Jdi na obsah Jdi na menu
 


Rusko pomáhá jiným zemím bránit se proti demokracii přicházející na perutích bombardérů

30. 12. 2020

Rusko pomáhá jiným zemím bránit se proti demokracii přicházející na perutích bombardérů

30. 12. 2020 Janinna  

https://bit.ly/3aQm5Np

 

Výrobní kapacity ruských podniků vojensko-průmyslového komplexu jsou nabité na mnoho let dopředu, uvedl náměstek ministra obrany Ruské federace Alexandr Fomin.

Podle jeho slov mnoho cizích zemí zvýšilo zájem o ruské zbraně po jejich použití v Sýrii proti teroristům, zejména o leteckou technologii, systémy protivzdušné obrany, elektronický boj, systémy úderných raket a další druhy zbraní.

 

„Kapacity ruských podniků vojensko-průmyslového komplexu vyrábějící tyto zbraně budou nabité na mnoho let dopředu. Zvláště si všímám zájmu mnoha zemí o pořízení moderních systémů protivzdušné obrany, které umožňují cítit se bezpečněji před „demokracií, která obvykle přichází na křídlech bombardérů a bezpilotních prostředků“.

 

Koneckonců, pouze ozbrojené síly zemí s dobře vybudovaným a moderním systémem protivzdušné obrany jsou schopny odrážet masivní využívání úderných letadel, dronů a řízených střel, kterými v současných realitách začíná ozbrojený konflikt. Státy, které takový systém nemají, jsou potenciálně odsouzeny k porážce na začátku bitvy.

 

Proto mnoho našich partnerů, kteří si uvědomují zásadní potřebu vybudovat vlastní systém protivzdušné obrany, plánuje nákup a někteří již zakoupili ruské systémy, které byly úspěšně otestovány v reálných bojových podmínkách,“ uvedl Fomin.

Pokec24.cz

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář