Jdi na obsah Jdi na menu
 


K demonstraci na Letné

25. 6. 2019

Redakce Aeronetu byla již v pátek seznámena s informacemi ze zdrojů bezpečnostních služeb, které upozornily, podle našich informací, nejvyšší představitele státu o propojení současných demonstrací na struktury sudetoněmecké lobby v České republice a na lobby napojené na římský Vatikán a Římsko-katolickou církev. S velkým překvapením jsme zjistili, že za mediálními údery proti Andreji Babišovi stojí nejen Sudetoněmecký landsmanšaft, ale rovnou 3 různé subjekty. Situace připomíná masivní spiknutí několika frakcí protivládních struktur s cílem dosažení společného cíle.

 

Z dokumentů a informací, jednoznačně vyplývá, že český premiér Andrej Babiš čelí útoku celkem 3 různých mocenských subjektů v ČR. Jakkoliv byste očekávali, že současné demonstrace jsou řízené pouze Demoblokem a několika zkrachovanými politiky v čele s bývalým předsedou TOP 09, byli byste na omylu. Jak uvedla česká média, na organizaci dnešní demonstrace na Letné se podílely dokonce i České dráhy, které vypravily zvláštní posílené vlakové soupravy, aby se do Prahy dostalo co nejvíce odpůrců současné vlády.

 

Demonstraci už několik týdnů dopředu anoncovala a propagovala Česká televize, celé to až nechutně připomínalo zinscenovanou “revoluci” z listopadu 1989, když samotní ředitelé podniků přišli mezi zaměstnance a řekli jim, že celý podnik musí povinně jít 27. 11. 1989 do generální stávky na podporu požadavků studentů v Praze. Celý 17. listopad byl absurdním divadlem řízeným ze shora a nikdy to nemělo nic společného s revolucí. Dnes se situace opakuje: Česká televize burcuje do ulic proti vládě. Andrej Babiš totiž čelí celkem 3 frakcím moci:

  • Sudetoněmecké lobby v ČR
  • Zdeňku Bakalovi a veškerým spřáteleným médiím
  • Římsko-katolické církvi

 

Bezpečnostní složky velmi precizně popisují hlavní a stěžejní důvody, proč došlo ke vzniku této mocenské triády a proč každá z těchto skupin má svůj vlastní zájem nejen na demisi Andreje Babiše, ale na úplné jeho ekonomické a obchodní likvidaci. Jak totiž si začaly bezpečnostní složky všímat, Mikuláš Minář a Benjamin Roll jako jednatelé neziskovky Milion chvilek v průběhu času začali nenápadně, ale přitom velmi průkazně, měnit a specifikovat své požadavky na Babišovu vládu. Zpočátku se to celé točilo okolo novely zákona o státních zástupcích. Nově totiž jednotlivé státní zástupce měla odvolávat a jmenovat vláda a Demoblok toto označil za snahu ovlivňovat státní zastupitelství s cílem zahlazení kauzy Čapího hnízda. Následně se rozšířila fáma, že Andrej Babiš chce odvolat Nejvyššího státního zástupce Pavla Zemana. Od té chvíle začaly protesty, demonstrace a aktivizace neziskového sektoru, zdálo by se. Jenže tyto informace jsou od počátku lež a dezinformace.

 

Požadavky Milionu chvilek

Babišova vláda nikdy neplánovala Pavla Zemana odvolat a novela zákona o státních zástupcích se od té doby změnila k nepoznání. Státní zástupce bude moci odvolávat pouze kárná komise, nikoliv vláda a do funkce budou jmenováni dokonce až na dobu 7 let, na místo původně plánovaných pěti. Jenže, demonstrace pokračují. A pokračovat budou. Proč? Protože jak uvádí ve zprávě tajná služba, novela zákona o státních zástupcích slouží výše uvedeným 3 silám pouze jako záminka. Minářova a Rollova neziskovka totiž má tyto požadavky na Andreje Babiše, které nejsou ničím menším, než politickou likvidací nejen premiéra, ale i ekonomickou likvidací Agrofertu jako jednoho z největších zaměstnavatelů v ČR, a dokonce i mediální likvidací, protože neziskovčíci požadují po Babišovi i odchod z médií. Na svém webu neziskovka uvádí:

Mnohonásobný střet zájmů Andreje Babiše je zcela nepřijatelný.

 

PROTO POŽADUJEME:

1/ Přijetí pojistek nezávislosti justice + Demisi Marie Benešové!

2/ Agrofert vrátí všechny neprávem obdržené dotace.

3/ Konec dotací, daňových úlev, investičních pobídek a státních zakázek pro Agrofert.
4/ Andrej Babiš se zbaví médií.

5/ Demise Andreje Babiše.

 

První velkou skupinou, která stojí za demonstracemi proti premiérovi, je sudetoněmecká lobby a její spolupracovníci v ČR. Tuto informaci poskytla německá BND českým partnerům na počátku tohoto roku, kdy české tajné služby byly upozorněny na velmi čilé a nadstandardně početné schůzky mezi představiteli Sudetoněmeckého landsmanšaftu a některých českých poslanců, kteří jsou v těsném propojení na organizátory protibabišovských demonstrací. Sudetoněmecký landsmanšaft totiž spatřuje v Andreji Babišovi největší překážku pro navracení majetků sudetským Němcům.

 

Likvidace Agrofertu kvůli restitučním požadavkům sudetských Němců a šlechty v blízké době, likvidace Babiše kvůli zdanění církevních restitucí, likvidace Babiše kvůli konkurenci, kterou představují Bakalovým médiím

Babišův Agrofert je totiž největším hospodářem na pozemcích a polích, v pohraničí na bývalých sudetských územích. Podle analýzy, kterou si Sudetoněmecký landsmančaft nechal zpracovat, bude Andrej Babiš a jeho Hnutí Ano právě z tohoto důvodu největším odpůrcem vracení majetků sudetským Němcům. Právě proto landsmančaft intenzivně podporuje současné demonstrace proti Andreji Babišovi. České soudy již Benešovy dekrety prolomily, ale Andrej Babiš bude nárokům sudetských Němců v ČR aktivně bránit. Proto musí být odstraněn.

 

Druhým podporovatelem útoků proti Andreji Babišovi je Zdeněk Bakala, který se v poslední době ukrývá v Ženevě v luxusním sídle na břehu Ženevského jezera. Jeho vydavatelství a mediální dům Economia v ČR, který vydává řadu novin a časopisů, včetně vlastní televize DVTV, je v hlavním centru útoků proti Andreji Babišovi.

 

Je to naprosto absurdní, když tunelář Zdeněk Bakala vede mediální válku proti premiérovi, kterého obviňují ze všeho možného. Čím více se útočí na Andreje Babiše, tím lépe se odvádí pozornost od prošetřování kauzy privatizace OKD, ve které je namočen nejen Zdeněk Bakala, ale i vládní ČSSD a její tehdejší představitelé. A právě Zdeněk Bakala je tím, kdo protlačil do požadavků demonstrantů na Babiše i jeden neuvěřitelný požadavek, aby se Andrej Babiš zbavil veškerých svých nakoupených médií. To je zlatý a vlhký sen Zdeňka Bakaly. Podle informací je tento požadavek na Babiše přímo od něho.

Přišlo e-poštou

Římsko-katolický jáhen “ze Sudet” na pódiu na Letné! Provokace? Ne, políbení prstenu sponzorům a mecenášům za kopečky

Třetí skupinou, která se podílí na současných demonstracích, je Vatikán a skrze něj Římsko-katolická církev. Andrej Babiš vyhlásil Vatikánu válku, když ve sněmovně jeho Hnutí ANO prosadilo zdanění církevních restitucí. Pokud bude Andrej Babiš odstraněn z politiky, nová vláda zdanění církevních restitucí zruší. Proto není překvapením, že se okolo organizátorů demonstrací pohybují i katoličtí představitelé a kněží Římsko-katolické církve. A pokud jste sledovali demonstraci na Letné, asi jste zažili malý šok hned v úvodu. Jednatel Milionů chvilek Benjamin Roll totiž na pódiu přivítal římsko-katolického jáhna “ze Sudet” Roberta Elvu Frouze. Dav zmanipulovaných lidí na Letné byl lehce překvapen, ozval se jen vlažný potlesk, protože uvedení takové postavy na pódiu, že přichází ze Sudet, mohlo být pro mnoho lidí opravdu přes čáru.

Benjamin Roll, jednatel Milionu chvilek.

Robert Elva Frouz pochází z Tachova, tedy původně ze sudetského města Tachau. Není náhodou, že Benjamin Roll pozval na pódium právě tuto osobu, a není náhodou, že ji uvedl těmito slovy, tedy že jáhen Robert Elva Frouz ze Sudet, protože tím došlo ze strany představitelů neziskovky Milion chvilek k tzv. políbení prstenu sponzorům ze Sudetoněmeckého landsmančaftu. Oba dva mladíci v neziskovce se již nebudou moci tohoto propojení zříct, protože jakmile na pódium své demonstrace pozvali římsko-katolického jáhna slovy, že přichází ze Sudet, tím okamžikem uznali Sudety jako existující území ČR, které není jen historické, ale stále existuje a je stále platné.

Prolomení Benešových dekretů spustilo lavinu, následuje uznávání Sudet na Letné. Likvidace Agrofertu přijde vhod západním potravinářským kolosům, které se chtějí Agrofertu zbavit za každou cenu

Zpráva tajných služeb tak přesně už v pátek odhalovala a upozorňovala na to, co proběhne v neděli. Všichni tak mohli vidět a slyšet, že jeden ze dvou jednatelů Milionu chvilek vítá na pódiu jáhna ze Sudet. To znamená, že symbol byl vyslán. Jen pouhých 6 dní po prolomení Benešových dekretů v Hradci Králové v kauze rodiny Walderode. Počátkem týdne soud prolomil dekrety prezidenta Beneše a už v neděli jednatel neziskovky, která organizuje v Praze Majdan proti premiérovi, vítá na pódiu jáhna ze Sudet. Ta rychlost procesů je neuvěřitelná.

Demonstrace proti vládě Andreje Babiše.

Další demonstrace proti Andreji Babišovi má pokračovat 16. listopadu 2019, tedy v předvečer 30. výročí státního převratu v Československu. V této chvíli už vůbec nejde jen o demisi Andreje Babiše. Cílem je likvidace Agrofertu jako největšího zaměstnavatele v zemi a cílem je i likvidace Babišových médií, tedy donucení Babiše k tomu, aby se zbavil Mafry (MF Dnes, Lidové Noviny), rádia Impuls a dalších mediálních projektů, které vlastní a financuje.

Největším problém je v tom, že toto není útok spravedlivých proti zlému, toto je útok 3 silových skupin, za kterými stojí oligarchové, bývalí esesáci a Vatikán proti českému největšímu zemědělskému a potravinářskému podniku. Agrofert vadí nejen tím, že hospodaří na pozemcích Sudeťáků, ale vadí i tím, že konkuruje západním potravinářským kolosům, které by moc rády obsadily v ČR trh po Babišovi a jeho zlikvidovaném a zkrachovalém Agrofertu.

Hned za Sudeťáky a jejich požadavky se skrývá šlechta se svými nároky na zrušení zákonů Kramářovy vlády z roku 1918!

Taková je dnes realita. Nikdo nemá s českým národem slitování. Všechno je tvrdá mocenská hra revizionistických sil po 2. světové válce, které chtějí majetky, pozemky a nemovitosti v ČR vracet nejen bývalým Sudeťákům, potomkům nacistů a esesáků, ale i šlechtě, která o své tituly přišla již záhy po roce 1918, když vzniklo Československo. Nejde jen o prolomení Benešových dekretů, jde i o revizi zákonů Kramářovy vlády, konkrétně zákona č. 61 z roku 1918, kterým byly v Československu zrušeny šlechtické tituly.

Po nástupu nového režimu v roce 1990 již některé pozemky a nemovitosti byly šlechtě vráceny, ale jednalo se jen o zlomky majetků. Šlechta usiluje o plnou abolici zákona č. 61 a vrácení veškerých titulů a majetků šlechtě. Není bez zajímavosti, že jeden ze šlechticů teď hodlá kandidovat na post předsedy TOP 09. Tomáš Czernin by tak nahradil v čele TOP 09 jiného šlechtice, Karla Schwarzenberga, který stranu před lety vedl. Vidíte, jak to do sebe zapadá. Jakmile byly prolomeny Benešovy dekrety, na pódiích se předvádí jahnové ze Sudet a TOP 09 si dává do čela potomka šlechtického rodu.

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář