Jdi na obsah Jdi na menu
 


V naší zemi chceme zachovat naše tradice, zvyklosti a bezpečí pro české občany a české rodiny.

8. 12. 2019

V naší zemi chceme zachovat naše tradice, zvyklosti a bezpečí pro české občany a české rodiny. Chceme si užívat předvánoční atmosféry beze strachu z toho, že nás nějaký islámský terorista vyhodí do vzduchu

Autor: Radim Fiala | Publikováno: 8.12.2019
 

 

Chtěl bych Vám popřát klidný, požehnaný a pohodový advent, kdy si najdete čas být se svou rodinou a svými přáteli. Chci Vám popřát hezký český a křesťanský advent, protože dnes už to není taková samozřejmost. Adventní trhy jsou mnohdy dnes kvůli hrozbě islámského terorismu obehnány zátarasy a křesťanské tradice mnohdy musí ustupovat islámu a politické korektnosti. Když budeme držet jako Češi spolu – třeba i proti všem – náš bezpečný a tradiční život si uchováme. My pro to uděláme maximum.

My v naší zemi chceme zachovat naše tradice, zvyklosti a bezpečí pro české občany a české rodiny. Chceme si užívat předvánoční atmosféry beze strachu z toho, že nás nějaký islámský terorista vyhodí do vzduchu, zastřelí či zabije náklaďákem, či beze strachu z toho, že nás nějaký imigrant pobodá. Nesmíme dopadnout jako islamizovaná západní Evropa.

My jsme na – rozdíl od od násilných muslimů a sluníčkářů – motivováni láskou. Láskou ke své zemi, svému národu, svým rodinám a svým bližním. Každému národu na světě přejeme vše dobré, ale to, co nám po právu patří, si vzít nedáme. Když budeme držet jako Češi spolu – třeba i proti všem – náš bezpečný a tradiční život si uchováme. My pro to uděláme maximum.

Krásný advent a držme spolu. Máme krásnou zemi, super lidi a všechno tohle musíme spolu ubránit.

euportal.cz

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář