Jdi na obsah Jdi na menu
 


Jejich boj proti „nenávisti“ plodí jediné - skutečnou nenávist!

4. 8. 2019

"Facebooku se povedlo jediné. Dokonale zesměšnil sám sebe. Uplatňovat cenzuru, a ještě tak hloupým způsobem, jak to aktuálně provozuje, může pouze někdo, kdo to nemá v hlavě úplně v pořádku," pobouřilo komentátora současného dění Petra Štěpánka.

4. srpna 2019 - 12:49

 

"Nevím, zda jsou facebookoví biřicové tak mimo realitu, že žijí v představě, že svým pokryteckým uplatňováním směšně idiotských, protože gumových a selektivních pravidel komunity něčeho dosáhnou. Každopádně ale platí, že výsledky se již dostavily. Jejich boj proti „nenávisti“ plodí jediné: skutečnou nenávist. Nenávist k hloupým, směšným cenzorům i nenávist k celé pseudoliberální politické garnituře, jež si tohle nedůstojné, směšné běsnění objednala," konstatuje dál na svém facebookovém profilu Petr Štěpánek.

 

"Nevím proč, ale nějak mi v téhle souvislosti asociuje dávná báseň Jiřího Wolkera U rentgenu. Zde je jen mírně aktualizovaný úryvek:

 

„I tuto tíhu, lékaři, já znám. Však hlouběj, ke dnu, tělo prosvěťte mi!
Nejtěžší břímě naleznete tam. Sotva je unáším. A jsem si jist,
až vypadne, že rozkymácí zemi.“

„Nejhlouběj, banovaný, vidím nenávist.“

 

"Ano, takhle to dopadá, když svět řídí hloupí, směšní gauneři. Jejich idiotské snažení je zcela kontraproduktivní.  Básník, jenž miloval svět, měl a stále má pravdu," uzavřel svůj komentář Petr Štěpánek.

 

(ps, facebookový profil Petra Štěpánka, Prvnizpravy.cz, foto: ps)

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář