Jdi na obsah Jdi na menu
 


Soudruh Prym Čong Ill Vás vítá v Kovidské Lidově-demagogické republice

6. 10. 2020

Soudruh Prym Čong Ill Vás vítá v Kovidské Lidově-demagogické republice

aneb

Pravidelná státní šikana příštích 3 000 let

 

Michal Brand

 

Plukovník Prymula při nástupu do funkce ministra zdravotnictví a všeobecné paniky a hysterie České republiky prohlásil, že se cítí být „krizovým manažerem“.

 

Krizový manažer, a to by měl panu plukovníkovi někdo prozradit, nemá za úkol udržovat firmu v krizi tak dlouho, až firma zbankrotuje pod přívalem absurdních a nic kromě chaosu a ztrát nepřinášejících „opatření“, „nařízení“, buzerací a zmatených výkřiků ve stylu „Setapouch!“ a „Nedolovím!“

 

Jediným „pozitivním“ efektem opatření vlády po prázdninách je, že plukovník Prymula má pocit důležitosti, jako borec z holyvůdského bijáku, který vtrhne na scénu, místo zločinu a začne vykřikovat naprosto debilně zato „rozhodně“ a „chlapácky“ svoje povely a pokyny. Holyvůdský hýrou pak uděluje pokyny rozhodného borce, co má vše pod kontrolou, v takovém stylu, že zařve na zdravotníky, kteří nakládají vážně zraněného na nosítkách do sanitky, aby ho odvezli co nejrychleji do nemocnice: „Odvezte ho co nejrychleji do nemocnice!“ Ku..a, a kam by ho asi tak ti zdravotníci vezli, kdyby jim nedal tento jasný příkaz náš holyvůdský borec?

 

Plukovník vstoupil na scénu. Žádná pandemie se nekoná, kromě pandemie opravdu nebezpečné mediální propagandy a strašení lidí nemocí, která je – jak ukazují zcela jasná tvrdá data statistik -  tak nebezpečná jako standardní chřipka dvakrát do roka. Nebo méně, když už se jako mrtví na Covid musí počítat i oběti autonehod, otrav, těžkých úrazů, vražd nebo sebevražd. Ale plukovník se chce cítit jako borec-zachránce z bijáku. A tak místo zdravého rozumu máme diktaturu jednoho chybného testu a dezinterpretovaných údajů. Vykonavatelem je pak ochotný plukovník se svojí sebeláskou a láskou k pozici mediální hvězdy.

 

Takže tu máme nemoc Covid19, způsobenou virem SARS-CoV-2. S pozitivním testem na virus  SARS-CoV-2 prý údajně zemřelo něco přes 700 lidí v ČR. Ministerstvo zdravotnictví výslovně uvádí, že se nemá zkoumat skutečná příčina smrti, jakmile je pozitivní test na  SARS-CoV-2. Tyto testy mají tak vysokou chybovost, že pozitivní test je falešně pozitivní zhruba v  polovině případů (viz můj článek Matematika, koronavirus a bělošská nadřazenost).

Takže ve skutečnosti správně pozitivní test na virus z těch 700 lidí mělo cca 350 lidí.

Z nich odhadem cca 100-200 zemřelo zcela prokazatelně na něco úplně jiného (autonehoda, mrtvice, jiné respirační onemocnění bez souvislosti se SARS-CoV-2, následky těžkého úrazu atd.).

Zbývá nám 150 až 250 lidí, kteří zemřeli a měli skutečně virus a nelze hned na první dobrou vyloučit  SARS-CoV-2 (resp. Covid19, nemoc) jako příčinu smrti.

Americké CDC uvádí, že 94% pacientů, kteří měli Covid19 a zemřeli, měli k tomu jednu nebo více vážných zdravotních indispozic již před Covid19 – vážná srdeční a cévní onemocnění, astma nebo chronické bronchitidy, diabetes, obezita, poškozená imunita (ať již léky podávanými na jiná onemocnění nebo z genetických či zdravotních důvodů).

Takže v České republice na Covid19 zemřelo přibližně 9 až 15 .lidí, možná okolo 20. Více lidí se v ČR utopilo během léta při plavání v řekách a rybnících.

 

Pozn.: Je jedno, zda „na“ Covid19 zemřelo lidí 10 nebo 45, protože tak jako tak jde o tak malé číslo, že nemá smysl z něj dělat medicínské a společenské téma číslo 1. A to i přes to, že chápu, že rodiny těch, kterých se to týká, jsou hluboce dotčeny a zarmouceny. Ale každý rok zemře v ČR na různá respirační onemocnění téměř 8 000 lidí. Takže na běžnou sezónní chřipku ze mře každý rok několik set nebo jednotlivých tisíc lidí – třeba něco mezi 700 – 1 500 lidí. Rok co rok. Pokud nepřijde nebezpečnější chřipka. Podle dat o úmrtnosti lze odhadnout, že zhruba každý druhý až třetí rok přijdou mírně nebezpečnější viry (ať už chřipkové  nebo jiné) a úmrtnost je pak výrazně vyšší.

Například v roce 2018 došlo k prudkému nárůstu týdenního počtu zemřelých oproti jiným rokům okolo 500+ lidí týdně. Tento stav trval cca 6-8 týdnů. takže jsme měli nějaká respirační nebo jiná virová onemocnění, která zabila za rok 2018 cca 3 000 až 4 000 lidí. https://www.rajce.idnes.cz/f1463399890

 

Tak to prostě v reálném světě chodí. To není cynismus – to je prostě nehroucení se ze skutečného světa.  Lidé umírají na různé nemoci, poškození orgánů, úrazy apod. Je to tak a vždycky to tak bude. Jen jména virů a nemocí se budou měnit.

Virus  SARS-CoV-2 je jako průměrný sezónní chřipkový virus. Tvrdá data z ČSÚ ve výše uvedeném grafu to jasně prokazují.

 

Na tvrdá opatření, rychle přijatá preventivní opatření, byl čas na jaře, kdy nikdo nevěděl nic o tom, jaký bude skutečný průběh nemoci Covid19. Dnes víme, že drtivá většina těch, kteří mají pozitivní test, netrpí vůbec žádnými nebo jen velice mírnými příznaky, jejich nemoc se buď prakticky vůbec nekoná nebo jen ve velice mírné formě.

K dnešnímu dni registruje ministerstvo zdravotnictví, paniky a hysterie celkem 37 570 „aktivních případů“, tedy celkem 37 570 lidí s pozitivním testem. Vzhledem k chybovosti testů (viz Matematika, koronavirus a bělošská nadřazenost) jde o přibližně 18 700 lidí, kteří mají skutečně buď virus nebo zbytkovou RNA. Hospitalizováno je 1 182 osob. Z nich, jak uvádí dokonce i plukovník, je více než 42% osob, které vlastně vůbec hospitalizaci nepotřebují. Takže hospitalizaci reálně alespoň trochu potřebuje cca 685 lidí. Abych vše uvedl do proporcí, náš zdravotní systém má přes 22 tisíc lůžek, kde je možné podávat pacientům kyslík. 685 lidí kteří alespoň trochu potřebují hospitalizaci versus desítky tisíc lůžek v nemocnicích.

 

Pozn.: Informace z pražské nemocnice v Motole:

https://www.rajce.idnes.cz/f1464057430

https://www.rajce.idnes.cz/f1464057434

https://www.rajce.idnes.cz/f1464057440

https://www.rajce.idnes.cz/f1464057445

https://www.rajce.idnes.cz/f1464057447

A tady si je můžete přečíst přímo: https://www.facebook.com/ludvikmiloslav

Shrnuto – vytíženost lůžek JIP je pacienty s Covid méně než poloviční. Zhruba 40-50% hospitalizovaných pacientů nemá žádné nebo jen lehké příznaky nemoci a zabírá tak nemocniční lůžka jen kvůli mediální a společenské hysterii). Vytíženost existující lůžkové kapacity velkých nemocnic pro zvládnutí případné opravdové pandemie onemocnění je v tuto chvíli naprosto zanedbatelná a kapacity jsou sto zvládnout mnohem větší rozsah. (viz https://www.rajce.idnes.cz/f1464057445 )

 

 

Plukovník říká, že je krizový manažer.

 

Krizový manažer ale musí mít plán jak vyvést „firmu“ z krize. Plukovník má jen naprosto chaotická nařízení, zákazy, příkazy. Opatření jsou jak z Města Kocourkov. Děti nemají tělocvik, protože by se při převlékání na tělocvik mohly nakazit (nijak nebezpečnou nemocí). Ale do šatny ve škole stejně musí a musí si svléknout/obléknout kabát a zout/nazout boty. Zřejmě je virus nebezpečný jen při převlékání trička. Profesionální sportovci mají větší imunitu než amatérští sportovci – profesionálních sportovců se může sejít až 130 zatímco amatérských se může sejít jen 10. V restauraci může bát lidí klidně 1 000, pokud tam je tolik míst k sezení. Ale u jednoho stolu jen 6. A stát v té samé restauraci může maximálně 10 lidí celkem. Takže když se najednou zvedne 11 hostů od stolů, že jdou na záchod, tak dostanou všichni pokutu nebo co. Zato v tramvaji nebo v autobuse může těch osob stát klidně 100, když se vejdou. V restauraci si můžete sundat roušku a dát si jídlo. Ale v divadle si divadelní restauraci nemůžete dát ani sušenku, protože by vás napadl strašlivý virus. Pro děti a mladé lidi je virus velice málo nebezpečný. A proto zavřeme střední a vysoké školy. Ve fitness nebo v bazénu  se může sejít libovolný počet amatérských sportovců, ale venku na hřišti maximálně 10. Ale děti nemají mít tělocvik a místo tělocviku mají jít ven na hřiště. Nejlépe všechny třídy naráz ;-) :-D V divadle se může sejít až 500 diváků, zato ve sportovní hale nebo na otevřeném stadionu ani jeden. Muzikály a koncerty jsou zakázané, protože při zpěvu hrozí nákaza. Naproti tomu nejsou zakázána baletní a taneční představení, při  kterých účinkující dýchají stejně intenzívně jako při zpěvu. Virus se šíří jen při lidském zpěvu. Asi. Když si uděláte firemní akci, tak se vás může sejít v zasedačce jen deset. Ale když to přesunete do hospody, tak se vás rázem může sejít libovolný počet, pokud tedy má hospoda příslušný počet míst k sezení u stolů maximálně po šesti. V nákupním centru vás může být libovolný počet. A to klidně i ve stoje, třeba ve frontě. Ale zřejmě jen v obchodech a nikoli v restauraci toho nákupního centra, protože tam vás může stát jenom 10. V restauraci vedle kina v nákupním centru si můžete dát cokoli, v restauraci o pět metrů dál za turniketem kina pak vůbec nic.

 

Co z toho vyplývá? Že opatření soudruha plukovníka jsou zcela chaotická, nesmyslná a absurdní.. I kdybychom na chvíli připustili, že se jedná o nebezpečný virus – přestože fakta ukazují pravý opak – pak opatření soudruha plukovníka jsou naprosto nesmyslná a nic neřeší. Nejsou to opatření proti šíření viru, byť i srovnatelného s jinými běžnými viry. Jde o pouhou šikanu. „Dělej tohle pro moje pobavení. A teď pro změnu zase tamto.“. Jde o pouhou buzeraci pro buzeraci.

 

Plukovník Prymula si prostě dělá z celé naší země jeden velký buzerplac.

 

 

Nejzásadnější otázka, na kterou covidalarmisté nejsou sto vůbec odpovědět a vůbec se touto otázkou proto nezabývají,  je otázka, jaký je plán, jaké je řešení Covid pandemie.

 

Covidalarmisté mají jediné „řešení“ – rozvrat ekonomiky a společnosti.

 

Každý rok přijde cca 2x sezónní chřipka, která má každý rok více, mnohdy násobně více mrtvých než Covid19. K tomu nás experti a vědci ujišťují, že viru  SARS-CoV-2 se nezbavíme. Ujišťují nás, včetně plukovníka Prymuly,  že i po prodělané nákaze virem  SARS-CoV-2 trvá imunita jen velice krátce. Ujišťují nás, že vakcína jen tak nebude. A koneckonců, i kdyby vakcína byla, tak imunita po ní bude také trvat jen velice krátce – to je přeci logické.

 

Takže od teď až do konce budeme žít ve světě, kde vlády dvakrát až čtyřikrát do roka přijdou s novým seznamem zákazů a příkazů, s novým, apdejtovaným seznamem protiústavních, totalitních nařízení. Jednou bude záminkou sezónní chřipka, přejmenovaná kvůli marketingu a potřebnému strašícímu efektu třeba na „virus BGRW-78-FTG“. Jindy to bude nárůst počtu falešně i správně pozitivních testů na  SARS-CoV-2, i při zanedbatelném počtu vážně nemocných. Jindy bude záminkou pro nastolení nových buzerací rozšíření spálové nebo jiné angíny. Jindy „rhinovirové onemocnění RRYW-75-2028“ (rýma a nachlazení způsobené některým ze známých rhinovirů, které ale mohou dokonce i zabít za určité konstelace - https://cs.wikipedia.org/wiki/Rhinovirus ). Jindy bude záminkou nějaká jiná, vlastně jakákoli viróza, u které se podaří vytvořit falešný  mediální obraz morové rány.

 

Staří lidé tak nebudou ohrožení žádným z běžných virů. Ale umřou hlady, protože ekonomiky západních zemí tohle dlouho nevydrží.

 

Důchodci možná pokaždé dostanou rouškovné, ale nekoupí si ani jídlo. Protože ekonomika se pod tlakem buzerací a vystrašenosti spotřebitelů a investorů začne hroutit, resp. spíše postupně erodovat. A za „rouškovné“ ani za důchod si tak nebudou mít co koupit. A tak staří lidé budou bez chřipkového nebo jiného viru, ale umřou hlady a zimou v nevytopených bytech po zhroucení ekonomiky i v oblasti infrastruktury.

 

Když se projdu po Praze, tak vidím už dnes zavřené hospody a restaurace. Dříve v nich bylo narváno turisty, dnes je zavřeno. To je 5-10 lidí práce jedna každá taková hospoda. Celkem jde o stovky, možná tisíce lidí. Velká část z nich má rodinu. To jsou tisíce až desetitisíce lidí, kteří mají výrazně nižší příjem. A proto omezují a omezí svoji spotřebu. Takže si nekoupí třeba nové židle. Nebo nové skleničky. A tak je následkem zřetězení existenčně ohrožena, nebo minimálně existenčně oslabena další skupina několika set lidí – skláři, nábytkáři. Takto se problémy ekonomiky řetězí.

 

Desetiprocentní propad HDP není jen nějaké abstraktní číslo, to jsou konkrétní mzdy, které nejsou, konkrétní zboží, které není, konkrétní pracovní místa, konkrétní daňové příjmy, které nejsou , a tedy i konkrétní daňové výdaje, které se musí pokrýt zadlužováním a tedy životem na úkor budoucnosti. A zmínil jsem tu jen jeden jediný příklad pro ilustraci, ale ta zadušenost přísunu kyslíku se netýká jen pražských hotelů a restaurací, ale všech firem. (Zeptejte se právě třeba sklářů pro příklad.)

 

A i kdyby vlády natiskly libovolné množství peněz, tak reálné zboží nevytisknou.  A pak, v nějakém reálném časovém horizontu prostě dojde ke zhroucení reálné ekonomiky. Protože neustálé škrcení nepřežije žádný organismus, ani ten ekonomický organismus, ani ten společenský organismus. Budou ekonomické obtíže i poruchy v zásobování zbožím, elektřinou, vodou. V důsledku uměle vyvolané paniky a v důsledku absurdních a nic neřešících opatření vlád.

 

Pozn.: Lidé mladší už nemusí řešit svoje důchodové zabezpečení. nebo spíše mohou svoje důchodové zajištění řešit nákupem střelných zbraní a nácvikem střelby, Protože tyhle buzerace a umrtvování ekonomika (a následně ani společnost) příliš dlouho nevydrží. Letos máme deficit 350-500 miliard korun. Na příští rok optimistický plán deficitu 350 miliard. To směřuje ke zhroucení státních financí a ke hroucení měny. Jdeme v nejlepším případě řeckým scénářem, v horším případě výmarským scénářem. A to jsme ani neprohráli válku a problém jsme si v podstatě jen vymysleli.

 

Covidalarmisté jsou „krizovým manažerem“, jehož plán spočívá v tom, že příštích 500 let nebude platit „dočasně“ faktury a mzdy bude zaměstnancům platit jen každý druhý měsíc. Bezva plán. Ale tohle žádná firma neustojí moc dlouho.

 

Takže co zbývá?

 

Tři jednoduché věci:

  • Nepanikařit a nevytvářet paniku kvůli viru, který tu je a bude a který je stejně nebezpečný jako stovky jiných virů, se kterými se neustále setkáváme.

 

  • Nepřijímat opatření, která z pohledu  SARS-CoV-2 vůbec nic neřeší. (A to navíc je  SARS-CoV-2 svojí nebezpečností na úrovni běžných sezónních viróz a chřipek; a ve srovnání s nebezpečnými chřipkami, které se objevují jednou za nějakých 15-30 let alá chřipka 1995, je SARS-CoV-2 naprosto trapný tajtrlíček.) Konkrétně ani jedno opatření navržených, prosazených nebo uvažovaných plukovníkem Prymulou, protože to je jeden absurdní nesmysl vedle druhého.

 

  • A rozhodně nikdy nepřijímat opatření, která svými střednědobými a dlouhodobými důsledky ohrožují lidi a jejich existenci i doslova život mnohem, mnohem, mnohonásobně více než  SARS-CoV-2

 

 

Pozn.: https://news.zivot.org/1prymula-si-rozmyslel-promorovani-a-nyni-prozradil-kde-se-cesi-v-zahranici-mohou-nakazit-koronavirem/

 

Nyní Roman Prymula dodává, že promořit národ nepůjde, protože protilátky přetrvávají v těle jen krátkou dobu a získat kolektivní imunitu nejde.

Ten proces by byl pak nekonečný. Nyní nemá strach, že by se koronavir dostal mezi zdravé lidi, ale je zde velké riziko pro ohrožené skupiny. Konec citace

 

Takže se viru nikdy nezbavíme a plukovník Prymula nám každé tři-čtyří měsíce představí nový přehled zákazů. A to příštích 300 let, nebo do reprízy jedné historické události.

 

 

Jak řekl plukovník Prymula „Teď už jsme za linií, kdy se to dalo nějak normálně řešit“.

 

V tom může mít klidně pravdu.

 

A v defenestracích má český národ bohatou tradici! 8-) ;-)

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář