tomto ODS . Tiskovka po rozhodnutí MS v Praze byla komedie pro nějaký zábavný pořad. Staňura s Fialou vykřikovali, jak jim vláda vykrádá jejich návrhy na řešení situace a v zápětí vládu za ta opatření vládu kritizují, přesto, že se tedy vlastně jedná o jejich nápady, jak oni tvrdí.

 Celá opozice se chová hanebně, bez skrupulí jen kritizují, nadávají a haní, a to, že jsme jedna  z mála zemí, která tuto situaci zvládla s výsledkem, za který se nemusí ani náhodou stydět, nevidí. Mnohdy má člověk pocit, že opozice vládu snad viní z toho, že si tuto hnusnou nemoc vymyslela z rozmaru ,aby mohla škodit našemu hospodářství. Nikdo není šťastný z toho, že se tu život zastavil, že naše hospodářství dostalo takovou ránu, ale copak je to jen náš problém? Řeší to celý svět a mnohde ještě s horšími následky a tvrdšími opatřeními.

Všichni by si měli uvědomit, že nic neskončilo, že vir tady zůstává a hrozí stále,  že se vše může zvrtnout tak ,jak by si asi nikdo nepřál, ale díky vládě už máme alespoň nějakou zkušenost jak postupovat.

Lidstvo v historii zvládlo horší hospodářské trable a zvládnou i tyto. Problém budou mít jen ti nenažraní, neomalení, bezcitní a nenasytní a ti co na celé situaci budou chtít ještě vydělat.

Souhlasíš-li s tím, že vláda si zaslouží  PODĚKOVÁNÍ  za zvládnutí tak obtížné situace, kterou nezavinila, nemohla očekávat a hlavně neměla a nemohla s ní mít žádnou zkušenost, tak pošli toto dál. Zatím se dočkali jen nadávek a urážek a to je sprosté.

                                                                                    Za všechny slušné občany Hana

Přišlo e-mailem

 

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář