Jdi na obsah Jdi na menu
 


Muž v Chebu hodil na Pavlovu kolonu vejce, zadržela ho policie

16. 2. 2023

Muž v Chebu hodil na Pavlovu kolonu vejce, zadržela ho policie

„Při další zastávce, tentokrát na Městském úřadě v Chebu, se měl stejný muž opět pokusit narušit veřejný pořádek a bezpečnost. Při odjezdu kolony vozidel s chráněnou osobou po ulici Sládkova po jednom z vozidel hodil vejce. Policisté muže zajistili pro podezření ze spáchání jednání mající znaky přestupku proti veřejnému pořádku - neuposlechnutí výzvy úřední osoby a znečistění veřejného prostranství a dále pro podezření z přestupku proti bezpečnosti a plynulosti silničního provozu,“ dodala mluvčí policie. (Výňatek z článku)

 

https://www.seznamzpravy.cz/clanek/domaci-politika-pavel-vyrazi-do-babisovy-basty-chce-ukazat-ze-je-clovek-z-masa-a-kosti-225686

 

ČNL: co k tomuto incidentu lze dodat?

 

Po Zemanovi svého času, a to dokonce v přítomnosti několika hlav sousedních států, házeli jeho odpůrci nejen rajčata i vajíčka. Nikdo nebyl vyveden z místa akce a sankce? Téměř nulové.

 

I Jirka Paroubek v době, kdy stál v čele ČSSD, prošel opakovaně vajíčkovou zkušeností, ale nejen on, ale i někteří další představitelé této strany. Pokud si dobře pamatuji na tuto odsouzeníhodnou akci výtržníků, nebyl nikdo vyveden z místa akce a pokud jde o postih taktéž též nulový.

 

A nyní někdo hodí na jedno auto „prezidentské kolony“ vajíčko a hned je z toho zajištění pro podezření ze spáchání jednání mající znaky přestupku proti veřejnému pořádku - neuposlechnutí výzvy úřední osoby a znečistění veřejného prostranství a dále pro podezření z přestupku proti bezpečnosti a plynulosti silničního provozu.

 

Takže auto kolony se v současnosti chrání více než přední naši ústavní činitelé v dřívější době. A to je více než na pováženou. V právu nelze měřit nikomu a nikdy dvojím metrem.