Jdi na obsah Jdi na menu
 


Dotaz Konečné na Jurečku: Kolik ochranných pomůcek dodá Vatikán?

21. 3. 2020
Dotaz Konečné na Jurečku: Kolik ochranných pomůcek dodá Vatikán?
 
„Toto je skandální. Pan předseda lidovců propásl jedinečnou příležitost mlčet. A propos, kolik ochranných pomůcek dodá Vatikán? Nebo páni preláti, kteří si namazali kapsy několika desítkami miliard prosazeným hanebným církevním darem⁉️Hnus," rozčílilo europoslankyni Kateřinu Konečnou.
Názor předsedy KDU-ČSL vybarvený do ukrajinských barev
21. března 2020 - 08:15
 
Komentář Kateřiny Konečné k poznatku Mariána Jurečky uveřejněný na stranických médiích KDU-ČSL vzbudil stovky dalších komentářů čtenářů na facebookovém profilu europoslankyně Konečné ...
 
„A Vy víte pane Jurečko , že ten covid19 Čína pustila do světa ,aby světovou ekonomiku ochromila, v době, kdy se ji daří čím dál lépe a získávala převahu nad USA a EU?" zeptal se jeden ze čtenářů.
 
„Nechápu, slavná opozice neudělala vůbec nic, jenom všechno kritizuje. Bartošovi se nelíbí vítání letadla, Fiala darmo mluvit. Takže drahá slavná opozice jste na blití," usoudil další čtenář.
 
„V tuto chvíli mně je úplně jedno, kdo nám pomůže. Pokud chce někdo zažít otok plic a dusit se ať vyzkouší a pak nechť remcá.
 
„Jurečko, nemám ve zvyku být hrubý a sprostý, ale v souvislosti s vámi ani mezi těmi nejvulgárnějšimi výrazy nenalézám vhodný pro vás," přiznal další.
 
„Pane Jurečka, kolik má cirkev v čele historii za sebou mrtvých? Celé civilizace," napsal jiný čtenář.
 
„Nebyla KDU -ČSL v minulé vládě?" zeptal se jiný čtenář.
 
„Karel Čapek napsal jak se chovají představitelé strany lidově demokratické."Trochu pomoct hodně škodit to se může vždycky hodit".A tak se chová i jejich předseda soudruh lidoveček hlópé hanák Juračka," uvedl další čtenář.
 
„No a peníze jsou na světě. Já už na ty restituce i zapomněl. Přestat ihned platit církvím zbytek a z toho uhradit zdravotní a jiný materiál pro zvládnutí krize. Církve to určitě ve své lásce k bližnímu obětují!!" píše se v dalším komentáři.
 
„Jurečko,běž si to zboží koupit do USA nebo k Merkelové, se kterou má vaše strana dobré styky a uvidíš kolik bude cena ,to se ti protočí panenky !!!!" myslí si další čtenář facebookového profilu europoslankyně.
 
„Skvělý komentář, paní Konečná, lépe se to snad ani nedá vystihnout ...," pochválil političku KSČM jeden ze čtenářů.
 
(ps, Prvnizpravy.cz, facebookový profil Kateřiny Konečné, foto: facebookový profil europoslankyně)
 
 

 
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář