Jdi na obsah Jdi na menu
 


Jsou to opravdu uprchlíci nebo již islámská invazní armáda?

27. 12. 2019

Jsou to opravdu uprchlíci nebo již islámská invazní armáda?

Invaze islámských mužů, kteří se „legitimují“ jako „uprchlíci“, proudí do Německa a usazuje se v něm.

 27. prosince 2019

 

Krmíme je, oblékáme, dáváme jim přístřeší a podporujeme jejich rodiny. Na čem záleží, že nejsou okamžitě zastaveni? „Náboženství“, které bylo po staletí horší, získává stále větší vliv a stává se existenční hrozbou pro oslabený německý stát. Vezměte na vědomí, že bez našich politických elit nemá řešení. Byly zde vědomě zahájeny experimentální procesy, které nemůžeme posoudit v jejich konkretizaci ani v jejich dlouhodobých účincích, píše se v článku na webu pi-news.

 

Kdybyste viděli celé množství mladých mužů ze Středního východu a Afriky najednou, tak byste se vylekali. Ale takhle se takticky rozložili nováčci po celé zemi a čekají. Nyní se nacházejí v každé vesnici mezi Garmischem a Flensburgem, chtějí, aby se  o ně plně postaralo a také kladou další požadavky. Mezitím se závazek sebezničení zdá pro mnoho „progresivních“ Němců jako neměnný fakt. Ve vlastní devalvaci jen málo z nich vidí novou ctnost a doufají, že mnoho muslimů náročných na zásobování může smýt ostudu nacistické minulosti.

Jedno je jisté: žádná invazní armáda na Zemi by nedokázala dostat tolik mužů do jediné země v tak krátkém čase. Téměř bez odporu, samozřejmě. Dokázala to jen sjednocená levice pod Angelou Merkelovou. A má také odvahu prodat tento čin loajálním a hloupým občanům jako obohacení, dokonce jako akt lidství. Měli  by je všechny vzít do Německa. Náročný program, který musí být proveden.

Muslimské osídlení v Německu stanoví nové standardy

Otázka, proč zbývajících 57 islámských států, z nichž některé jsou neuvěřitelně bohaté, přijímají příliš zřídka a tak málo svých údajně potřebných spoluvěřících. Určitě sofistikovaní muslimští vůdci vědí, že velké množství mladých a věrných věřících je v Evropě dobře distribuováno. Obzvláště výhodná je pro ně dekadentní slabost levice a stále více bezdětných Němců. Jejich dojemně hloupý světonázor a praktikovaná naivita nezanechávají žádné pochybnosti o skutečném záměru nových občanů.

Robert Habeck  (Strana zelených), který si vždy myslí, že je v této souvislosti obzvláště slušný, to znovu objasňuje s ohledem na jeho nedávné požadavky na další přijetí desítek tisíc „mladých lidí“ uvízlých v Řecku. Majoritní společnost bez ambicí, ve které mohou být intelektuální deficity kompenzovány ušlechtilým přístupem, přijímá svou budoucí bezvýznamnost ve své vlastní zemi.

 

Bude třeba zahájit jednání s Organizací pro islámskou spolupráci (OIC)

S téměř 26 miliony čtverečních kilometrů má jeho 57 států 75krát větší plochu než Německo a stále má 6,5krát více půdy než celá Evropská unie. Pro jejich 1,53 miliardy obyvatel by dokonce 10 milionů uprchlíků představovalo pouze 0,65 procenta z celkového počtu obyvatel. Ve srovnání s přibližně 20 procenty migrantů v Německu by to byla téměř mizející hodnota. Náboženská homogenita navíc zabraňuje třenicím, která v Evropě vyvolávají pobouření zleva doprava a dokonce i uprostřed.

(rp,prvnizpravy.cz, pi-news,foto:arch.)

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář