Jdi na obsah Jdi na menu
 


Musíme se postavit proti tomu, aby milionáři Západu ovládli demokracii

16. 4. 2020

Musíme se postavit proti tomu, aby milionáři Západu ovládli demokracii

Paul Craig Roberts 15.04.2020  

 

Kvůli snížení výskytu infekce se odstavuje národní hospodářství. COVID-19 je totiž extrémně nakažlivý. Protože obranyschopnost lidí nelze dopředu odhadnout, může se stát, že infekce se teď bude šířit tak rychle, že jí zdravotnická zařízení nebudou zvládat, a to až do té míry, že ohrožena bude i péče o pacienty trpící jinými chorobami, např. srdečními.

 

Nicméně odstávky provozů mají ještě i jiný nepříznivý dopad. Společenská izolace totiž s sebou nese, jak už se kritikové těchto odstávek vyjádřili, též své vlastní negativní aspekty.

 

Nemusíte ani být „konspiračními teoretiky“, abyste postřehli, že Bill Gates, Big Pharma, Deep State a celá řada dalších zájmových skupin, jež sledují své vlastní politické zájmy, využijí a dokonce už teď využívají současnou zdravotní a ekonomickou krizi pro své vlastní cíle. Už jsem o těchto věcech hovořil několikrát a zdůraznil jsem, že my, lidé, si musíme vybojovat právo na to říci své slovo k tomu, jaký svět se po těchto dvou navzájem spojených krizích vynoří. A nesmíme dovolit Billu Gatesovi ani Deep State, aby tento nový svět pro nás vytvářeli oni.

 

Zdroj: Paul Craig Roberts

 

Překlad: Lubomír Man

outsidermedia.cz

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář