Jdi na obsah Jdi na menu
 


Občané jsou šikanováni nejen státem, ale i různými uřvanými menšinami

25. 9. 2020

Občané jsou šikanováni nejen státem, ale i různými uřvanými menšinami

Místo domácí porodnosti stát podporuje porodnost v Africe a v dalších, už tak přelidněných, oblastech, a z těch samých míst následně podporuje migraci k nám, do Evropy. Občané jsou šikanováni nejen státem, ale i různými uřvanými menšinami," napsal kriticky poslanec Jaroslav Foldyna.

Jaroslav Foldyna na shromáždění Kosovo je Srbsko

25. září 2020 - 08:15

 

Vážení spoluobčané, dnes, krátce před volbami, jsme všichni zavaleni sliby. Slyšíme, kolik která strana postaví silnic, nemocnic, školek, kolik přidá důchodcům, nebo hasičům. Někdo dokonce slibuje i lepší počasí... Sliby a zase sliby – celá záplava slibů. Záplava, ve které se normální člověk nemůže vyznat. To ale nevadí, protože stejně všichni lžou," prohlásil Jaroslav Foldyna na svém facebookovém profilu.

 

Silnice, školy a nemocnice totiž nestaví politické strany, ale jenom vy – lidé, a způsob, jakým se to dělá, je daný zákonem. Chodníky, nebo třeba školy se tedy budou stavět zhruba stejně a důchodcům a učitelům se také přidá zhruba stejně, ať už v zastupitelstvech zasedne kdokoli. Nadcházející volby zkrátka nejsou o stavbě chodníků. Jsou o celkovém směřování společnosti," pokračoval poslanec Foldyna v komentáři.

 

Pokud se podíváme, co se s naší zemi děje, tak vidíme neradostný, možná až hrozivý obraz. Po několika desítkách let jsme opět svědky pronásledování lidí kvůli jejich názorům... a nejde o názory nepřátelské vůči naší zemi. Právě naopak. V České republice dnes soudy trestají občany za názor, že by se naše vlast a naši lidé měly bránit proti těm, kdo k nám přichází se zlými úmysly. To, co bylo po celou historii pokládáno za samozřejmé a chvályhodné, je dnes trestáno," má jasno Jaroslav Foldyna.

 

K moci se totiž postupnými kroky dostali ti, kdo usilují o likvidaci všech základů, na kterých naši předkové po tisíciletí budovali naši zem. Nejde jen o politiky. Čím dál větší moc získávají zájmové skupiny, které občané nevolí, avšak musí je platit. A tak vidíme státem podporované udavače i státem podporované parazity z domova i zahraničí. Místo skutečně potřebných stát podporuje agresivní asociály, místo normální rodiny stát podporuje agresivní sexuální devianty. Místo domácí porodnosti stát podporuje porodnost v Africe a v dalších, už tak přelidněných, oblastech, a z těch samých míst následně podporuje migraci k nám, do Evropy. A aby toho snad nebylo málo, tak stát posílá naše vojáky, posílá naše syny, aby v dalekých zemích bojovali a umírali v cizích válkách," napsal ještě Jaroslav Foldyna.

 

Vládnoucí elity v našich lidech vidí jen bezprávné nevolníky, které je třeba odřít až na kost. Jsme vysáváni korporacemi, jsme ohrožováni fantasmagorickými plány bruselských úředníků, občané jsou šikanováni nejen státem, ale i různými uřvanými menšinami. Vidíme ubývání svobody, bezpečí a prosperity, vidíme zvyšování daní, poplatků a pokut. Naše vlast se stala ždímanou zemí obývanou ždímaným obyvatelstvem," dodal Foldyna.

Komu se tento obrázek líbí, tak může volit některou ze stran, které se na současném stavu podílely a stále podílejí. Je jedno kterou – ony se spolu nakonec nějak domluví. Pokud ale naši devastaci chcete zastavit, tak volte SPD," vyzval čtenáře svého facebooku Jaroslav Foldyna.

 

Tato strana má jistě mnoho chyb. To je však logické, protože jde stále ještě o stranou poměrně novou, a když se staví něco nového, tak se chybám nelze vyhnout. Chyby, a často mnohem větší, však mají i strany ostatní. Jedině u SPD si ale vždy můžete být jisti, že bude hájit zájmy naší země. Můžete si být jisti, že se nenechá vydírat agresivními menšinami a že neohne hřbet před papaláši z Bruselu, nebo před kýmkoli jiným. To jiné strany slíbit nemůžou, protože své hřbety už dávno ohnuly..." dodal ještě poslanec SPD.

 

SPD není stranou salónních politiků.. SPD je stranou obyčejných lidí, kteří mají rádi svoji zem, svůj národ a způsob života převzatý od předchozích generací. Mnozí se nám posmívají, že jsme stranou obhroublých rváčů, že jsme stranou buranů. Je mi to jedno. Jestli totiž Česká republika dnes něco potřebuje ze všeho nejvíc, tak jsou to právě zarputilí rváči, kteří neuhnou. Potřebuje lidi s obyčejným, selským rozumem a s dubovou palicí, kteří se nenechají zlomit ani silou, ani hezkými řečmi. A jestli tomu někdo říká „buranství“, tak ať," domnívá se Foldyna.

 

Vážení a milí spoluobčané, v nadcházejících volbách ty, kdo nás vedou do záhuby, nemůžeme odstranit. Můžeme je ale oslabit. Prosím, udělejme to. Udělejme to z úcty k obětem našich předků a s vědomím odpovědnosti vůči našim potomkům. Jen na nás záleží, jak se zapíšeme do historie a jak budeme souzeni," vyzval své příznivce, kteří čtou jeho profil na sociálních sítích poslanec Jaroslav Foldyna.

 

Jsme starý národ. Jsme starý, silný a skvělý národ, který v tisíciletém historickém souboji jednoznačně obstál. Stále jsme tady. Stále máme svoji zem, svoji řeč, svoji víru, svůj způsob života a svoji hrdost. A já pevně věřím, že to tak zůstane navždy," uzavřel svůj komentář Jaroslav Foldyna.

prvnizpravy.cz

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář