Jdi na obsah Jdi na menu
 


Čtvrtý rajch

3. 2. 2020

Čtvrtá říše

Czechfreepress.cz

Konec formuláře

Začátek formuláře

Konec formuláře

1. únor 2020 

Zdeněk Bálek|

Před pár lety jsem poprvé na internetu narazil na označení Čtvrtá říše. Tímto označením byla pojmenována současná Evropská unie a to jako nástupkyně a pokračovatelka někdejší německé Třetí říše.

 

V textech se tehdy upozorňovalo na to, že tvůrci projektu současné EU byli někdejší, prominentní, němečtí, nacističtí pohlaváři a bylo to podloženo řadou faktografických dokumentů.

Přišlo mi to tehdy jako nadsázka. S odstupem času a s přívalem stále neuvěřitelnějších direktiv a prohlášení, proudících k nám z vedení EU, musím dnes konstatovat, že to žádná nadsázka nebyla! Současná Evropská unie není ničím jiným, než jen pokračovatelkou někdejší Velkoněmecké třetí říše a tím určujícím, kdo tento projekt realizuje, je opět někdejší Německo.

 

A tento projekt je opět, stejně jako v počátcích nástupu Adolfa Hitlera k moci, řízen a finacován z globálního finančního a mocenského pozadí. Pokud bude tento projekt pokračovat, nečeká evropské národy nic jiného, než jen totální otroctví (tentokrát ještě umocněné moderními technologiemi - např. elektronickým špehováním, čipováním atd.), krvavé vnitřní občanské války, utrpení a bída!

Přesně tak to bylo pro nás naplánováno a připraveno!

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář