Jdi na obsah Jdi na menu
 


Rudy Giuliani Ameriku otřese v základech to, co se stane po Vánocích

28. 12. 2020

Rudy Giuliani Ameriku otřese v základech to, co se stane po Vánocích

27. 12. 2020 Janinna  

 

Společník prezidenta USA Rudy Giuliani uvedl, že po Vánocích by měli být všichni občané připraveni na mimořádně důležité a dokonce šokující události. To je uvedeno v článku publikovaném The Gateway Pundit.

Rudy Giuliani: “Starting After Christmas This Is Really Going to Blow Up”.

https://bit.ly/3rvupbu
https://bit.ly/3hhgcu4

 

Výbušná situace

Rudolph Giuliani, osobní asistent a vedoucí právního týmu Donalda Trumpanatočil před zahájením vánočních svátků ve Spojených státech 37minutovou video zprávu americkým občanům. 

Kromě obecných gratulačních frází se bývalý starosta New Yorku a podle časopisu Time osobnost roku 2001 zabýval stavem věcí v Americe a zejména okolnostmi spojenými s volebními podvody. 

Podle Giulianiho by všichni američtí občané měli být připraveni na mimořádně důležité a dokonce šokující události, ke kterým dojde ve velmi blízké budoucnosti.

Po Vánocích bude situace explodovat, řekl Giuliani. – Okamžitě pochopíte, že všechny důkazy [o vítězství Joe Bidena a porážce Donalda Trumpa], které vám předložili zkorumpované televize, noviny, sociální média a demokratičtí vůdci, jsou falešné. To naši zemi šokuje.

Apeluji na americké orgány a demokraty. Pokud nemáte co skrývat, dejte nám přístup k počítacím strojům. Ukažte nám je. Dokažte, že jsme šílení, zbavení rozumu, jak nám s oblibou říkáte. Stačí poskytnout přístup
k počítacím strojům a nechat je vědecky recenzovat.

 

Giulianiho apel na demokraty a pravděpodobně i na jejich sponzory vypadá jako poslední pokus o mírové řešení sporů o výsledek prezidentských voleb – bez zatýkání, protestů a násilí. 

Liberální média raději o Giulianiho projevu mlčela, takže jeho slova v hlavním proudu nebyla neslyšet.

 
Trump nebude mlčet

Americký prezident Donald Trump během vánočních svátků učinil na Twitteru několik prohlášení. 
Většina z nich se znovu zabývala masivními podvody v prezidentských volbách v roce 2020.

Ministerstvo spravedlnosti a FBI neudělaly nic proti zmanipulování prezidentských voleb v roce 2020, což je největší podvod v historii naší země, a to navzdory drtivým důkazům. Nikdy se nevzdávejte. Uvidíme se 6. ledna ve Washingtonu, “ napsal Trump.

 

V tento den je naplánováno zasedání Kongresu USA, kde budou definitivně schváleny volební výsledky a bude oficiálně uznán Joe Biden jako zvolený prezident. Asi dvě desítky členů Sněmovny reprezentantů vyjádřily záměr veřejně zpochybnit výsledky voleb. 

Trump zase vyzývá své příznivce, aby přišli do Washingtonu a zaplnili ulice amerického hlavního města.

Gratulace od republikánů

Předseda Senátu Mitch McConnell již poblahopřál Joeovi Bidenovi k volebnímu vítězství a podle tiskových zpráv přerušil kontakt s Trumpem. Hlavní republikánský senátor vyzval své kolegy, aby ignorovali pokus příznivců úřadujícího prezidenta zpochybnit výsledky voleb a bezpodmínečně uznali Bidena jako vítěze.

 

Je známo, že jeden z nedávno zvolených senátorů – Tommy Taberville – má v úmyslu zpochybnit výsledky voleb, ale McConnell na něj vyvíjí tlak, aby rozhodnutí změnil. Zástupci konzervativní organizace StopTheSteal, která vyšetřuje porušování voleb a získává na to finanční prostředky, zase tvrdí, že existuje další republikánský senátor, který je připraven veřejně vyhlásit podvod a odmítnout potvrdit Bidena jako prezidenta.

Politolog-amerikanista Rafael Orduchanjan dříve v rozhovoru pro Federální zpravodajskou agenturu hodnotil připravenost Donalda Trumpa řešit situaci ve Spojených státech násilím. 

Podle experta čelí hlava státu výhrůžkám, takže je pravděpodobné, že se k této možnosti uchýlí.

Lidé na webu „WeLoveTrump.com “ sdílejí toto o současném stavu prezidentského klání roku 2020:

Říkali jsme vám to už týdny.

Dáme dohromady 2 + 2.

Bílý dům nařídil zaměstnancům Trumpa, aby přestali balit …

Pentagon přestal poskytovat zpravodajské briefingy Joe Bidenovi …

Více republikánských zástupců tvrdí, že budou zpochybňovat volební hlasy…

Dan Scavino zveřejňuje na Twitteru stále záhadnější zprávy…

A Kamala Harris STILL neopustila své místo v Senátu!

Rudy Giuliani nyní vysvětlil volební podvod:

„Dozvíš se to najednou. Pro zemi to bude velmi šokující.“

Je naděje. Musíme i nadále bojovat a modlit se za Trumpa a naši zemi. Prezident Trump ve volbách v roce 2020 rozdrtil Joea Bidena.

Pokec24.cz

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář