Jdi na obsah Jdi na menu
 


Rajchl, PRO, vybičoval Václavák. Tohle je národní povstání!

3. 9. 2022

Rajchl, PRO, vybičoval Václavák. Tohle je národní povstání!

<< VÁCLAVÁK 3.9.2022 >> „Dobře si zapamatujte datum 3.9.2022. Dnešek je totiž výjimečným dnem. Dnes totiž začneme společně psát novou kapitolu v historii naší země!, hřímal k zaplněnému Václavskému náměstí advokát a předseda strany PRO Jindřich Rajchl.

Jindřich Rajchl, předseda strany PRO

3. září 2022 - 19:50

 

„Pro člověka milujícího svou vlast neexistuje  úžasnější pocit, než stát přímo v srdci naší země s desítkami tisíc lidí, kteří ji milují stejně jako já. Je mi obrovskou ctí, že jste vyslyšeli naši výzvu a přijeli jste ze všech koutů naší krásné České republiky, abyste se postavili za její budoucnost.“ A po tomto krátkém úvodu začal vynášet obvinění k jednotlivým členům vlády.

 

„Byť jsem zařazen mezi politiky, tak přece jen nemohu opomenout to, že jsem právník. A proto cítím povinnost zde a na tomto místě vznést veřejnou obžalobu. Jménem lidu této země.

 

Viním Vlastimila Válka z apartheidu – neboť cíleně diskriminoval a šikanoval všechny neočkované občany České republiky

 

Viním Janu Černochovou z podpory a propagace terorismu – neboť jako jediná reprezentantka jakékoliv členské země OSN neodsoudila teroristický útok na ruskou žurnalistku Darju Duginovou.

 

Viním Víta Rakušana ze zneužití pravomoci úřední osoby – neboť znovuzavedl masivní cenzuru nepohodlných názorů v naší zemi a opakovaně lhal o svých stycích s mafiánským podsvětím své strany

 

Viním Jozefa Síkelu z naprosté neschopnosti zajistit pro občany naší země základní energie za dostupné ceny – když si ministr průmyslu označuje závěrnou elektrárnu jako závětrnou, tak musím říct, že má fakt štěstí, že se u nás nezavírá za hloupost. To by dostal minimálně 10 let. …..A Pekarová doživotí.

 

Viním Zbyňka Stanjuru z porušování povinnosti při správě cizího majetku – neboť rozhodl o odeslání 74 miliard korun na lipskou burzu, čímž rovněž ohrozil energetickou bezpečnost naší země

 

A viním Petra Fialu z vlastizrádného jednání – neboť upřednostňuje zájmy Německa a nadnárodních korporací před zájmy občanů České republiky a neváhá přitom zcela vědomě zdecimovat celou naši ekonomiku a zničit životy milionů lidí v naší zemi.

 

Tihle lokajové cizích zájmů se nás snažili ponížit, pokořit, umlčet a nyní se nás chystají ožebračit. A co hůř! Oni k tomu zneužívají hodnoty, které tady vybudovalo svými vlastními silami několik generací našich předků. Jsou to naše elektrárny, naše plynovody a ropovody, naše zásobníky, které nyní oni využili k destrukci občanů této země!

Chci vás z tohoto místa ujistit a dát vám své slovo, že poté, co dosáhneme změny, kterou dnes společně nastartujeme a postaráme se o snížení cen energií, abyste mohli důstojně žít, se osobně postarám, aby za to tito lidé již brzy nesli plnou odpovědnost. Na rozdíl od nás jim však dopřejeme to, co oni nám v posledních letech odepřeli – nestranný proces před nezávislým soudem. Jinými slovy – vrátíme do naší země spravedlnost!“

 

Rajchl na pódiu informoval, že by podle informací, které mu sdělila policie, mělo být na místě kolem sta tisíc lidí. „Je nás tady tolik, že už se nás začínají bát! Česká televize o tom vůbec nevysílá, primátor Prahy Hřib nechal vypnout webkamery z Václavského náměstí. Tolik se nás bojí!“ A pokračoval.

 

„Domnívali se, že coby součást zkorumpovaného mezinárodního systému, jenž vládne neomezeným množstvím peněz a masivní mediální podporou, která nás dnes a denně obelhává ve snaze rozdrobit naši jednotu a udržet tyto loutky u moci, si mohou dovolit cokoliv. Že jim ustoupíme a necháme se zastrašit.

 

 

Ovšem nepočítali s tím, že narazí na tvrdou a neprostupnou hráz. Hráz, kterou tvoříte vy! Hrdí a stateční občané této země, kteří se nenechali porobit a přišli jim dnes vzkázat, že my strach nemáme!

To jen díky vám dnes mohu hrdě zvolat, že Česká republika stále žije a je připravena kráčet kupředu!

 

Dnes společně zažehneme plamen, jenž nebudou schopni uhasit. Plamen naší národní hrdosti, jenž se bude šířit naší zemí a který jí konečně po letech přinese skutečnou nezávislost, svrchovanost a svobodu. Tentokrát to nebude řízená sametová revoluce, nýbrž zcela autentické České národní povstání!!!

 

Já zde stojím proto, abych byl vaším hlasem. Mám kolem sebe úžasné lidi a excelentní odborníky, kteří jsou připraveni tvrdě pracovat pro svou vlast. Skutečné osobnosti, v jejichž srdci je Česká republika skutečně na prvním místě.

 

Jsme připraveni vám ukázat cestu k prosperující a bezpečné budoucnosti naší země. A můžeme vám slíbit, že z této cesty neuhneme. Sami však k tomuto kýženému cíli nedojdeme. Potřebujeme vaši podporu, potřebujeme vaši důvěru, potřebujeme vás!

 

Brzy přijde čas, kdy nás začnou očerňovat a pomlouvat. Kdy budete stát před totožnou volbou, jakou známe z filmu Matrix. Oni vám nabídnou modrou pilulku, díky níž se vše dá zase do pořádku a vy se vrátíte zpět ke svému životu tak, jak jej znáte. Za cenu toho, že budete žít ve lži a pod naprostou kontrolou jimi vybudovaného systému. My vám nabídneme pilulku červenou, která vás zavede na cestu, jež bude výrazně strnitější a těžší, ale bude to cesta ke svobodě a nezávislosti.“

 

(red,prvnizpravy.cz,foto:pl)