Jdi na obsah Jdi na menu
 


Operace Giamerické deon Venezuela dopadla 2 žoldáky CIA a dalších 6 pučistů s cílem provedení atentátu

6. 5. 2020

Operace Gideon Venezuela dopadla 2 americké žoldáky CIA a dalších 6 pučistů s cílem provedení atentátu na prezidenta Nicolase Madura

na základě kontraktu v ceně 213 milionů dolarů, který s americkou bezpečnostní firmou podepsal samozvaný prezident Venezuely Juan Guaidó! Za operací stála soukromá bezpečnostní firma z Floridy s napojením na lidi z okolí ochranky Donalda Trumpa a žoldáky s krytím CIA! Z moře se mělo vylodit až 300 žoldáků a provést zatčení nebo zastřelení Nicolase Madura, a to podle situace v prezidentském paláci! Peníze na operaci vyjednala Juanu Guaidóvi CIA v podobě půjčky od Goldman Sachs ručené barely venezuelské ropy, jak je uvedeno v uniklé smlouvě!

 

Zatímco trojice českých politických komediantů oslavující vojáky Vlasovovy armády se ukrývá pod postelemi a ve sklepích na neznámých místech před agenty ruské GRU, ve Venezuele si americká tajná služba CIA uřízla pořádnou ostudu. Venezuelské bezpečnostní složky totiž pozatýkaly 8 žoldáků, kteří pronikli do země a chtěli naplánovat zatčení anebo zastřelení venezuelského prezidenta Nicolase Madura [1]. To by nebylo nic neobvyklého v Jižní Americe, jenže mezi 8 zatčenými jsou dva američtí občané, žoldáci z bezpečnostní firmy Silvercorp USA z Floridy, které šéfuje americký válečný veterán Jordan Goudreau, americký veterán a trojnásobný držitel Bronzové hvězdy za statečnost z misí v Iráku a Afghánistánu, kde působil jako zdravotník ve speciálních silách americké armády, tzv. Black SpecOps [2]. Tyto jednotky přitom nejsou pod přímým velením Pentagonu, ale pod velením zpravodajského přidělence CIA v Pentagonu, což je zásadní rozdíl.

 

Zadržení američtí žoldáci se jmenují Luke Alexander Denman a Aaron Barry. Jordan Goudreau jako šéf Silvercorp USA potvrdil, že to jsou jeho lidé a pracují pro jeho firmu. Jordan Goudreau řekl několika tiskovým agenturám, že ti dva muži pracovali pro jeho společnost, a poznamenal Reuters: „Pracují se mnou. To jsou mí kluci.“ Zatímco Associated Press informoval, že nemohl ověřit Goudreauova tvrzení, agentura ho citovala, protože řekl, že dva Američané byli na misi nazvané “Operation Gideon”, jejímž cílem bylo svrhnout Madura jménem opozičního samozvaného prezidenta Juana Guaidoa.

 

Podle Drewa Whitea, bývalého obchodního partnera ve společnosti Silvercorp USA, byl Goudreau představen Trumpovu dlouholetému bodyguardovi Keithu Schillerovi skrze známého v soukromé bezpečnostní agentuře, který jej doprovázel, aby se setkal se zástupci Juana Guaida v Miami loni v květnu, informovala AP [3]. Jordan Goudreau na Schillera neudělal dojem a podle jeho názoru nebyl schopen provést ve Venezuele úspěšnou misi na odstranění Nicolase Madura. Jordan Goudreau si však ze schůzky odnesl kontakty na Guaidovy lidi a výsledkem byla smlouva podepsaná v říjnu loňského roku, která dnes unikla na veřejnost, viz. kopie níže v textu.

 

Likvidace venezuelského prezidenta měla stát 213 milionů dolarů

 

V této smlouvě, která dnes unikla na veřejnost, si samozvaný venezuelský prezident Juan Guaidó objednává u firmy Silvercorp USA služby na provádění bezpečnostních operací a úkolů ve Venezuele v hodnotě 212 900 000 USD a tyto peníze floridská bezpečnostní firma dostane naproti úvěru, který si musí sama obstarat, ale tento úvěr bude krytý barely venezuelské ropy [4]. Úvěr podle ruských médií poskytla newyorská židovská banka Goldman Sachs s úrokovou sazbou 1,07% a půjčka je de facto nevratná, protože je vedena jako “collateral loan” naproti deponovaným barelům venezuelské ropy. Silvercorp USA tedy získal úvěr ve výší prakticky 213 milionů dolarů, který nemusí splácet, protože jej splatila venezuelská junta Juana Guaida skrze kolaterál v podobě barelů ropy.

 

Zadržená skupina žoldáků.

 

Z hlediska amerického práva tak americká vláda a ani CIA neposkytly venezuelské opozici ani dolar, protože půjčku si vzala americká žoldácká firma z Floridy, která úvěr zaručila třetí stranou, tedy ručitelem ve Venezuele a jeho barely ropy. Americká vláda i CIA se tím vyhnuly obvinění z financování terorismu a státních převratů. Zdeněk Hřib, Pavel Novotný a Ondřej Kolář by se měli poučit, jak to dělají americké tajné služby, když chtějí někoho oddělat. Poučit by se měl i Ondřej Kundra, aby nepsal bláboly o diplomatech s ricinovými lahvičkami, protože likvidace a vraždy prezidentů provádí CIA přes soukromé žoldácké firmy a na zamaskování financování se používají půjčky, které jsou nevratné a naproti kolaterálu se banka hojí skrze třetí stranu, která ručí něčím, co jí ani vlastně nepatří. To je vysoké bankovnictví na pochopení, že?

Do prezidentského paláce mělo vtrhnout zhruba 300 žoldáků, vesměs naverbovaných v sousední Kolumbii pod vedením amerických žoldáků z Floridy s napojením na kontraktory CIA.

 

Venezuelská média přinesla informaci, že během zásahu venezuelských zpravodajských agentur proti operaci připravené Američany byla ve státě Aragua zadržena skupina 8 osob, která byla spojena s pokusem zorganizovat státní převrat [5]. Mezi zatčenými jsou jednak zmínění 2 američtí žoldnéři, kteří pracují pro polovojenskou organizaci Silvercorp USA, a také syn bývalého venezuelského ministra obrany Raúla Badeula, který byl zatčen v době Chávezova prezidentství za korupci, masivní zpronevěru a zneužití moci. Mezi zatčenými jsou také nejméně 2 venezuelští vojáci, kteří uprchli v loňském roce po neúspěšném puči. Pučisté měli na území Venezuely postupně zformovat oddíl zhruba 300 mužů, jejichž cílem by bylo zatčení Nicolase Madura na objednávku Juana Guaida, a pokud by se vpád do prezidentského paláce nevyvíjel podle očekávání, mělo místo zatčení dojít k likvidaci a zastřelení prezidenta Nicolase Madura. Žádné rukavičky, pěkně demokraticky, americky a s plnou palbou.

 

Kopie uniklé smlouvy.

 

Brutálně zpackaná operace neměla šanci na úspěch, protože venezuelská tajná služba o operaci věděla dopředu. Silvercorp USA totiž většinu ze 300 žoldáků měl verbovat v sousední pro-americké Kolumbii, která je ale prolezlá agenty a špiony venezuelských tajných služeb, takže Madurova vláda měla všechno jako na talíři a z první ruky. Navíc do toho vstoupil i Coronavirus a desítky žoldáků v Kolumbii onemocněly, takže operace se nedala realizovat podle původního plánu. Přesto však došlo k výsadku 8 mužů z moře a mezi nimi byli právě dva kontraktoři Silvercorp USA, kteří měli zajišťovat velení operaci. Jediným spokojeným je nyní Jordan Goudreau na Floridě, který vyinkasoval 213 milionů dolarů a nemusí nic splácet nosatým Goldmanům, protože je to kolaterál přikrytý venezuelskou ropou. A vzhledem k pádu světových cen ropy kvůli Coronaviru to jako vypadá, že i Goldman Sachs na tom prodělá, ale to je pouze iluze, banka prostě získá více barelů ropy za hubičku vzhledem k nízkým cenám ropy.

Loutková vláda Juana Guaida zaplatila floridské žoldácké firmě formou kolaterální záruky za úvěr v USA, který si vzala sama na sebe bezpečnostní firma. Finanční nesmysl? Ne, jenom zakrytí financování od CIA

 

Za celou operací pochopitelně stála CIA, která používá tzv. front-houses ve smyslu nastrčených amerických bezpečnostní společností, které ve spolupráci s židovskými bankami v USA provádí financování black-ops operací v zahraničí způsobem, aby to nebylo trestné z pohledu amerických zákonů. Pokud by CIA poskytla peníze americkému občanovi k provedení vraždy jiné osoby, byl by to trestný čin spiknutí a navíc podpory terorismu, ze kterého by CIA byla v USA obviněna. Proto CIA pracuje jinak.

 

Nastrčená žoldácká firma si v USA vezme mamutí úvěr a CIA zajistí v bance kvitanci, kdy bankovnímu domu na základě mlčenlivosti NDA představí ručitele za úvěr, který je v zahraničí. Ručitel ručí něčím, co má hodnotu, a co bude následně bance postoupeno jako náhrada poskytnutého úvěru nastrčené žoldácké firmě, která úvěr nikdy nesplatí a peníze jí zůstanou. Banka se poté hojí naproti kolaterálu z ciziny, čímž dojde k tomu, že žoldácká firma dostane zaplaceno, ale nejsou to peníze od CIA, ale od banky, takže CIA nemusí nic deklarovat a obávat se vyšetřování, že zafinancovala ze svého federálního rozpočtu nějakou likvidaci nebo soukromou válku v zahraničí.

 

Podpisy na smlouvě.

 

Aby toto fungovalo, musí existovat banky, které jsou ochotny spolupracovat s tajnými službami a akceptovat jejich zahraniční kolaterály naproti bankovním kvitancím pro domácí subjekty, které v podstatě mohou sloužit jako nastrčené firmy, anebo jako reální kontraktoři CIA, i když pod krytím skrze další subjekty. Ve výsledku se tak nikdy nelze dopátrat k CIA, pokud jdete po stopě peněz, protože veškeré peníze, na které narazíte, mají podobu úvěrů a půjček krytých kolaterálními zástavami v cizině. To je pro vás novinka, že? A od takové CIA se ostatní učí a někteří přebírají od ředitelky CIA i medaile za spolupráci. Americká CIA tak byla právě přistižena, jak chtěla ve Venezuele odkráglovat úřadujícího prezidenta, ale v českých médiích je ticho po pěšině.

Nikdo z české politické scény pokus americké CIA o odkráglování venezuelského prezidenta americkou tajnou službou neodsoudil, a tím je to dané, co se stane s Českou republikou v rámci projektu Trojmoří

 

TOP 09 v poslanecké sněmovně nekřičí, že je potřeba vyhostit americké diplomaty z ČR za projev agrese ve svrchované a suverénní zemi v Jižní Americe, kdepak. Američané mohou vraždit, zabíjet, provádět atentáty a česká loutková politická reprezentace bude mlčet. Ovšem pokud do Prahy na letiště přiletí ruský diplomat, a světe div se, přiveze si i kufřík, jaká to opovážlivost, tak se spustí na povel křik z médií, z Respektu vyletí ricinová kachna, Hřibové, Novotní a Kolářové zalézají pod postele a volají médiím, že je diplomat přijel zabít a otrávit. A samozřejmě české tajné služby jim poskytují alibi a ochranu. A proto i dnes, 5. května v den 75. výročí vypuknutí Pražského povstání, se objevují od těchto lidí provokace, oslavy a propagace poválečného revizionismu skrze oslavy a budování pomníků Vlasovcům.

 

Kdyby jakákoliv jiná země poslala své žoldáky do jiné země zabít prezidenta, byl by to akt vyhlášení války. Když to ale udělá americká CIA s tichým souhlasem americké vlády, celý svět mlčí. A nemlčí kvůli tomu, že by se bál Donalda Trumpa. Mlčí, protože ví, že peníze pro tyto operace poskytují banky Domu Sion. Žoldáci, vrazi, zabijáci, atentátníci, drogoví dealeři… to je nosatá diplomacie ve své nejryzejší podobě. Nelíbíš se nám, necháme tě oddělat, i když jsi byl demokraticky zvolený lidem. Nehraješ podle našich not, nikdy sis nenasadil jarmulku, ani zástěru (Muammar Kaddáfí, Saddám Hussein, Viktor Janukovyč, Kim Čong Un), nemáš právo být prezidentem žádné země, pokud my nechceme! A je hrozivé, že tyto obrysy uvažování se už objevují i v české politice. Spolu s plánem na Jaltu 2.0 je tak postupně jasné, že Česká republika se dostane do exkluzivní sféry moci USA a amerických neoconů.

Česká republika se dostává do exkluzivní sféry vlivu USA v rámci nového Jaltského protokolu, stačí se dívat kolem sebe a spatříte, co se děje.

 

Ty signály jsou všude kolem vás. Jenom se musíte dívat. Šéf BIS Michal Koudelka vloni v březnu převzal Tenetovu cenu, zlatou medaili CIA za kolaboraci. Andrej Babiš a Robert Pelikán vydali úslužně Jevgenije Nikulina do USA. Česká vláda nakupuje americké helikoptéry. Pražské radnice odstraňují sovětské maršály z podstavců a přejmenovávají ulice. Česká média a tajné služby rozjíždí zpravodajské hry proti Rusku o tom, že Rusové útočí hackersky na české nemocnice, a že chtějí ricinem zabít starostu Prahy 6. A na sjezdu ODS Saša Vondra vyzývá k vybudování americké strategické letecké základny v Ostravě – Mošnově. A poslední signál z neděle, v ČR začala oficiálně vysílat americká CNN jako v první zemi Východního bloku v Evropě ve spolupráci s Primou. CNN Prima News je potvrzením, že ČR se dostává oficiálně do sféry vlivu USA a veškeré vazby na Rusko a posléze i na Čínu budou zcela eliminovány.

 

Potvrzuje to i nový trend vměšování AFP do České republiky, který cenzuruje českým občanům jejich názory na americké sociální síti Facebook [6]. AFP založil v roce 1835 v Paříži židovský novinář Charles-Louis Havas [7]. Jeho zaměstnanec Paul Julius Freiherr von Reuter se později odštěpil a založil v Londýně vlastní agenturu Reuters [8]. Paul Julius Freiherr von Reuter získal německý šlechtický titul sňatkem s dcerou německého bankéře a jméno si změnil ještě před sňatkem, protože sám se narodil jako Žid s původním jménem Israel Beer Josaphat v Kasselu v Německu. Jeho otec Samuel Levi Josaphat byl v Kasselu rabínem. Dvě největší světové tiskové agentury tak pochází ze stejné židovské větve v Paříži. A tím je to dané, tím je to zpečetěné a nemůžete se divit nad tím, jaká dáma [9] potom českým gójům maže jejich názory na Facebooku. Proto v Praze nad Mah’ralem bude nyní americká vlajka, která ale bude ochraňovat zájmy Domu Sion v Praze. Náhlá invaze AFP do českých Facebooků je toho jasným signálem.

 

-VK-

 

Šéfredaktor AE News

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář