Jdi na obsah Jdi na menu
 


Urazil jste nás všechny, reagují na Fialu odboráři z Ostravy

27. 11. 2023

Urazil jste nás všechny, reagují na Fialu odboráři z Ostravy

dnes 11:13, 27.11.2023

Pavel Karban

 

Ačkoli reakce premiéra Petra Fialy na pondělní demonstrace svolané odbory trvala jen pár minut, stačil při ní urazit všechny odboráře. Předsedovi vlády to alespoň vzkázal Petr Zegzulka, předseda odborů na rourovně v Liberty Ostrava.

 

Foto: Milan Malíček, Právo

Ilustrační foto

Článek

„Viděl jsem před chvilkou on-line přenos pana premiéra. Doslova v přímém přenosu urazil všechny odboráře a řekl, že to děláme pro své politické ambice. Připadá vám, dámy a pánové, že my tady máme nějaké politické ambice. Ten člověk je nebezpečný pro tuto zemi. Říkám to s plnou odpovědností, a uplatňuje kolektivní vinu na všechny. Toto bylo snad někdy v minulém století. Měl by se nad sebou zamyslet, co mluví, a podívat se, co za ním vlastně je,“ zhodnotil Zegzulka premiérův komentář k masivním protestům proti vládním krokům…“ (Kráceno)

www.novinky.cz/clanek/domaci-urazil-jste-nas-vsechny-reaguji-na-fialova-slova-odborari-z-ostravy-40452124#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=novinky.sznhp.box&source=hp&seq_no=2&utm_campaign=&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz