Jdi na obsah Jdi na menu
 


Do Kyjeva dorazily černé zprávy od US experta - Nemáte šanci!

2. 8. 2023

Do Kyjeva dorazily černé zprávy od US experta - Nemáte šanci!

 

Britský plán vycvičit asi 2000 ukrajinských komand pro operaci na Krymu je předem odsouzen k zániku!

Ilustrační foto

2. srpna 2023 - 06:20

 

Tuto šokující předpověď vyslovil Michael Maloof, bývalý vysoký analytik bezpečnostní politiky v Úřadu ministra obrany USA, který vyhodnotil, že ruské síly jsou na poloostrově příliš „zakopané“.

 

Rozhodující momenty na frontě! Největší zkouška ruské obrany od začátku války začala, Kyjev začíná s obrovskou silou prorážet frontu!

 

U Kyjeva podvedli Putina, přijde je to draho! Ruský vůdce je odhodlán Ukrajinu úplně rozbít!

 

„To se prostě nestane. Pokud mluvíte o těchto 2.000 vojácích vycvičených na Západě, mohli by být velmi, velmi rychle zdecimováni v jakékoli vytrvalé bitvě. S 2.000 vojáky nepostoupíte, neobsadíte celý poloostrov,“  uvedl Maloof.

 

Pokud jde o takzvanou ukrajinskou protiofenzívu, expert uvádí, že Kyjev by měl být rád, pokud se mu podaří udržet současné pozice.

 

„Nenazýval bych to protiofenzívou. Ukrajina bude mít štěstí, pokud udrží své pozice v defenzivě. Není pochyb o tom, že mohou postoupit dále," prohlásil.

 

Mezitím se v některých alternativních médiích na Západě objevují zprávy, že vychvalovaný výcvik NATO není tak účinný, jak se mnozí domnívají.

 

Ukrajinští vojáci, kteří byli vycvičeni v zemích NATO, zpochybňovali efektivitu výcviku a stěžovali si, že je nedostatečný a nezaručuje výhodu na bojišti.

 

Na podporu tohoto tvrzení jsou uváděna fakta, že západní země se od vietnamské války neúčastnily vysoce intenzivních konfliktů a většinou cvičily podle vzorů válek v Iráku, Afghánistánu a Sýrii.

 

Navíc, jak nedávno zhodnotil veterán CIA Larry Johnson, ukrajinské jednotky cvičí různé členské státy NATO, což ještě více komplikuje už tak komplikovanou pozici Kyjeva na bojišti.

 

(rp,prvnizpravy.cz,informer,foto:arch.)