Jdi na obsah Jdi na menu
 


Současné protesty v ČR proti Andreji Babišovi mohou stvořit novou hvězdu politiky, která usedne na Pražském hradě

25. 6. 2019

a zopakuje se tím scénář ze Slovenska, kde se prezidentkou stala aktivistka z ulice, které vadil zápach z komunální skládky v Pezinku! Předčítaná zdravice od Petra Pitharta ukázala, že zhrzeným uctívačům Havlova odkazu dochází munice a chtějí svrhnout Babišovu vládu za každou cenu, bojí se “orbanizace” vrcholové moci v České republice!

 

Nedělní demonstrace na Letné v Praze, které se podle nových přepočtů Policie ČR zúčastnilo 280 000 lidí, má další dohry a odezvy, které odhalují hrozivá chapadla monstrózní chobotnice, která se začala rozlézat ve všech médiích v České republice. Jednotlivé figury, které stojí v pozadí těchto procesů, pomalu začínají pouštět více informací a rozhodně nás nesmí překvapit, jako procesy budou na tyto mohutné demonstrace navazovat v nejbližších týdnech a měsících.

 

Cizí mocenské skupiny se snaží o provedení Barevné revoluce v ČR podobně, jako to proběhlo minulý rok na Slovensku. Karel Schwarzenberg dnes poskytl rozhovor [1] serveru Seznam Zprávy, kde přímo otevřeně oznámil, že je již starý a řízení občanské společnosti v ČR musí převzít mladí lidé. Šokoval však výrokem, že doufá, že současné demonstrace proti Andreji Babišovi zrodí novou politickou hvězdu podobně, jako se to povedlo na Slovensku. Karel Schwarzenberg tak nepřímo odhalil, že někdo z předáků současných demonstrací by mohl usilovat o prezidentský post v ČR v roce 2023.

 

Slovenská prezidentka Zuzana Čaputová je totiž přímo ukázkovým modelem někoho, kdo přímo z ulice usedl přímo do funkce prezidenta státu. Zuzana Čaputová se totiž v roli aktivistky věnovala problému skládky komunálních odpadů v Pezinku, kterou místní obyvatelé odmítali, protože byla umístěna velmi blízko města a zahrádkářských kolonií. Jako aktivistka pomáhala místním lidem bojovat s byrokracií a státním aparátem, který s problémem nechtěl dlouhou dobu nic dělat. Do této chvíle se zdálo, že její práce byla záslužná a chválihodná. Jenže, v září roku 2017 se Zuzana Čaputová objevuje v neziskovce Via Iuris [2] a začíná její proces školení jako kádra pro příští volby.

Slováci věděli, koho volí za prezidenta, ale přesto tento proces dopustili. Ostatní národy v Evropě to postupně mohou odnést, liberalismus je nástrojem likvidace národů v Evropě

 

Neziskovka dostává od George Sorose a jeho dvou neziskových divizí Open Society  pravidelně každý rok štědré dotace, nechybí peníze od americké ambasády a dokonce ani od slovenského ministerstva spravedlnosti. O půl roku později na Slovensku propuká kauza Jána Kuciaka a Zuzana Čaputová se začíná profilovat jako nový možný kandidát na prezidentku. Občané na Slovensku jsou znechucení korupcí a hledají někoho čistého a hlavně “slušného”. Najednou se objevuje izraelský podnikatel Aaron Shaviv a Zuzana Čaputová oznamuje kandidaturu na prezidentku. Od počátku má mohutnou reklamu v médiích a je jasné, že se stává koněm kohosi, na kterého nelze ukázat přímo, protože zůstává skrytý v pozadí.

 

Slováci šli letos k prezidentským volbám a opět udělali osudovou a zásadní chybu, že zvolili namísto kandidáta s vlastním názorem pouze marionetu ovládanou z Izraele, která má naprosto nulové zkušenosti z vysoké politiky, což ji dopředu předurčuje k tomu, že bude zcela závislá na svých poradcích, což budou oni, kteří budou řídit slovenskou zahraniční politiku.

Tak dlouho budou střílet do Babiše, až to středové voliče unaví. Tento plán je prostý a Babiš by měl přejít do protiútoku, svolat vlastní monstr-demonstrace, jako to udělal před několika lety Viktor Orbán. Pokud to neudělá, bude vypadat jako slaboch a ztratí část voličů

 

Pokud chcete vědět, jakou politiku bude razit slovenská prezidentka, podívejte se na její poradce a máte odpověď. A bohužel se ukazuje, že cizí mocnosti, které ovládly výsledek voleb na Slovensku, by rády tyto procesy zopakovaly i v ČR. Plán je celkem jednoduchý, pokračovat v destabilizaci české společnosti tak dlouhou, dokud to nezačne vadit i umírněným a nezávislým voličům, kteří nic proti Andreji Babišovi sice nemají, ale neustálé demonstrace je unavují a mohou získat časem pocit, jestli by to nebylo bez Babiše klidnější.

 

Tento proces vnitřního rozvratu systémů je velmi dobře propracovaný ze zahraničí a funguje na principu znechucení společnosti z politiků, kteří jsou vykresleni jako zkorumpovaná chátra a sdružení osob toho nejhoršího zrna. Společnost je těmito mediálními útoky očkována k tomu, aby začala požadovat do funkcí premiérů a prezidentů tzv. “slušné” lidi, což ve skutečnosti žádný z politiků nemůže splnit, a proto i minulý rok šel do boje proti Miloši Zemanovi ve 2. kole prezidentské volby člověk, který nebyl politikem, ale jenom “slušným” člověkem vytaženým odkudsi ze 2. patra Akademie věd ČR.

Systém rozvratu: Společnost je třeba otrávit, aby začala zvracet z politiků a hledala lék a záchranu “ve slušnosti”, kterou nabídnou neznámé figury vytažené z klobouku

 

Stejně tak architekti těchto převratů věděli, že ani na Slovensku nelze vyhrát volby s politikem, takže nasadili “slušnou” Zuzanu Čaputovou, kterou nikdy nikdo neviděl a neznal, kromě několik zahrádkářů v Pezinku. To je chucpe, řekli byste. Jenže, tohle chucpe na lidi funguje. Podívejte se, kdo vyhrál prezidentské volby na Ukrajině. Rovněž člověk, který nikdy nebyl v politice, byl herec, ale najednou je prezidentem. Takhle bychom mohli pokračovat, třeba až k Donaldu Trumpovi, nebo právě k Andreji Babišovi, protože ani on nikdy nebyl politik.

 

Současné demonstrace proti Babišovi mají v první fázi vyvolat v ČR hluboký odpor proti politické garnituře jako takové a nahradit ji tzv. občanskou společností, což je pouze slušnější označení pro vládu uřvané lůzy z ulice, i když ona sebe sama tak nenazývá a označuje se za ochránkyni odkazu Václava Havla. Jakmile veřejnost začne být z útoků na Babiše otrávená, začne se v ČR rozvíjet stejný proces jako na Slovensku a na Ukrajině, kde v obou zemích byli prezidenti zvoleni z důvodu naprostého odporu obyvatelstva vůči tradičním politikům, ze kterých se lidem v obou zemích chce zvracet.

 

Viktor Orbán a proces “orbanizace” státní moci je strašákem pro globalisty a jejich poskoky, tzn. liberály

 

Tento narativ přitom je indukovaný uměle pomocí médií, která jsou financována a řízena ze zahraničních zdrojů, jak na Ukrajině, tak na Slovensku. Není to o tom, že by politika byla čistá, ale není rozhodně pravda, že by situace byla tak zlá, že řešením je volba někoho, kdo vůbec politikem není. Jenže mediální narativ přesně k tomuto národy vede. A to je nebezpečný proces, protože nezkušený ne-politik v politice skončí jako marioneta naprosto závislá na svých loutkovodičích, rozuměj poradcích. Hrozivá a neblahá vzpomínka na Václava Havla a jeho poradce, kteří de facto řídili Pražský hrad za něj, zatímco Vašíka vozili po světě a ukazovali ho světu jako cvičenou a hlavně roztomilou a usměvavou opičku. A tohle je proces, který je nachystaný znovu i pro Českou republiku.

Petr Pithart

 

To potvrzuje i text zdravice od Petra Pitharta, kterou na Letné přečetl Martin Myšička, umělecký vedoucí Dejvického divadla. Pithart v textu upozorňuje, že v Česku nesmí být dovoleno, aby proběhly stejné procesy jako v Maďarsku, kde prý tamní vládce uchopil veškerou moc. Demokracie prý má mít liberální rámec, který má mít i bojovný obsah, pokud je potřeba.

 

Petr Pithart se kvůli nemoci nemohl demonstrace zúčastnit, ale jeho názory předčítané ze zdravice pouze odhalují skutečnost, že mrtvola Václava Havla neustále působí ze záhrobí na své pohrobky v politickém spektru v ČR a veškeré procesy vedou k tomu, aby Česká republika postupně zanikla a stala se součástí německého protektorátního území v rámci Nové Evropy, která již žádné vnitřní hranice mít nebude, ale budou existovat pouze vnitřní teritoria a sféry vnitřní moci.

Jakmile padne Babiš, útok se přesune na Miloše Zemana a demonstrace budou pokračovat pro změnu proti němu

 

Není náhodou, že Benjamin Roll vítal na pódiu jáhna “ze Sudet”, protože všichni tito architekti těchto demonstrací vědí přesně, jaká slova mají použít, nic neříkají z hlavy, ale pouze citují z textů, které jsou pečlivě sepsány a autorizovány dopředu. Jediné výroky, které zaznívají z hlavy, jsou povely k účastníkům demonstrace a technické záležitosti. To samo ukazuje, že Český národ je na pokraji generačního zhroucení. Starší pro-národní generace odchází a přichází mladí a liberálně globalizovaní, kteří se nezakecají. Minulý týden soud v Hradci Králové prolomil Benešovy dekrety, hned v neděli poté na největší demonstraci od listopadu 1989 zaznívají slova o vítání katolických zástupců církve ze Sudet.

 

Karel Schwarzenberg

Šlechtic Karel Schwarzenberg odhaluje, že z demonstrací může vzejít nová politická hvězda, která zopakuje proces s názvem “Zuzana Čaputová” na Slovensku. Pokud se jim podaří odstranit Andreje Babiše, bude to katastrofa, protože po Babišovi přijde útok na Pražský hrad, kam bude mít namířeno někdo z vítězných organizátorů likvidace Andreje Babiše. Nejde vůbec o to, jaký je Andrej Babiš, teď se hraje o přežití České republiky ve Střední Evropě.

 

Sudeťáci buší na dveře českých soudů, spolu s nimi buší šlechta, Lichtensteinové a další. A všichni mají v ČR tisíce kolaborantů, zrádců, kteří pracují na rozbíjení českých vlád, českého školství, české kultury a české státnosti. Vytahování Havla z hrobu zdaleka nekončí, jeho mrtvola bude politicky recyklována ještě mnohokrát do konce tohoto roku, který je 30. výročím státního převratu…

-VK-

Šéfredaktor AE News

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář