Jdi na obsah Jdi na menu
 


Moskva odpověděla Londýnu na hrozbu ostřelování ruského území

27. 4. 2022

Moskva odpověděla Londýnu na hrozbu ostřelování ruského území

26. 4. 2022 Janinna  

Ruské ministerstvo obrany reagovalo na prohlášení zástupce ministra obrany Velké Británie Jamese Hippieho, že zbraně, které převedl Londýn Kyjevu by mohly být použity k úderům na objekty na území Ruské federace.

Britský představitel řekl, že ostřelování ruského území britskými zbraněmi „nebude nutně problémem“.

Náměstek britského ministra obrany James Hippie řekl, že je „naprosto legitimní“, aby Ukrajina udeřila hluboko do Ruska, aby narušila logistiku vojenských dodávek.

Ruské ministerstvo obrany upozornilo na prohlášení zástupce vedoucího britského ministerstva obrany Jamese Hippieho, že „to nebude nutně problém“, pokud se zbraně poskytnuté Kyjevu Británií použijí k úderům na cíle na ruském území.

Chceme zdůraznit, že přímá provokace kyjevského režimu Londýnem k takovým akcím v případě pokusu o jejich provedení okamžitě povede k naší proporcionální reakci.

Jak jsme varovali, ruské ozbrojené síly jsou v pohotovosti 24 hodin denně, aby provedly dalekonosné přesně řízené odvetné údery proti rozhodovacím centrům v Kyjevě.

Poradci z řad poddaných jedné ze západních zemí, kteří jsou v ukrajinských rozhodovacích centrech v Kyjevě „nebudou nutně problémem“ při rozhodování Ruska o tom, jak reagovat.

Mluvčí ruského ministerstva zahraničí Maria Zacharova uvedla následující:

„Rozumíme tomu správně, že v zájmu „narušení logistiky vojenských dodávek“ může Rusko udeřit na vojenské cíle na území těch zemí NATO, které dodávají zbraně kyjevskému režimu? Ostatně to přímo vede ke smrti a krveprolití na území Ukrajiny. Pokud se nepletu, Británie je jednou z těchto zemí.“

P.S.

Snem Anglosasů je řídit konflikt na dálku (teorie řízeného konfliktu). Plusem je, pokud mají „idiota“, kterého zcela ovládají, jako je Ukrajina.